Aerobaza Kamikaze revine (iar!)

Aerobaza Kamikaze revine (iar!)

Dacă n-ai ascultat niciodată emisiunile noastre de la radio, e rușine mare. E cea mai mișto emisiune care se-aude la radio în vremurile astea. Și știți că eu nu v-aș recomanda căcaturi. Dacă le-ați ascultat, am vești bune.

Aerobaza Kamikaze se întoarce la postul unde s-a născut: Sport Total FM. Azi e prima ediție de după revenire. A fost bine și la City FM, dar, din păcate, City FM a murit. A fost înlocuit de un radio la fel de mișto pe cît are numele: Click FM. E-al lui Patriciu și știm doar că Patriciu face numai afaceri bune (lol). Și sloganul e la fel de profund: ”Doar radio”. Aha. Bine. ”Decît radio” era luat, sau ce?

Dacă nu vreți doar radio, deci, eu vă recomand să intrați azi la ora 14 pe linkul ăsta (apăsați în dreapta pe iconița de Winamp) și să ne ascultați, timp de o oră. Partea bună față de perioada de la City este că acum ne vom alege noi muzica, nemaifiind îngrădiți  de orientarea postului. Pregătiți-vă, deci, de reînvierea celui mai de succes imn pe care l-a propus vreodată cineva pentru echipa Steaua (și care, tot repetîndu-l, a devenit imnul Kamikaze la SPTFM).

Hai, ne-auzim la ora la 14, cu Dumnezeu și Mihai Costea înainte!

10 thoughts on “Aerobaza Kamikaze revine (iar!)

  1. “Rugul aprins”, caldura mare, viteza de coacere sporita, nu ca la “Caloriferul in probe”.
    D-aia si unii membri ai grupului au iesit ma arsi, mai crocanti.

  2. Cu d-alde d-astia te-ai apucat sa faci prozelitism? Si cu muzica de-asta de cartier? Mi se pare ca nu ti se potriveste deloc. Dar s-ar putea sa ma insel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.