Azi la ora 17 pe Antena 2

Azi la ora 17 pe Antena 2

Da, cum vă spuneam, apar la o emisiune de monden. Eu habar n-am de monden și nici despre ce o să vorbesc acolo, deci cred că o să fie amuzant. Să mă vedeți bîlbîindu-mă și vorbind pe lîngă subiect, ca la școală cînd nu-ți învățai lecția, adică. Mai ales că cică-i bună prezentatoarea. Ah, dar am un joint la mine. Dacă mă vedeți rîzînd fără motiv la teve știți care-i explicația.

27 thoughts on “Azi la ora 17 pe Antena 2

 1. Tare frate!!! Eşti mare coae!!! Mâine-poimâine te văd plimbându-te romantic prin Cişmigiu cu alde Columbeanca!!!

 2. maine pe prima pagina in libertatea: andrei mantzog si augustin viziru s-au incaierat dupa ce oana mareş i-a stors coşul in direct jurnalistului.

  1. Pentru cine o ajuns mai târziu, și pentru Ostap care îi pe mașină, recapitulăm.
   Lu A.M. îi place S.A. că ceva de sport, de o echhipă, ceva cu fotbal, vreo 5 minute.
   Ceva monden, păsărica iș ia gentuțe de firmă de la alte firme, fotbal, A.M. îl ăntreabă pe manți une vinde el ziare cel mai bine, manți contraatacă cu capu că el nu vinde ziare, da la stop cîn îi verde, ar fi un bun P.R. și ar bea cafea împreună în mașină.
   Reclame.

 3. Partea a doua.
  Manți face numa glume previzibile deși o zis că o să se ferească. O zis ca Marinela Nițu s-o căsătorit cu Miron Cozma între ei.
  Zic de unghii false. O întreaba manți pe Cosmi dacă există unghii false nefalse. Aia râde și zice că să-ș ia de la salon, sperăm că după emisiune o să-l îndrume frumos.
  Îl intreaba daca i s-o interzis de către consoartă să poarte ceva, el nu-ș amintește, o zis că numa să nu țipe la ea, na, l-o făcut violent și-o râs pe sub musteață, acu iar îi ceva cu fotbal, râd ca proștii cu coroane, sceptre și iubiri.
  Publicitate. O să ne întoarcem să ne povestească Cosmina, manți tu poți mere acasă liniștit, noi tot ținem la tine.

  1. in programul de pe site de la antena, zice asa: “Ora 17:00 – It´s show time cu: Oana Mares”. care e oana mares, aia din stanga sau din dreapta, ca pe pasarin o stiu. pam pam. ce, numa’ mantzy face glume previzibile?!

   1. Hăhă.
    Manți o zis că se aude cic cic cîn face dragoste, de la implanturi. Na…
    Comic, da.
    Tot el tre să iș imagineze cum face Bianca cu Cristea cic cic. Bietu… Nu l-o mai lăsat să termine nimica. Acu zice un banc. Cu sudorii. Of… Nu mai vreu să comentez.
    Cosmina face supă de pui la plic cu dragoste. Cum o fi semnu internațional pentru oftat? Sau măcar literele?
    Batman, preia legătura.

 4. mantzy, imi pare rau pentru tine ca ai nimerit alaturi de muma-padurii pasarin. sper ca esti bine…
  p.s.: dupa emisiune, i’ai tras un pumn in dintii aia mari pentru toate intreruperile ei, si pentru ca vorbeste mult si degeaba, si pentru ca e urata si plina de fitze, si pentru ca exista?? ok, multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.