Guess Who face un sex absolut cîntător

Guess Who face un sex absolut cîntător

Guess Who face sex. Cu fața aia?! Da. Guess Who e bucuros că face sex, așa că i s-a părut nimerit să descrie tot actul într-un cîntec. Un cîntec absolut original despre un mod nemaiîntîlnit de-a face sex. Oau, Guess Who, ce-ți place să faci sex deosebit! Ce spuneam? Aha! Iată cum face Guess Who sex fantastic de neobișnuit:

Pasul/strofa 1: Îi spune fetei că trece ”în vizită pe la ea” și că aduce muzică și ”un film bun”. Deci Guess Who încă are nevoie s-o mintă cu ”hai s-ascultăm muzică și să ne uităm la un film”. Oau, Guess Who, ce la liceu ești! Sigur, ca să nu ia taxiul ca fraierul pînă-n cartierul fetei, Guess Who sugerează un pic în discuția preliminară că ar vrea s-o ardă la nutella. Îi spune să stea liniștită, că filmul pe care i-l aduce nu e ”o tragedie”, ci ”mai mult pe energie”. V-ați prins? Adică zice de futut, hăhă.

Pasul/strofa 2: Guess Who face preludiu. Preludiul preludiului constă în folosirea unui termen haios și creativ pentru sex: ”panaramă”. La auzul replicii deosebit de romantice ”să-nceapă panarama”, tipa trebe să se ude instantaneu. Dar, ca să fie sigur-sigur că gagica e suficient de amorțită cît să nu fugă, Guess Who o pune să fumeze și-un joint. Aici devine clar faptul că Guess Who e băiat de oraș. Știe că s-o îmbete durează mult și e riscant (că poate ulterior să-i vomite în diverse zone erogene). Așa că-i dă să fumeze iarbă și într-un sfert de oră e sigur că-i curge salivă din colțul gurii, deci e fix atît de implicată în eveniment cît are Guess Who nevoie să fie. Înainte s-o bage, ca să mai tragă de tip cît se mulge s-o scoale ca lumea, Guess Who o avertizează șăgalnic că nu crede că o va putea trata ca pe o doamnă, din moment ce ”fundul ei mai cere cîte-o palmă”. E clar, Guess Who e genul ultra-descriptiv: ”OK, și acum o să-ți dau o palmă la cur. Și-acu o bag. Simți, simți? Și-acu am scos-o. Și-acu am băgat-o jumate decît. Și-acu am… am băgat-o toată. Haha, țeapăăă, ai crezut c-o scot , ha?”

Pasul în care cîntă ea (cu voce fals orgasmică): ”Nu există drog mai tare decît sexul, am încercat și extazy și LSD și restul.” Guess Whoae, eu n-o cred, bă! Se preface, n-are cum să facă așa. Variază, fă ceva! Să vedem…

Pasul / strofa 3. Guess Who aude refrenul anemnic, așa că plusează. Îi amintește fetei că nu are serviciu și că e un parazit ordinar dispus să se fută ca animalele, toată ziulica: ”Spune-mi ce urmează până după amiază / Nu mai contează nici program şi nici vreo muncă”. Deci Guess Who fute de noaptea pînă a doua zi după-amiaza? Așa se pare. Adică așa zice el. Înseamnă că e șmecher. Doar 91% dintre cocalari spun că fut mai mult de-o oră. Deci e cu adevărat deosebit. Dar ce se întîmplă?! Spre dimineață, Guess Who devine metaforic. Vrea s-o ardă pe roluri. Cică n-are cum să nu-i dea amendă cînd o vede parcată așa neregulamentar. Ce-o însemna asta? Doarme de-a doua ca vaca? Sforăie? Oricum, face ceva care pe Guess Who îl enervează, așa că Guess Who ia atitudine și-i explică, pentru început, că n-ar da în ea nici cu o floare. Stai așa. Cum s-a ajuns la dat în ea? A sărit cam brusc de la giugiuleli la bătaie. E clar, nu i se mai scoală. Altfel de ce-ar bate-o?

Du-te acasă, Guess Who. Nu mai da în ea, că iar cheamă poliția. Hai, pleacă, fii cuminte. Ești bun, ai rupt-o.

Aveți aici rezumatul.

26 thoughts on “Guess Who face un sex absolut cîntător

    1. Dispari, bă, cu concluziile tale de coltu’ tarlalei si nu’ti mai baga seama atat. Omu’ singur a postat despre cum aproape fute el.

    1. ghiceste de ce: pt. ca diferenta dintre un hiphopar care se lauda ce/cum/cit fute si un blogar care face acelasi lucru este doar ca ultimul stapineste mai bine limba. romana, zic. 😀

          1. bine, ca sa fiu sincera, io creca revin aci dintr-un fel de recunostinta. ca prin tine am descoperit blogu’ meu preferat – trecatoru’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.