Fetele care înșală și băieții care sînt băieți

Fetele care înșală și băieții care sînt băieți

Sîntem în mileniul 3, băieți și fete. Sexul simplu, fără uitat la televizor după și ținut de mînă, nu mai înseamnă înșelat. Poate doar dacă îi face oral… Dar neah!

Acum un an și ceva mă hotăram că nu trebuie să mai am prietenă, ci să mă dedic unei existențe hedoniste în care plăcerea trupească să fie înfăptuită cu cît mai multe fete (eventual deodată) și de cît mai puține ori cu aceeași. A urmat un an greu, dar frumos. Înspre sfîrșitul lui, eram deja atît de scîrbit de sex încît nu-l mai săvîrșeam decît cu fete cu prieten. Altfel nu puteam. Dacă Jessica Alba ar fi venit la mine și mi s-ar fi oferit pe tavă aș fi întrebat-o: ”Ai prieten?”. Și ea, cu gleznele în dreptul urechilor mele: ”Nu, ia-mă.” Și pa. Nu mi s-ar mai fi sculat oricît ar fi mozolit-o biata Jessica. ”Nu te mai chinui, fată, îmi pare rău. Du-te și tu acasă și vino după ce te măriți.” Și-o pupam părintește pe frunte și-i ofeream, elegant, un bilet de RATB ca să se ducă acasă.

Fetele care-și înșală prietenii sînt niște eroine. Le iubesc și le admir sincer. O fac cu atîta eleganță, discreție și devotament (pentru înșelăciune, e drept) încît nu are cum să nu-ți crească inima (și nu numai) văzîndu-le. Apropo, cine crede că fetele care-și înșală prietenii sînt curve sînt niște ratați de la țară. Nu sînt nici măcar imorale. Sînt niște fete care știu că, atîta timp cît băieții o fac (nu toți și poate nu fix prietenii lor, dar în general o fac) și ele sînt îndreptățite să o facă. Sînt cea mai pură și mai concludentă expresie a emancipării femeilor. Și, mai ales, sînt pedeapsa supremă adusă misoginilor adevărați din toată lumea, ceea ce e minunat (vezi paragraful următor). În general, cine pretinde și crede în relații perfect monogame este un înapoiat. Și încă ăștia care oferă fidelitate în schimbul fidelității tot sînt ok. Dar sînt și ceilalți. Bărbații cretini care cred că doar ei au dreptul să calce-n străchini.

Deci să vorbim despre prietenii geloși care își înșală prietenele, dar le-ar omorî cu bătaia dacă ar auzi că și ele îi înșală. Ăștia merită împușcați în testicule. De două ori. Dar, cum să-i împușcăm n-avem voie, ne mulțumim să le aplicăm pedeapsa mai nasoală: ne futem cu prietenele lor și mai și rîdem de ei împreună cu ele. Da, fraiere. Dacă ești un misogin gelos și cretin care îi controlează iubitei mesajele și mailurile, atunci ea se fute cu cel puțin încă un băiat. Pentru că așa meriți. Cel mai tare regretăm faptul că ești atît de prost încît nu vei afla niciodată. Nu de alta, dar am fi vrut să-ți vedem fața.

În fine, sînt băieții normali pe care îi înșală prietenele. Nu sînt nici prea geloși, nici prea vicioși, nici prea reci, nici prea afemeiați, nici prea proști. Nimeni n-ar putea găsi motive să-i părăsească. Sînt OK.  Te uiți la ei și realizezi că seamănă cu tine cînd aveai prietenă. Cu diferența, desigur, că pe ei îi înșală. Le zîmbești compătimitor și te întrebi așa, pentru un moment: ”dar oare pe mine cum de nu m-a înșelat niciodată?”. Apoi îți mîngîi bărbia și cazi pe gînduri. Știi că tu ai înșelat-o, dar preferi să nici nu te gîndești la asta. A fost o greșeală, nu ți-a plăcut, ai regretat imediat după, deci nu se pune. Pe cînd ea nu a greșit niciodată, draga de ea. Oare ești tu un bărbat adevărat sau pur și simplu ai avut noroc de fata aia, atît de hotărîtă să-ți fie fidelă? Oricum, ești bun. Sîntem buni. Nouă nu ni s-a întîmplat niciodată. Bravo nouă.

32 thoughts on “Fetele care înșală și băieții care sînt băieți

 1. Despre olteni se spune(a) ca ar vrea sa futa femeile tuturor, dar pe a lor sa nu o futa nimeni, nici macar ei.
  Bai, de cite ori ii citesc sprintariile neodihinitului pe aici, mereu imi aduc aminte cum lacrima cu spume( pe un alt blog) despre cum a fost el tradat in dragoste prieteneasca de Take, Iake si Cadir.

   1. ca să fim corecţi cu nedormitu, lick la tache din toate poziţiile a fost numai în prima parte a epopeei. doar în partea a doua au apărut jelaniile de ţăţică deflorată şi abandonată. din ce parte preferi? aia cu suspine de dor şi labă sau aia cu chiloţii aruncaţi în ventilator?

  1. apropo, pentru proşti: manţog este a doua, ca importanţă, mare descoperire a lui tache. gurile bune bîrfesc pe la colţuri că ăsta micu’ o mai consultă în secret chiar şi în zilele noastre.
   cică piticania o mai vizitează uneori pe “mama simone”, care este un fel de guru pentru gnomul nostru. Ea reprezintă pentru manţog ceea ce “mama zina” reprezintă pentru cătălin botezatu: o adevărată instituţie.

