Sex în patru cu cîteva femei

Sex în patru cu cîteva femei

Rubrica cu recenzii de curve apare în fiecare număr al revistei Kamikaze (cea pe hîrtie). Eu am scris un singur episod al ei. Îl aveți mai jos. Totul este real, cu excepția micii glumițe de la început. Nu sînt deloc zgîrcit, după cum veți observa pe parcursul textului.

Încep prin a vă mărturisi că e prima oară cînd scriu la această rubrică. Eu merg la curve doar foarte rar, pentru că sînt mai chitros din fire. Și, atunci cînd mă duc, o fac ca să-mi satisfac fantezii ceva mai bolnave, pe care fetele neplătite nu sînt dispuse să mi le îndeplinească. Ca de exemplu să facă sex cu mine.

Acum cîteva săptămîni am reușit însă să fac rost de niște bani din vînzări anterioare, așa că m-am hotărît să încerc ceva mai neconvențional: sexul în patru, cu trei tipe. Cum v-am zis deja că nu am ex­pe­riență în domeniu, am tastat pe Google exact așa: „sex pe bani cu trei deodată threesome medium normal dick caucasian etc.“. Imediat, sub privirile-mi pofticioase s-a dezvăluit o lume nouă, plină de texte dibace de pe diverse site-uri de anunțuri și înțesată de abrevieri și cuvinte dintr-un argou pe care nu-l stăpîneam. Într-un final, am sunat la „trei eleve nebunatice“. Mi-a răspuns una dintre eleve și m-a ghidat spre o sală de clasă confort doi, nedecomandată, din zona Dristor. Pe drum îmi și imaginam cum o să investesc cu cap cei 500 RON, în niște vampe suple, blonde, pofticioase și, eventual, virgine. N-a fost să fie.

La adresă mă așteptau, în ordinea numerelor de la su­tien, o magraoancă supraponderală, o româncă fără dinți pe maxilarul superior și o normală mai timidă (singura cît de cît erecție-friendly), dar cu început de mustăcioară dedesubtul nasului, și el (nasul) un pic cam pro­eminent. Dar nu bătusem atîta drum ca să plec nesatisfăcut, mai ales că, în mod cu totul surprinzător, fetele păreau destul de dispuse, atîta timp cît plăteam. Așadar, am lăsat banii pe măsuță cu un sfert de inimă și am fost poftit în dormitor. Cît timp extracomunitara și normala făceau duș, știrba s-a întins să mă sărute. „Hopa, zic, stai așa, că pentru asta n-am plătit!“ Ea rîde ca de o glumă și insistă să mă ventuzeze. „Nu, pe bune acu’, chiar nu vreau să mă pup cu tine!“ A renunțat, puțin bosumflată.

Cînd au venit și celelalte două de la duș, s-au angajat tustrei într-un show lesbi cu gemete neconvingătoare. Mai excitante mi s-au părut poveștile cu clienți ciudați pe care mi le-au înșirat în timpul ăsta. Erau foarte marcate de un actor (nu mi-au spus și cum îl cheamă, dar presupun că e destul de celebru dacă-l știau ele) care e client fidel, dar nu vine atît să le-o tragă, cît mai mult ca să le pedepsească. E un actor care a visat să fie profesor, pasămite, că mereu le pune să se îmbrace în eleve, apoi le scoate la lecție și le bate la fund – tare și în mod repetat – pe motiv că, susține el, „nu și-au făcut temele“. Sînt speriate mai ales pentru că lor le vine să rîdă în timpul jocului, ceea ce pe client îl deranjează foarte tare, deoarece el (actor mare, de) își ia rolul foarte în serios. Și le bate iar.

După povești, am săvîr­șit, cu chiu, cu vai, două dintre cele trei acte permise de regulament și mi-am petrecut drumul pînă acasă calculînd cam cu cîte canistre perverse de benzină m-aș fi putut distra nopți întregi de banii ăia.

update: de fapt, ca să fiu complet sincer, am mers înainte și după ce le-am văzut cum arată pentru că mi-a fost jenă să le mai refuz. Nu puteam să le jignesc: dacă luam banii și plecam ar fi înțeles bietele fete că-s urîte.

12 thoughts on “Sex în patru cu cîteva femei

  1. Mantzogule, threesome inseamna altceva, inseamna tu cu doo blonde superbe, ai cautat gresit d-aia ai ajuns la naspetele alea.

  2. Ba, sincer, sunt lucruri care se povestesc si lucruri care nu. Sa nu te mai superi cand iti mai spune lumea ca ti-ai baga pula in orice. Da’ si sa-ti si platesti orice-ul, asta-i naspa. Si nu, nu te poti scuza ca a fost pentru revista.

  3. la a doua citire ,mă împige Dracu’,să zic:
    converteşte-te la islam.
    sunt câte vrei(poţi),pe gustul propriu, şi nu-ţi vor ieşi din cuvânt.
    Aşa să mă Omoare Dumnezeu!

  4. Pingback: web design

Leave a Reply

Your email address will not be published.