Astăzi sînt în grevă

Astăzi sînt în grevă

Am citit (și recitit, ca să-l înțeleg) articolul colegului meu Ducu de AICI și, nemaivorbind de textul în sine, sînt ofticat de nivelul comentacilor lui comparativ cu ai mei. E drept, or fi și temele puțin diferite, dar chiar îi merit eu pe Nedormitul, Marghioala și Lorena, în timp ce ăilalți spun lucruri atît de interesante? Chiar trebuie să mă apuc de citit ca să scap de ei?

PS – am văzut cîteva comentarii de-ale Nedormitului și acolo, dar nu le-am citit. Presupun că vreunul dintre comentatorii ăia au făcut greșeala să se ia de Lorena.

7 thoughts on “Astăzi sînt în grevă

  1. Ai mai du’te’n pulamea. Ia ramai tu doar cu nedormitu’ si cu lorena. Pai dup’atata timp cat ti’am facut pe prima balerina p’aici te caci pe tine cu afirmatii d’astea? Nu puteai doar sa ma rogi frumos? Taranule.
    Screw you guys. I’m goin’ home.

    1. Greşit. Tu iereai prim-soprana aia mai împlinită, aşea, de cîntă ea ultima. Lori era Pliseţkaia. Iar Nedo Pliseţcoiu.

  2. ca sa “scapi de ei” trebuie sa te apuci de pictat, cititu’ n’ajuta. btw, dupa ce te extragi din pula lu’ Marghioala, va trebui sa te costumezi in balerina si sa prestezi. ai fost rautacios, plateste!

Leave a Reply

Your email address will not be published.