   1. bai, americanii din deveselu´sunt niste mici copii pe linga bazele telenovelei ce se intrezareste. Deci cum, mihnit ca mama simone te neglija in favoarea lu´asta micu´ ai urzit un plan diabolic si ti´ai tras mamica noua tocmai pe aia care l´a dezvirginat??! hmm deci daca sclava izaura l´a impuscat pe j.r. atunci inseamna ca prima mare descoperire a simonei tache a fost…a fost…ca esti tu prost?! abstraaact

   2. Mama, nedormitule, ti-am citit doar comentariile de la vreo doua posturi de pe blogul Simonei si acum imi dau seama cat de demn de mila esti cu adevarat. Na, ca acum imi pare rau de tine si nici nu te mai pot lua la misto.

    O las pe Mama Simone, na:

    Simona Tache
    January 20, 2011 22:01:30

    @nedormitul: este nenegociabil, nu mai insista. mă simt mult mai bine pe blog de când nu mă mai freci tu la creieri şi nu am de gând să mă întorc la era în care îţi permiteam asta. să zicem că mă folosesc de faptul că te-ai purtat ca o muiere bârfitoare la lorena pe blog, ca să te trimit definitiv la plimbare. e ok?

    Simona Tache
    January 20, 2011 22:44:19

    nu te mai întoarce deloc, meri în treaba ta sănătos. zbâc.

    Of, cand o sa se intample la fel si cu Lorena sper ca nu o sa te indragostesti si de blogarita Elena Udrea, nebunaticule.

  2. Acolo, de fapt, se intilneau doua ipocrizii cit casa. Pe de-o parte Tache se facea ca nu se prinde ca nedormitul e amorezat de ea si, indirect, il incuraja, ca dadea bine la blog (şarlă, Tache, la faza asta), iar, pe de alta parte, nedormitul se dadea simplu prieten, asteptind… nici el nu stia ce. Probabil ca ea “sa-l descopere”.
   Dupa ce s-a maritat Tache, conflictul era inevitabil; ea a devenit oficial indisponibila, iar lu’ nedormitu, ramas fara fantasma, nu-i raminea decit sa se retraga. Insa fiind un fraier ipocrit (cel putin la data aceea), a ales sa devina agresiv, pentru ca investind aiurea in ea (cit timp a pierdut pe blogul ala!!!), simtea nevoia unei reactii din partea ei, fie ea si de nervi.
   Oficial, desigur, el a fost respins pentru agresivitatea cu care insista sa-si sustina opiniile politice si lipsa de politete in schimbul de opinii. 🙂
   Subiect de nuvela…

   1. @garcea: Bai, imi pare rau… Imi cer mii de scuze fata de cititori…
    stiu ca a trecut cam mult de cind am publicat primele doua volume – Vechiul si Noul testament. Sper ca in curind sa termin si al treilea volum: “Ultimul Testament: Isus se intoarce”. Te asigur ca va merita asteptarea. Promit revelatia ca sintem de natura divina in aceeasi masura ca Isus. O sa fie marfa. 🙂

   2. ´geaba incerci s´o dai cotita, ca peste fro doo mii de ani cind madam tache vs lupoaica cu nedo si mantzy pa post de romulan si remulan vor ajunge rehligie de stat consemnata in evanghelia dupa ficspics tu te vei fi rotit si tu la rindu´ tau de vreo enshpe ori prin natura. cit spirit de observatie consumat aiurea, auzi n´ai avea chef totusi sa faci niste opservatii asupra comportamentului viermelui de galbeaza!? plm te irosesti.

 2. Cand ai doar prietena e relativ usor, treci peste… (probleme sau peste ea). Faza mai nasoala este atunci cand te-ai insurat… pentru un futai iti poti pierde nevasta… si atunci e nasol ca deja esti obisnuit sa nu mai alergi dupa pizda, ca o ai in pat la tine… si asta schimba multe.

 3. e cacat. asta e text de agatat. parca le si vad pe domnitele suferinde, nemultumite de relatiile in care sunt implicate, noaptea pe la 3 in parcare la Real, asteptandu-te. Mie chestia cu inselatul mi se pare un act de lasitate nu de curaj, indiferent de cine o face. Daca vrei doar sa futi, n-ai ce cauta intr-o relatie, e cea mai fair atitudine deci good for you. Dar sa stai ca vaca/boul intr-o relatie de cacat, de compromis, si sa te futi pe ascuns e jalnic, indiferent care sunt motivele pentru care o faci. JALNIC.

  1. Dar crezi ca nu exista relatii deschise? Sunt un pic mai greu de acceptat, dar sunt mult mai fair. Adica da, iti iubesti partenerul. Si da, vrei diversitate sub forma de aventura. Toti vor, cel putin majoritatea. Si atunci de ce sa stai sa faci pe fidelul cand nu e cazul?
   Si da, sunt cazuri reale.

 4. acuma, ce sa zic, desi nu ma dau des pe blogul Simonichii, tin minte ca supararea a venit de la ura de muiere inselata a patroanei fata de base.
  pe care base il apara nedormitul.
  si care il injura si neamtu tiganu, cot la cot cu Simo.
  adica eu asa am avut impresia, prima data, ca s-au luat de la politica.
  da’ nici vocatia de reperator de onoare a nedormitului nu este de neglijat in aceasta afacere.

 5. @geani, diferenta este ca neamtu tiganu il injura pe Base gratis, nedormitul il apara gratis pe cind Tache il injura pe presedinte contra unui salariu lunar de vreo 3.500 – 4.000 de EURO. Sotul ei ridica si el 4.500-5.000 de EURO.

 6. care are impresia ca futi mai mult cand esti solo decat atunci cand esti intr-o relatie, se inseala. Mai variat, poate, da’ mai scump si mai putin cantitativ. Si in general, si mai putin calitativ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.