Andrei Duban likes me

Andrei Duban likes me

E ora 3:32, uite. Nu voiam să scriu nimic pe blog, că nu mă simt funny. M-am consumat cu Kamikaze azi. M-am enervat rău aseară la meci, de aia. Pe Piți, pe Marcel Pavel, pe Bănel, pe Oprescu, pe o grasă care stătea lîngă mine, pe taică-miu care filma întruna cu telefonul ca un cocalar, pe organizatori că n-au dat nimic pe cubul ăla (am impresia că-i aparat de radio, nu TV!) și tot așa.

Așa, și pe la 3:15 butonam, că se pusese ploaia la US Open. Și ajung pe Antena 2. Și pe Antena 2 era Andrei Duban. Și eu am zis ”Oau! Uite o emisiune din 2005, de pe vremea cînd Andrei Duban trăia! Ia să mă uit, că trebuie să fie mai distractiv decît casele bîntuite de pe Discovery.” Băi și zice el o glumă proastă, mai zice una, și eu mă duceam deja să-mi fac refill-ul la vin. Cînd să ies din cameră, aud ”băieții de la Kamikaze”. Opa! Băi, și citește o chestie de-a mea de pe site fix de ieri! O chestie care avusese oarecare succes, ceva cu continuarea imnului ca să nu i se pară lui Marcel Pavel că-i prea politic. Mi se părea chiar amuzant postul. Dădeam vina pe numeroșii intelectuali care citesc Kamikaze pe faptul că avea atîtea recomandări. Și iată, la ora 3:20 speranțele mi-au fost năruite. Poantele mele îi plăceau lui Duban. Sigur, a citit cele mai proaste refrenuri, dar asta nu m-a încălzit foarte tare.

Mă duc să-mi iau un borcănaș de Furadan să meargă cu fata asta în iarbă. Mi-a părut bine.

91 thoughts on “Andrei Duban likes me

 1. Miine o sa ne spui ca si Botezatu vrea sa-ti dea cu like-ul si tu te predai fiindca nu te poti caca in gustul omului. De-abia atunci o sa fie si vremea Furadanului de dupa.

 2. Deci a ales Kamikaze si ceva legat de treaba cu imnul. Moaaa, cati de la revista ati scris despre imnul lui Marcel Pavel?
  Na, felicitari.

 3. andrei duban este la fel de comic ca cristi brancu când îl pupa ceauşescu pe basca de pioner, deci citeşte şi el retururi de la chioşcurile de ziare.

 4. am primit, in sfarsit, prima revista. cu aceasta ocazie am constatat cu groaza cu si tudor chirila are o rubrica acolo. sper din suflet ca nu e platit pentru ca asta ar insemna ca si eul il platesc, indirect, prin abonament.

  1. 😀 Nu, stai linistit. Aia devenit o rubrica temporara (sper) pentru (majoritatea) hipsteri cu basini cvasi-intelectuale care scriu cite o sigura data. O sa se termine curind, nu cred ca-s multi din astia. Multi hipsteri care sa stie sa scrie cit de cit, vreau sa zic. Dar precedentul cu scriitoarea lu’ peshte prajit a devenit periculos, intr-adevar. Uite, acuma Chirila, maine-poimaine poate fi -doamne fereste!- viitorul presedinte Remus Cernea. 😀

   1. Bai, nu confunda un posibil caz de promovare contra favoruri sexuale cu unul mai neaos de nepotism stramosesc. Ma rog, in cazul meu un fel de contra-nepotism. P.S.: In apararea mea pot spune ca (1) io n-am semnat, ci doar am am fost citat si ca (2) nici macar n-am stiut ca voi fi pus in(tre) ghilimele, credeam ca amintirile mele vor fi doar folosite / prelucrate de Pamfil Seicaru asta mai mic. 🙂

   2. Bai, una e sa va futeti in cur unul pe altul si alta e sa aratati cearceaful la lume. Raporturile skat nu imi plac nici macar mie.

   3. cronologic, lucrurile au stat așa:
    – cîndva, anul trecut, “favoruri” sexuale
    – de prin decembrie-ianuarie anul ăsta până în prezent, denigrare cvasi-continuă
    – cîndva, prin mai-iunie, articol scris la insistențele lui goace.
    deci ostap nu face nici o confuzie. bă, da’ cu un boșorog? dă-o dracu.

