Cocalarul cumpătat postează filme cu mașina

Cocalarul cumpătat postează filme cu mașina

Sînt un cocalar cumpătat. Mă prefac că n-aș fi. Pretind că sînt așa pentru că mă lupt cu cocalarii, în ideea că-i poți învinge doar cu propriile lor arme. Într-adevăr, să postezi pe internet un filmuleț în care tu conduci absolut normal, aproape legal, pe o muzică decentă (prima melodie e mai supărată, a doua e de-a dreptul ghei) și semnalizezi cînd schimbi banda de sens, poate părea un cocălărism real, dar subțire, mascat sub un snobism de tip radio Guerilla. Important e, însă, că în primele trei minute de film nu are loc nici un accident grav și se petrec doar trei încălcări flagrante ale codului rutier. Copiii noștri vor găsi acest film pe internet peste ceva ani (ăia mai conservatori, care încă vor folosi internetul) și vor spune ”Da, dom’le, părinții noștri care conduceau mașini cu roți care mergeau pe pămînt erau niște modele de bună creștere în trafic. Și ia uite prin ce peisaje frumoase mînau!”

11 thoughts on “Cocalarul cumpătat postează filme cu mașina

  1. M’am uitat de la minutul 3:00 la minutul 4:59 cu mare atentie in speranta ca va avea loc accidentul ala grav care nu se petrece in primele 3 minute. Ma asteptam sa rateze intrarea in tunel, sa se izbeasca d’un zid, sa fie cu sange, cu ambulante, cu urlete. Nici macar un cocalar spalator de parbrize. Nimic. Vreau banii inapoi.

  2. Dupa autostrada si peisaje s-a filmat in Austria , in drum spre Italia , undeva pe langa Graz .Asa ca, lasati dom’le cocalarul in pace.Face naveta.

  3. sunt cateva cazuri in care este normal sa filmezi cand conduci si sa postezi pe net. Cand rulezi cu masina printr-un teatru de razboi. Cand rulezi cu masina intr-un teatru. Cand un autobuz plin cu prostituate se rastoarna in fata ta si apoi o ploaie de prostituate loveste asfaltul. Cand crezi ca oamenii nu au mai mers niciodata cu masina si vrei sa le arati cat de tare este.

    1. ai ba ce´i asa greu? respectind zaitgaistu´ cinematografic actual a vrut sa´i arate de fapt lu´ofosta ca a fost in vacantze fara ea.

  4. E ca atunci cand faci sex cu nevasta (care nu arata si nu se comporta ca Silvia Saint) si postezi respectiva sesiune lucrativa pe net. Astia mai tinerei mai baga si un titlu edificator: Am futut-o pe cutare! Cand te uiti la filmulet vezi o partida de sex jalnic care cu tot cu pornirea calculatorului, dezbracat, imbracat plus doua convorbiri la ifon dureaza 5 minute! Cum sa nu scada rata demografica frate!

  5. Daaaaaaa, ejti regizor din noul val si filmezi ca Porumboiu. Juma’ din film maninca unu’ o ciorba si jumatea ailalta nu se-ntimpla ni’ca.

  6. Beei, tu nu te iluziona ca nu poti fi cocalar doar pentru c-ai citit mai multe carti decit cocalarii. Cocalarismul e o chestie de mentalitate, nu de educatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.