Pedofilul cu intenții bune

Pedofilul cu intenții bune

Un nou supererou e pe cale să se nască.

MOTTO: ”O fată este prea mică ca să i-o tragi doar atunci cînd trebuie să faci zgomotul de avion ca s-o convingi să ți-o ia în gură” (Jimmy Carr)

Mi-a zis mama:
– Mamă, poate faptul că ești pedofil e un semn de la Dumnezeu. Poate El a vrut să-ți spună că trebuie să ajuți copiii, dacă tot îți place să te apropii de ei în felul ăla.
– Mamă, dar eu nu sînt pedofil!
– Aha, și fata aia care a venit ieri la tine îmbrăcată în roz, cu ghiozdan în formă de ursuleț de pluș și care s-a mirat că ce tare seamănă nenea ăla blond de pe CD-ul cu colinde cu Justin Bieber? Aia ce era? MILF?
– Mamă, aia avea 19 de ani, era doar proastă!
– Ei…
– Nu, că recunosc! Am futut și de 14. Cred că e o limită ok, atîta timp cît actul e consimțit. Și cît te prefaci pînă în pînzele albe că n-ai știut.
– Dacă îi promiți abțibilduri cu Hannah Montana nu se pune!
– Evident, se exclud șantajul și amenințarea.

Dar mama a insistat:
– Și ce te-ai gîndit să faci?
– Păi, cred că o să le țin o pildă.
– Înainte sau după?
– După, că dacă le-o țin înainte risc să nu mai vrea. Așa risc doar să rîdă de mine că-s moș.
– Bine, fie, ce pildă?
– Pilda spiritului de frondă.
– Dezvoltă.
– Problema că generația tînără e incultă, moartă pe dinăuntru și cu un sistem al valorilor complet futut este secundară. În fond, inteligența și bunul-gust nu erau oricum calități caracteristice tinereții. Cel mai îngrijorător este însă faptul că pe tinerii ăștia nu-i scandalizează nimic. Nu se enervează. Nu ar schimba ceva. Nu vor să ucidă în numele unor idealuri, nu dau cu pumnii în pereți cînd văd ceva ce li se pare nedrept. Nu vor să crape capul nimănui cu toporul. Sînt bolnavi, mamă! Sînt bolnavi psihic. Sînt amorțiți, dorm toată ziua, și nici măcar nu-s așa de la iarbă, că-s prea încuiați să fumeze altceva decît țigări. Tinerii de azi sînt bătrîni cu pielea tare. Mamă, dar ce țîțe au unii dintre ei, mamă!
– Ești un pedofil dintre ăia buni, dragul meu.
– Spui doar așa că ești mama…

12 thoughts on “Pedofilul cu intenții bune

Leave a Reply

Your email address will not be published.