Am (coș pe) nas pentru televizor

Am (coș pe) nas pentru televizor

Nu mă consider băiat de la țară, dar, ca să le dau satisfacție detractorilor, recunosc că uneori presimt chestii. Știți, cum unii țărani presimt că o să plouă în funcție de cum zboară rîndunica sau îi dor oasele sau cum unele țărănci știu că o să mănînce bătaie în funcție de cît de beat vine soțul acasă. Eu, jurnalist fiind, din păcate, s-ar zice că am nas pentru asemenea chestii.

Avînd în vedere că mi-am pierdut virginitatea cu mult înainte să ajung la pubertate, după cum sînt convins că transpare din stilul acestui blog, nu am prea avut coșuri, nici măcar în adolescență. Uneori, însă, foarte rar, îmi iese un coș mare pe nas. Și mereu acel coș prevestește ceva. Dacă e mic, prevestește că o să mă întîlnesc cît de curînd cu o fată care-mi place și pentru care aș vrea ca tenul meu să se prezinte în condiții de fund de bebeluș. Dacă e doar măricel, înseamnă că o să plec în concediu sau într-un alt loc/eveniment unde se vor face multe poze pe care ulterior le voi regăsi pe profilurile multor prieteni (și toți mă vor tagui). Dacă e imens, înseamnă că o să fiu chemat la o emisiune televizată. Prietenii deja mă întreabă direct, cînd văd că am o scîrboșenie plină de puroi pe nănău:

– Unde apari și la ce oră, să ne uităm și noi?

Am avut patru coșuri imense pe nas în decursul vieții și am apărut de trei ori la televizor. Al patrulea dădea semne că o să ajungă la putere joia trecută. Evident, pe la prînz mi-a sunat teleonul. Eram invitat la o emisiune TV. Doar că de data asta am vrut să sfidez destinul. Am întrebat dacă nu se poate amîna pentru săptămîna viitoare (adică asta). Producătoarea, drăguță, mi-a zis că se poate. Așadar, joi o să apar la televizor. Nu în calitate de blogăr (nici nu m-aș fi dus), ci de redactor la Kamikaze. Între timp mi-a trecut și coșul, dar se știe că nu e bine să te joci cu soarta. Mă aștept ca mîine să fac vărsat de vînt sau să mă calce o gospodină neatentă cu fierul de călcat încins pe frunte.

PS – nu vă spun încă la ce emisiune și pe ce post, vă las pe voi să ghiciți (că presimt c-o să fiți tare haioși).

23 thoughts on “Am (coș pe) nas pentru televizor

  1. Dupa ce intr-un post trecut povesteai cum ai fost la femei probabil ca emisiunea cu pricina este “Ce se intampla doctore?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.