Nu-s misogin. Pink.

Nu-s misogin. Pink.

Mi-am dat seama că îmi place Pink. Pink e foarte bună. Ah, nu știți cine e Pink? O cîntăreață. Și e foarte bună. Eu mi-am dat seama de-abia acum că-mi place Pink pentru că n-am prea auzit-o pe Pink la televizor, la radio sau măcar pe internet. Femeile sînt de vină pentru misoginism, zău. Cum să auzi de Pink? N-ai loc de Lady Gaga, de Jessica Simpson, de Katie (Katy/katey/plm) Perry, de Madonna, de Shakira și alte labe. Bărbații le cred pe femei proaste pentru că doar femeile proaste sînt celebre cu adevărat. Și dacă-mi va spune o femeie că asta e vina bărbaților atunci tocmai și-a dat foc la valiză, că ar însemna că-și recunoaște inferioritatea, ba chiar că o folosește ca scuză.

În plus, Pink mi se pare foarte sexy. Rolul ăsta asumat de rățușcă cea urîtă o prinde foarte bine și o face foarte atrăgătoare.

Cînd descopăr femei ca Pink, mă bucur. Mă bucur dintr-un egoism pur, pentru că realizez că eu nu sînt misogin, de fapt. Eu am o problemă cu proștii și, din păcate, e ceva în femeile proaste care le face irezistibile publicului larg. Și-atunci publicul strîmt devine misogin, e o consecință cît se poate de firească.

Pink este o femeie frumoasă, deșteaptă, talentată, bașca rebelă autentică, pe care aș și respecta-o după ce aș fute-o. Dacă vrea ea, desigur. Ne-am potrivi, amîndoi avem astm, amîndurora ne place Tarantino și mai ales Reservoir Dogs și pe amîndoi ne scot din sărite gagicile proaste. Ura!

Pentru cine n-o știe cumva, dați click pentru niște cîntece mișto.

24 thoughts on “Nu-s misogin. Pink.

 1. Pink chiar e cea mai tare si o rusine sa nu auzi de ea : ) Nu doar buna, ci si incredibil de talentata, o voce misto, un suflet curat. Si clar face show.

 2. Ratusca cea urita si analfabeta – cel putin la data la care s-a lansat in muzica.
  Stiu asta dintr-o emisiune de la radio de pe vremea aia, in care se vorbea, la un moment dat, despre iluziile pe care le creeaza star system-ul american. 🙂

  1. Nu stiu coae, eu stiu ca-si scrie singura cantecele si ca fiecare chiar inseamna ceva. Ete pe ultimu de mai sus l-a scris dupa ce-a divortat de barbac-su. Si apare chiar si el in videoclip (la sfarsit), ceea ce e amuzant. M-am ras.

   1. Multe din piesele Pink sunt compuse de Linda Perry, fosta la 4 Non Blondes. Si primul album era mai R&B asa, adica mai de caca. Nu ca de la al doilea incoace nu ar fi OK.

 3. Si ii place sa cante. Acum ceva ani la Bestival in Bucuresti a facut un spectacol fff bun. Mult mai bun decat alti labari gen Alice Cooper si Marylin Manson.

 4. Fuck this, cum a zis francezu’ Goethe ! Singura pink care-mi place e Pink Floyd, restu’ mars la facut zacusca si la impaturit izmene ca vine iarna!

 5. ma Mantzy, e ok cu Pink, da’ de frantuzoaica Mylene Farmer ai auzit? Nu? Pai ia fa pe curiosul putin… prieteneste iti spun… cauta mai ales videourile de la sfarsitul ’80-inceputul ’90.

 6. Mi se-ntimpla si mie citeodata reprize d-astea, cind “descopar” pe cite cineva, pina cind imi dau seama ca de fapt nu-i nici o piesa pe care sa-mi doresc s-o pastrez pe vreun disc. Sint doar bune de “consumat” la un moment dat, si atit. Mi s-a intimplat si cu Pink (acu’ vreo 7 ani), cu Aguilera pe vremea lui “Beautiful”, iar, mai recent, cu Lady Gaga, pe care, cind o vezi singura cu pianul, nu poti sa zici ca n-are resurse (insa n-as putea sa ascult ce scoate pe albume, in registrul ala muzical, de-au decis producatorii ca e vandabil gloatei care merge cu valul – de-i mai zice si “trend”).
  Acum citiva ani se vorbea de un film despre Janice Joplin, care urma sa fie interpretata de Pink. Cred ca ar fi fost interesant (apropo de potential).

   1. Ma refeream in primul rind la resursele vocale. Cind e doar ea cu pianul poti sa-i percepi altfel vocea, care are o anumita forta, expresivitate. Mi-o imaginez ca fiind destul de “interesanta” cu un alt fel de repertoriu, mai putin “conventional” (comercial).

 7. nu esti misogin daca iti place pink, ci doar lezbian, avand in vedere orientarea ei.

  off topic, am platit sabonamentul la kamikaze acum 3 saptamani si mi-a venit fix …. .sa-mi cer banii inapoi/sa iau drujba si sa hacealesc toata redactia/sa imi pregatesc deja ciomagul pentru scuze de genul :Posta e de vina”,ce sa fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published.