   4. Bai, io, presupunind ca sint la fel de acoperit de jeg, am macar o identitate asumata. Deci am grija sa ma spal macar pe pe fata, ca sa fiu recunoscut. Tu cine esti, jegosule anonim? Ce te mina in lupta?

   5. da’ pe tine ce te mînă în luptă să iei un rahat în gură (că lupoaica a scris în kamikaze vezi doamne, datorită favorului sexual făcut lu’ ăsta micu’) și să-l mesteci de cîteva luni încoace? atîta ai repetat (cu ticăloșie) minciuna asta, încît ai început s-o și crezi.
    apropo de identitatea asumată, daddy e numele sau prenumele?

   6. deci? cand l-ati futut pe chirila si de ce nu-l injurati si pe el? macar sa stim traseul: futut – injuratura (asa se zice la noi la bucuresti la promovarea de motru) – scris gratuit in ziar.

   7. Iar a apărut agramatul ăsta de nedormitul. Băi, frate, cum să ai tupeu să mai scoţi ceva din taste după ce pui virgulă între subiect şi predicat? Tu chiar n-ai jenă? Nu te temi de Ăl-de-Sus că te vede ce poamă incultă eşti? De ce insişti să perorezi dobitocii pe-aici, deşi te descalifică modul în care scrii?

    Hai să ne-o sugi gramatical.

   8. Nţ, ăsta e un eufemism. Că, din câte înţeleg de la daddy cool, s-ar prea putea ca dumneata să fii femeie. Aşadar: de ce pozezi în pulă, când eşti pizdă proastă?

   9. data viitoare, cînd îl mai invoci pe Cel de sus, întreabă-L ce părere are despre minciună. bine, pentru asta trebuie să-ţi eliberezi neuronul de virgula dintre subiect şi predicat. dacă eşti drăguţ.

   10. Sunt foarte drăguţ. Dar asta nu schimbă faptul că îmi repugnă ăia care fac pe deştepţii, deşi se împiedică amatoristic la operaţii elementare (de scriere, logică ş.a.m.d.).

   11. s-o luăm băbește:
    Dumnezeu = preamărit, nemărginit, atotputernic, atotcuprinzător, infinit, etc.
    tu = sodomie în mod meschin cu o virgulă (două) între subiect (în unele cazuri, atribut) și predicat, pentru că, se pare, despre altceva nu ştii să vorbeşti. nici o tendinţă de a-ţi lărgi orizontul, nimic.

    deci, dacă aş fi în locul tău, mi-ar fi rușine să îl invoc pe Dumnezeu. marș la biserică, desfrînatule!

   12. @Nedormitu: Nu, ma, nu-i Andrei, din pacate (sau din fericire) pt. tine. Pentru ca io, mai batrin fiind, sint mai atzos si mai consistent. Mai batucit, ashea, ca genunchiul caprei. Da’ ai prins-o repede, lori-nedo, mantzy-daddy! Baa, pai daca te duc la gara tu esti capabill sa iei trenu! Deci, daca vrei sa mai combatem/dezvoltam, iei tu (matale?) id-ul de mess sau chiar mail-ul de la fi-miu. Ca sa nu abuzam de libertatea de-a arunca cu cacat in ventilator pe care prea generos ne-o lasa lipsa moderarii pe blogu lu’ asta mic, da?

    @Bogdan: Tu esti slab rau, ma. Asta numesti tu trolaj? Adica, in propozitia “Nu mosule […]”, sa nu pui o virgula dupa “nu”?! Daaa-o-n plm de limba romana, Bogdane, si mai ai ai si blog!

   13. mai bine pastișă decît pască preacurvioasă. (apropo, ce poate să fie mai pastișă decît să invoci virgula dintre subiect – uneori atribut – și predicat? o invocă milioane de învățătoare din lumea întreagă, chiar și din motru)

   14. @daddy
    de ce te ferești? ai lansat o minciună în public, ar trebui bărbătește să o recunoști tot în public. nu cu invitații pe mess. nu avem ce să povestim noi doi în privat, am povesti degeaba. chestiunea e publică, deci trebuie lămurită public. e atît de complicat?

   15. Argument beton. Deci, dacă o proastă (din Motru sau de oriunde) spune marţi că pământul e rotund şi duminică, în alt colţ al ţării, eu zic acelaşi lucru, asta înseamnă că am copiat-o.

    Dă-mi voie: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

   16. mosule ma cac in ele de virgule. de ce numa tu sa arunci cu cacat in ventilator si noi nu? dar tot nu mi-ati satisfacut curiozitatea: cand l-ati futut pe chirila? activ sau pasiv?

