Eveniment caritabil, piariste included

Eveniment caritabil, piariste included

Dacă n-ar exista piaristele și, mai ales, limba lor de lemn, oamenii ar fi mai generoși și mai puțin suspicioși, iar lumea ar fi un loc mai bun. De exemplu, evenimentul despre care o să vă spun mai jos este ok. Își propune să ajute niște copii bolnavi și niște animale fără stăpîn. Ca să-i convingă pe participanți să doneze, organizatorii au pregătit două concerte ale unor trupe de care eu n-am auzit, o expoziție de fotografie și niște haleală. Ah, și cică au  niște zîne (bănuiesc că bunăciuni, sper) și cîștigătorul unei licitații poate să ia cina cu una dintre ele și să spere că poate o fute în caz că nimerește una extrem de impresionată de bărbații cu suflet bun.

Intrarea costă 10 lei, iar evenimentul are loc duminică, 18 septembrie, ora 12, pe strada Mătăsari nr. 17.

Alea de mai sus sînt informațiile esențiale, asta trebuia transmis, era atît de simplu. În linkul evenimentului de mai jos veți mai găsi niște chestii în plus. Cum ar fi expresiile ”suflete tinere și dornice”, ”toate asezonate cu mirosul și gustul irezistibil” sau ”te așteptăm să faci minuni”. Eu nu sînt suflet tînăr și dornic, nu-mi place cuvîntul ”asezonat” și cu siguranță nu cred că donînd 10 sau 100 de lei aș face o minune. O minune, recunosc, ar fi ca la eveniment să participe mai mult de o persoană care citește acest text. Dacă puteți, treceți pe-acolo și contraziceți-mă. Și nu luați în seamă limba piaristelor. Copiii bolnavi de sida și cățeii fără adăpost nu au nici o vină. Plus că poate se întîmplă o minune-n plus și futeți o zînă.

Pagina de Facebook a evenimentului – AICI.

7 thoughts on “Eveniment caritabil, piariste included

  1. Te’ai epilat pe picioare? Nu de alta, da’ncepi s’aduci a Andreea Marin. Macar daca tot faci reclama, ar fi pacat sa n’o futi pe piarizda aia pentru care’ai scris postu’.

  2. M-am saturat de animale bolnave, copii fara stapin, oameni care au nevoie de cinspe milioane de euroi ca sa ne opereze d-un porsche si-o vila si de concerte caritabile pentru nevoiasi! Pe toti ii doare-n pula de alcoolicii care sint nevoiti sa-si vinda ghetutele p-o litra de tuica, oameni care n-au mai pus in gura o picatura de tarie de doojpatru de ora, se trezesc pe uscat si le tremura miinile de nu-si pot lega siretele dimineata. O suta de albitura la momentul potrivit si omu’ o sa te binecuvinteze sincer, nu ca javrele care te iubesc numa cind le dai crantanele si te musca daca nu le faci parte din kilu’ tau de prosciutto sau caviar cind vii de la obor cu piata facuta. Muie lu’ uamenii de bine, filantropi si mizericordiosi, dati , bai labelor, de bout la suferinzii adevarati !

Leave a Reply

Your email address will not be published.