Your best unfriend on Facebook

Your best unfriend on Facebook

Sînt mîndru de mine. Am un talent să fac oamenii să mă urască. Puteți și voi, e simplu. Trebuie doar să le atrageți deschis și abrupt atenția asupra lucrurilor penibile pe care le fac/spun sau care le plac. De cînd exist pe Facebook, am reușit să enervez destul de mulți oameni (să tot fie peste 30) suficient încît să-mi dea Unfriend și să refuze orice comunicare ulterioară cu mine. Încerc zilnic, dar nu-mi iese mereu. Unii au o toleranță ridicată la miștouri, mna. Ce să le fac? Ăsta cred eu că e rolul meu pe rețelele de socializare. Să fiu un propovăduitor al bunului-simț, al bunului-gust și-al decenței. Și dacă am ajuns eu să spun asta, vă dați seama cam la ce grad a ajuns penibilul despre care vorbim?

Spre exemplu, căscam gura pe pozele unei piariste cu țîțe mari (ca să înțelegeți și de ce căscam gura) pe care am cunoscut-o mai demult. La un moment dat dau peste un set de poze de la mare în care ea și prietenul ei își expuneau mîndri la cameră tatuajele făcute în aceeași zonă anatomică (încheietura mîinii sau glezna, nu mai știu care din punctele astea strategice fusese fericitul ales). Și cel mai grav nu era că își făcuseră tatuaj în același loc, dar părea să fie chiar același tatuaj. Scandalizat de această mostră de inteligență precară, cer lămuriri:

Andrei Mantog: v-ati facut tatuaje care se completeaza unul pe celalalt?
**** ****: nu
**** ****: doar sunt la fel
Andrei Mantog: v-ati facut tatuaje la fel?
**** ****: in oglinda:)
Andrei Mantog: si ce insesamna tatuajele alea?
**** ****: cheia fa
**** ****: si inseamna drgaostea noastra pt muzica

Ați auzit vreodată ceva mai tare? Evident, au urmat niște miștouri cărora nu le mai dau copy/paste și care mi-au atras unfriend-ul. Și acum spuneți că fata nu și-a căutat-o. Cînd ați auzit ultima oară de-un om atît de îndrăgostit de muzică încît să-și facă un tatuaj cu muzica? Demult, știu. Dar STAȚI! Cînd ați auzit ultima oară despre DOI oameni atît de îndrăgostiți de muzică încît să-și facă AMÎNDOI un tatuaj cu muzica? Uaaaaahahahaau!

E muzică, duzilor! Nu trebuie să mergi pînă la a te tatua ca să-ți exprimi atașamentul față de ea, serios. Ei nu îi pasă, pentru că ea e doar muzică. Cît despre noi, oamenii, v-am fi crezut că sînteți melomani dacă ne-ați fi comunicat simplu, pe profilul vostru de Facebook: ”Ne place muzica rău de tot”. OK, ăstora le place foarte mult muzica, am fi zis. Bravo lor! Bine că n-au tatuaje! Dar nu, voi o iubeați atît de tare pe curvă încît v-ați făcut un tatuaj cu ea. Măcar ați futut-o? De fapt, pun pariu că sînteți atît de fraieri încît muzica nu și-a făcut și ea, la schimb, un tatuaj cu voi. Este c-am nimerit-o? Hahahaaaa, suckeeeer!

21 thoughts on “Your best unfriend on Facebook

 1. Daca iubea si intelegea muzica isi tatua un Do intre buci si gagica un Do diez# , cu un semiton mai sus, ca la dame suna mai suptzire !

 2. Poti si tu sa’ti semipermanent tatuezi “o sa te fut oricum” pe undeva si sa’ti pui poza cu tine, decat sa te oftici d’ampulea ca are aia gagic si ca nu i’ai pus mana pe tite. Lame way to get even.

 3. Ma, e ca si cum ti-ai pune poza in timp ce fumezi un joint. Adica nu e de ajuns sa-l fumezi, sa te simti bine, tre sa pui si o poza ca sa vada lumea ca esti cul si in trend.

 4. fata trebuia sa-si tatueze o gura in jurul gurii, ca sa celebreze dragostea ei pentru profesie, pentru comunicare.

  vedeti ca situl clitorisului are troieni.

 5. Milfe, bine că ne-am întâlnit aici, îi pusesem lui Petrov o întrebare simplă: De unde ştia că flocul ăla nu era al lui? A înaltbinevoit să mă bage la moderare. Ce taină se ascunde acolo?

 6. “Ăsta cred eu că e rolul meu pe rețelele de socializare. Să fiu un propovăduitor al bunului-simț, al bunului-gust și-al decenței”

  cam asta faci si cu blogul, uuuaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaa, olteanul marlan din Motru, propovaduitorul bunului-gust/simt.

  1. Manole-Manole, maître Manole, încă nu te-ai prins că pe la noi bunul simţ trebuie impus delicat cu parul din gard, bouleanule?

 7. …spuse asta un tip care, in materie de alegeri care te reprezinta, are o chestie mica, pufoasa, alba si creata, drept animal de companie. dude, cat de penibil poti sa fii?

Leave a Reply

Your email address will not be published.