   17. @mi chirurg
    nu şi dacă spui de unde e citatul: “după cum spunea o proastă din – să zicem – motru, bla-bla bla-bla (citatul), idee la care subscriu… (aici continui singur ideea în ce direcţie te duce capul).

   18. Aha, bun, deci să-nţeleg că tu ADMIŢI cu seninătate că eşti un biet epigon al unui condei mai tare (din punctul tău de vedere). E bine. Asta aşteptam. Dar atunci, repet: nu te mai da rotund şi nu mai face pe deşteptul. Că se simte impostura.

 5. Bai, io daca datorez cuiva scuze, le datorez Lorenei, nicidecum tie. Deci, chiar daca v-ati imbirligat avatarurile, Lori, arata-te! Entre-nous, madame! Ole! 😀

  1. @daddy
   aha! deci dacă lupoaica nu mai calcă pe-aici, tu poţi continua la infinit cu aceeaşi mizerie.
   pe de altă parte, eu n-am vorbit de scuze. eu am vorbit de a-ţi recunoaște public minciuna lansată tot public. da sau nu? la cît te coieşti, aş zice că nu.

   1. DECI: nu, eu nu sînt lorena (dacă nu mă crezi, întreabă-l pe ăla micu’ să verifice ip-urile). DECI: recunoști bărbătește că “manțog futut lorena contra scris în revistă” e o minciună? da sau nu. dacă se poate, mai repede, că mîine trebuie să mă scol devreme să duc potaia să se pişe.

   2. Te cred. Dar daca nu esti Lorena, atunci, dupa modul in care ai reusit s-o substitui (mai infocat decit ar fi facut-o ea insasi!) esti un caz psihiatric extrem, extrem de interesant…

   3. iau răspunsul ăsta drept un “nu, sînt un ţărănoi negru pe sub unghii care nu poate recunoaşte cinstit că a lansat public o măgărie despre o altă persoană, știind clar că nu s-a întîmplat așa, cu scopul exclusiv de a o denigra”.
    în ce privește psihopatia mea, indiferent de formă, prefer opinia unuia care se pricepe. poate chiar un psihiatru.

   4. Bai, si totusi, sint complet derutat… Zici ca nu esti Lori, dar tiganeala asta inconfundabila e a ei. Foarte ciudat. A, si aia io am lansat-o ca ipoteza de lucru, bazindu-ma pe succesiunea faptelor, cine a zis ca-i o certitudine?! Chestia asta o face zilnic media cu madam Udrea si nu vad nici-o scuza pe nicaieri. Dar chiar si asa, ar fi trebuit sa stii ca, personal, mi-am cerut deja scuze Lorenei, si uite, o fac si aici: Imi cer scuze, in modul cel mai sincer. E OK? Si, apropo, taranii au pamint sub unghii pentru ca, n-ai de unde sa stii, ei muncesc zilnic. Si e greu sa ti-l scoti de pe-o zi pe alta.

   5. eu gîndesc altfel:
    – dacă văd pe unul mîncînd rahat, nu înseamnă că pot să mănînc şi eu.
    – dacă am greşit faţă de cineva şi i-am cerut scuze, nu înseamnă că după ce i-am cerut scuze pot să repet greşeala.
    – iar dacă pămînturile zac nelucrate, unde dracului muncesc ţăranii? s-au apucat de neurochirugie sau – Doamne, iartă-mă! – de psihiatrie?
    – ai grijă cum scrii “nici-o”, că sare michirurgul cu pula pe tine.

   6. Nu, băi. Nu mă leg decât de ăia care fac pe deştepţii, deşi îi trădează felul de a scrie. Atât. Că nu există scârbă de net mai mare decât aia care dă lecţii şi nu se întreabă dacă are legitimitate ca s-o facă.

   7. Daddy cool are voie să facă pe deşteptul, că stă la originea (so to speak) deţinătorului blogului. Daddy cool e, aşadar, un Mantzy avant-la-lettre. Şi dacă Mantzy, pe blogul lui, poate spune ce vrea, tot aşa poate şi Daddy cool.

    Tu poţi încerca să fii smart la tine pe blog, de exemplu. Nu s-ar supăra nimeni.

