Ia uitați-vă ce copil reușit au Cristi Brancu și Oana Surduturcusîrbustancu!

Ia uitați-vă ce copil reușit au Cristi Brancu și Oana Surduturcusîrbustancu!

De obicei nu discriminez oamenii din cauza aspectului fizic. Sînt puțini oameni în lume care merită cu adevărat să rîzi de ei pentru că sînt hidoși. În România, eu nu cunosc decît doi. Îi cheamă Cristi Brancu și Oana Turcu (sau Stancu sau Surdu sau Sîrbu, nu știu exact cum și nu știu nici de ce n-o cheamă ca pe bărbac-su). Oricît de urîte ar fi unele persoane, nu-ți vine să faci mișto de ele dacă nu au și-un defect de comportament, caz în care urîțenia devine de neacceptat. E cazul lui Brancu și-al neveste-sii. Sînt amîndoi înfiorător de urîți, dar pe lîngă asta mai sînt și îngrozitor de proști (ca s-o spun generic). Prin ”proști” înțelegînd neamuzanți, lipsiți de simțul ridicolului, vulgari într-un mod inacceptabil și, cel mai grav, ahtiați să fie în centrul atenției.

Dacă vă uitați atent la poză, observați că și seamănă între ei, ceea ce e cu atît mai terifiant. Par oameni răi, oameni răi și proști. Pe mine mă sperie. Și cel mai rău e că au făcut un copil și, ca și cînd n-ar fi fost de ajuns că se produc amîndoi la televizor, ca o familie Adams doar că fără umor, acum au început să-l scoată în față pe bietul bebeluș. ”Ia uitați-vă ce copil frumos au Oana Surdu și Cristi Brancu”, a ținut-o langa presa mondenă de ieri. Nu mai puteam să văd o țîță cu silicon din cauza progeniturii ăstora. Și atitudinea ziariștilor era oarecum justificată. Se mirau și ei cum poate ieși un copil normal din asemenea pocitanii. Copilul chiar e drăguț. N-aș merge pînă la a-l numi ”frumos”, nici un copil nu e frumos, dar e drăguț. Nu merită să apară în poze lîngă părinții lui care își mai fac niște reclamă pe spinarea lui micuță. Așa că am modificat puțin poza. Și încă și ăsta nou e cam prea simpatic pentru ei.

În viitor, cînd omenirea va evolua, legea va interzice anumitor persoane să fie părinți. Ar trebui să existe niște teste, ceva.

11 thoughts on “Ia uitați-vă ce copil reușit au Cristi Brancu și Oana Surduturcusîrbustancu!

  1. Bai, te rog, Brancu e un tip spiritual care stie sa citeasca bancuri luate de pe net (de ce plm sa le invete inainte nu foloseste la nimic sa stii bancuri).

    Si pe de alta parte stie si o multime de glume haioase de santier (gen bancu cu pendula) la care nevasta-sa rade!

    De aceea si vin la emisiunea lui nume celebre din show pizdu romanesc, gen Mioara Roman si ma-sa sau invers.

    Te rog, daca Brancu n-ar fi, antena nimic n-ar fi.

  2. looooove it! oricum titlurile astea sunt PR platit cu bani grei de prostovani mondeni. cam atat stiu piaristele. “ia uitati-va ce copil frumos”, “priviti ce bine arata la 40 de ani”, cacaturi d-astea. hai PR-ilor ca puteti mai mult. spre exemplu, fratii vostri de peste ocean reusesc performanta de a gasi cel mai prost om din tara si a-l transforma in cateva luni in presedintele tarii. aia sunt piaristi de major league.

  3. Cind n-am timp sa te invat o smecherie in Photoshop despre cum faci sa aduci culoarea maimutei la culoarea restului pozei ca parca e lipita acolo din photoshop.

  4. este ingrozitor ca astia doi o sa aiba un urmas.. the horror! copiii nostri nu merita sa traiasca pe aceeasi lume cu bucurencii, sunt pedofili care fac mai putin rau decat ei, ei sunt RAUL suprem

Leave a Reply

Your email address will not be published.