Scuipați aici

Scuipați aici

Acest domn jurnalist (nu știu exact unde) care pînă acum s-a remarcat doar nezicînd/nescriind nimic interesant, a reușit aseară, în premieră în cariera lui de succes, să facă mai mult de 10 oameni să-l asculte cu atenție. A declarat, fără nici o urmă de echivoc, că ”acum e mai rău decît pe vremea lui Ceaușescu”. Sigur, omul a venit și cu niște argumente extraordinar de pertinente, pe care i le-ar putea demonta orice copil născut după 89 care s-a uitat mai mult de cîteva ore la televizor, chit că n-a prins nici o zi de comunism. A zis, ca să fiu mai exact, că ”și Băsescu înfometează lumea și o ține în frig și în întuneric, ca și Ceaușescu, dar diferența este că acum oamenii nu mai primesc case și locuri de muncă”. Domnule Van Vîntu, eu n-am prins decît patru ani de comunism (ăia frumoși, ultimii), deci am fost prea mic ca să îndrăznesc acum să vă contrazic. Doar vă urez ca, începînd de mîine, toți membrii familiei dumneavoastră să trăiască exact ca în perioada aia de maximă siguranță și huzur. Și dumneavoastră, desigur, să activați tot în domeniul presei, care să fie și ea exact ca atunci.

PS – vă vine sau nu să credeți, pînă și Mugur Ciuvică, cel mai mare lătrău anti-pedelist din presă, a fost enervat de această luare de poziție și i-a dat peste nas, într-un acces surprinzător de sinceritate: ”Hai, dom’le, fii serios, ce naiba?”. Aș îndrăzni să completez acest îndemn, ca să fie ceva mai convingător: „Hai, domnule Var Vîrciu, fii serios, în pula mea de idiot!”. Mulțumesc pentru ocazia oferită, mantzii e cel mai tare.

23 thoughts on “Scuipați aici

  1. val valcu e doctor la baza ca si ciuvica, deci el ar fi avut o meserie care a mers mai bine in timpul lui ceausescu

  2. @Diana Pai nu e făcută in ziua de azi poza, e de pe timpu’ lu’ Ceașca cu Felix-ul din dotare. Oricum, privirea lui zimbitor-timpa inspira optimism & încredere.

  3. Deci pana la urma faci politica sau nu faci? Nu ca n-as fi de acord cu tine. E un show grotesc nene. Nu ma deranjeaza pozitia lor anti-baselu, ca doar n-am facut academia navala impreuna, insa argumentele penibile, istericalele care sfideaza nu numai logica ci si bunul simt, modul in care orice cacat devine un cacat tendentios, ce sa mai – freak show. Boului de VAL VALCU ii doresc doar sa urce si sa coboare 10 etaje pe intuneric, asa cum faceam eu in copilarie ca sa ies din megaapartamentul confort 2 primit de parintii mei la etajul 10. Sa invete la lumanare, sa faca atac de apoplexie cand vede primul videoclip Queen (am dubii ca a vazut vreunul pana acum). A si bonus pentru el – sa suga pula. si Mugur Ciuvica (acest luptator pentru libertatea presei care a fost luat din strada si bagat la zdup ca ultimul criminal de catre aceiasi indivizi pe care-i linge-n cur) sa se uite.

    1. Jana are dreptate, dar escrocul nu se adreseaza celor care pricep despre ce-i vorba, ci ratacitilor, de tipul celor care l-au votat pe becali, care inghit astfel de gogosi. As putea adauga la lista privatiunilor de pe timpul cand idolul lui facea puscarie pentru bisnita, si cota lunara de benzina, cuprinsa intre 7 si 15 litri, diferita de la un judet la altul, si faptul ca de pe la jumatatea lui octombrie si pana prin aprilie era interzis sa se circule cu autoturismele personale (motivul oficial? la fel de idiot precum argumentele impricinatului: grija fata de om, nu carecumva sa ramana inzapezit pe undeva)

  4. ba, l-am vazut si eu pe asta aseara. n-am auzit-o pe aia ca nevasta nu e calita si nu suporta imbecilii la fel de bine ca mine, da’ eu altceva vreau sa stiu, ca am intrebat-o si pe ea si am primit doar o injuratura: pe asta chiar il cheama val? nu are cum, nu? nu e drept, ar trebui sa fie obligat sa-si zica valentin. ca sper ca asa il cheama.

  5. Nu-l judecati aiurea, poate parintii lui puneau paharu` pã pãrete, dadeau cu subsemnatu` si lui chiar i-a mers bine pe vremea aia. Bine ar fi si varianta ca e un idiot sinistru si se si vede, stiti vorba aia din latina: minte dubioasa la mecla dubioasa. Sa-i cacam neamu-n gat.

  6. Orice prost care mai sustine prostia asta trebuie obligat sa dea copiilor lui sa manance salamul ala cu oase si zgarciuri si painea aia gri si tare pe care le mancam in ultimii ani ai lui Ceausescu.
    E uimitor cat de serios raspunde lumea la postul asta al tau, inclusiv eu, dar cum poti mah sa fii atat de cretin incat sa uiti cum era atunci…

Leave a Reply

Your email address will not be published.