    Şi hai, nu ne crede într-atât de proşti încât să cădem în capcana ta ieftină cu “ţigăneala”. Dacă ţi-am spune ce e, parcă văd cum ai sări muşcat de cur “au, vai, judecaţi pauşal şi credeţi că ţiganii-s huligani?! Ruşine vouă, incorecţilor politic!”. Nu merge. Şi, ca să te linişteşti, îţi dau o definiţie academică: “ţigăneală” înseamnă acţiunea de “a se ţigăni”.

   8. blogul ăsta e crîşmă publică, aşa cum sînt crîşmele în motru, de pildă. în crîşma asta publică, tatăl patronului are voie să facă de căcat pe cineva din afara crîşmii fără să fie țigăneală.
    în schimb, cînd cineva din afară explică argumentat ce negru pe sub unghii e tatăl micului cocalar, în concepția ta, acel cineva face pe deșteptul.
    vezi că lui Dumnezeu nu prea îi plac scamatoriile logice pe care le faci tu. o rugăciune te-ar ajuta.
    (vezi că ai venit mahmur la birou, iar în calculatorul ăsta ți-a rămas adresa cu …online.ro. nu uita s-o schimbi, să îți apară iar muțunachele ăla cretin, cu care sîntem obișnuiți)

   9. Şi încă ceva, băi. M-am plictisit teribil de oamenii care zic “tu eşti vită proastă, pentru că eu ŢI-AM ARGUMENTAT de ce ideea ta e o prostie”. Ar trebui, tu şi toţi ăştia care gândiţi în stilul ăsta securistic, să aflaţi că NU POŢI CUMULA CALITATEA DE AVOCAT CU ACEEA DE JUDECĂTOR. În sensul că O TERŢĂ PERSOANĂ trebuie să vină să stabilească dacă tu ai argumente valide sau nu. Pricepi chestia asta elementară de logică?

    Mă secaţi, bă, ăştia cu “eu ţi-am argumentat”. Dar cine pula calului a stabilit că argumentele tale sunt ok, iar ale preopinentului nu?!

   10. Nedormitule, serios acu, esti virgin? Nu de alta, dar Lorena e chiar naspa, serios. E nasol ca te-ai indragostit de ea. Rade lumea de tine ca de John Lennon. Si de tine e mai nasol, ca n-ai nici talent.

   11. deci tu n-ai văzut niciodată la viața ta o cerere de chemare în judecată, o întîmpinare, concluzii, din astea? păcat. avem o cauză pentru care se judecă două părţi, iar un judecător, nişte juraţi, etc., în baza argumentelor părţilor, trebuie să emită o sentinţă.

    ce facem noi se numeşte schimb de replici, argumentate în cazul meu, în care poate interveni sau nu un mediator, nicidecum o sală de judecată. nu am cerut intervenţia unei autorităţi sau a unui terţ pentru a impune celeilalte părţi obligaţia de a face.

    scuze, am presupus că ai creier să vezi şi singur, în lumina argumentelor mele, de ce tîmpenia debitată de tine e o tîmpenie. dar, logic, m-am înşelat. iar, uneori, validitatea argumentelor ţine de date concrete. atunci ce te faci?
    apropo, care-s argumentele preopinentului? iar securistic înseamnă să impui un căcat fără să-l argumentezi.

   12. @ăla micu
    femeile sînt de trei feluri: femei naşpa, femei naşpa-naşpa şi lorena care e chiar nașpa că nu se mai fute cu tine.

   13. Eşti prost de bubui. În prima fază spui, corect, ce înseamnă judecata, cine are căderea s-o facă, după care spui “tu n-ai argumente”. Deci tot tu decizi şi asta. Tu dai argumentele şi tot tu hotărăşti că ale tale sunt tari, iar ale celuilalt nu sunt. Betooooooon!! :)))))))))))))))))))

   14. Şi, oricum, vorbeam la modul general. Pe blogurile unde-ţi place ţie să umbli există moda asta:

    Unul zice: “Ideea A este o prostie pentru că (argument)”.

    Proprietarul blogului spune: “Eşti măgar. Nu e aşa, pentru că (argument)”. După care TOT PROPRIETARUL BLOGULUI, în discuţii cu alţii, spune: “eu i-am dat argumente VALIDE, ale lui erau nerelevante”.

    Asta încerc să spun: nu poate tot ăla care a dat argumentul să spună şi că al lui e devastator, iar celelalte nu. Trebuie cineva din afară să stabilească asta. Tot aşa cum în instanţă nu AVOCATUL stabileşte că apărarea lui a fost corectă, ci JUDECĂTORUL, adică ALTĂ PERSOANĂ. Tu chiar eşti naiv sau nu vrei să vezi pentru că e mai uşor să dai din gură în gol?

   15. uite că nu se enervă

    deci, @țuchi muchi curgi, uită-te matale atent la ce am scris acolo (recitește paragraful al doilea). dacă nu reușești să citești sau să înțelegi mai mult de două rînduri, să știi că nu din vina mea.

   16. Îmi pare că-mi bat gura degeaba. Mai încerc, pentru ultima oară.

    Nedormitul: “avem o cauză pentru care se judecă două părţi, iar un judecător, nişte juraţi, etc., în baza argumentelor părţilor, trebuie să emită o sentinţă. (EXACT. AI SCRIS BINE. CINEVA TREBUIE SĂ EMITĂ O SENTINŢĂ, ALTCINEVA DECÂT CEI CARE PREZINTĂ SAU NU ARGUMENTELE)

    ce facem noi se numeşte schimb de replici, argumentate în cazul meu (AICI AI DAT-O DEJA CU MUCII-N FASOLE, CONTRAZICÂNDU-TE. NU TU DECIZI CĂ REPLICILE SUNT ARGUMENTATE SAU NU, CI JUDECĂTORUL. CĂ ŢIE ŢI SE PARE CĂ REPLICILE TALE SUNT ARGUMENTATE, EI BINE, ASTA E O ALTĂ TREABĂ!)

    Of.

   17. măi, ţuchi muchi.
    “avem o cauză” este, în limbaja avocăţesc, o speţă. nu trebuie să fie şi reală. e un exemplu. o pildă. pilda mă-sii.
    mai jos nu dau cu mucii în fasole, îţi expun situaţia concretă, boule.
    între ceea ce spun eu şi “eşti virgin”, “eşti lorena”, “eşti aşa şi pe dincolo”, ale mele sînt argumente, papiţoiule. întreabă şi tu pe cineva din redacţie dacă nu mă crezi.

   18. Acum e în sfârşit evident de ce tot baţi câmpii ca un cretin epileptic: tu nu doar cu ortografia stai prost, ci şi cu sensul cuvintelor. Tu crezi că “a argumenta” e sinonim cu “a avea dreptate”. Bravo. La mai mare.

    Injuriile ţi le poţi băga în cur. Hai, fă un bine umanităţii şi dă-ţi foc.

   19. tu faci nişte confuzii. n-am spus nicăieri “argumentele mele sînt mai tari, ale voastre sînt mai proaste”, am spus că în schimbul ăsta de replici, eu am argumente, voi nu. deci, în cazul de faţă, cine are argumente, are dreptate. nu știu de ce refuzi evidentul. nu e nimic mai evident de atît, sugător mic de pulă ce ești. hai siktir!

   20. “în schimbul ăsta de replici, eu am argumente, voi nu. deci, în cazul de faţă, cine are argumente, are dreptate”

    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    q.e.d.

   21. Tractorist, netractorist, tot e mai bine decât fără niciun loc de muncă, aşa cum eşti mătăluţă.

    Doamne, de mult n-am mai râs aşa. “Io am argumente, voi nu!” :))))))))))))))))))))))))))))

 6. @Bogdan: Pai, daca te caci in ele de virgule, caca-te si-n mizeria aia de blog, si sterge-l, ca sa fii consecvent. Si, dup-aia, caca-te si-n calitatea ta de vorbitor de limba romana si mars in pizda ma-tii in Spania, la betoane!

  1. Iti dai seama ca, la audienta cu care-i obisnuit, poate face infarct vazind ca a generat 54 de comentarii la un post despre el? :s

  1. Haha, parc-o si vad pe Stapina, in latex, pocnind din bici si suierind printre dinti: “You’re bad boy! Baad booy!”… Pocnind din bici pe linga boi, cum ar zice rapsodu.

 7. Mantoage, fa pace si adu-o pe “lupoaica” inapoi, este mult mai suportabila cind isi debiteaza pretiozitatile imbecile decit asta de-i repereaza onoarea ne’ncetat, bogdan ciuhu neodihnitul- pa numele lui de tradat in dragoste de simona tache.

 8. oltene, vorbeste cu prietenul moldovean si combina-l pe sleepless in balta alba asta cu nebuna aia de o tine moldo pe blog, in lesa, ca aia pare dispusa sa ia cam orice pula. nu de alta da’ il stii pe ala cu “…daca nu, vine el si i-o suge, numai sa ia asta cotu’ de pe sonerie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.