Hallstatt, un loc pe care proștii de austrieci nu îl merită

Hallstatt, un loc pe care proștii de austrieci nu îl merită

Hallstatt e o stațiune frumoasă în care vin chinezii să facă poze și gălăgie și nemții să mănînce și, desigur, să fie proști. E așezată undeva înspre granița de vest a Austriei, între trei munți și un lac. Peisajul seamănă puțin cu Dunărea la Cazane, doar că e de 27 de ori mai frumos. Drumul Viena – Hallstatt, în schimb, nu seamănă cu nimic din ce avem în România. E perfect, e motivul pentru care ți-ai luat permis și mașină cu turbo. Să mergi pe autostradă prin(tre) munți cu 150 la oră, în timp ce urci pante de 15-20%, bașca în curbă. Primul drum din viața mea după care m-am dat jos de la volan mai odihnit și mai binedispus decît mă urcasem. Aici vă pun mai multe poze, pentru că merită. Mai încolo vă zic și de Budapesta (care bate Viena la curul gol la orice capitol). Click pentru poze. Cine-i mîrlan cu fata din a doua primește ban.

19 thoughts on “Hallstatt, un loc pe care proștii de austrieci nu îl merită

 1. bai mantzy, n-o sa fiu mirlan cu fata, o sa fiu cu tine…mi se pare ca ai ceva suspect pe sub tricou in zona pelvisului..te-a excitat peisajul sau il parodiezi pe dani otil?

 2. Crezi ca sunt marlan daca spun ca fata din a doua a gresit la poza a cincea? Ca voiam sa fiu marlan cu proastele alea de nemtoaice si austriece zgribulite care sunt miscate pe langa tine. Ca doar nu aveau cin’ stie ce viteza. Spune-i te rog fetei din a doua ca nu era necesar sa seteze aparatul pentru vreme intunecoasa/noapte. N-am fost marlan!

 3. Poza a sasea: A fost in acel timp si Bill Clinton pe acolo? Nu, nu cu saxu’, cu curcubeul? Sau la Bush a fost curcubeu????

 4. fata din a doua e misto.
  de marlan, poti sa fii tu marlan, mai inclo.
  foaaarte frumoasa tara au vecinii nostri.
  si mai e si locuita ok.

 5. “Să mergi pe autostradă prin(tre) munți cu 150 la oră, în timp ce urci pante de 15-20%, bașca în curbă.”

  Mai multe traznai intr-o singura fraza nu am pomenit. Nu e frumos, iti creste nasul. Nu e nicio sugestie.

 6. Mi-a placut si cum ai stat tu nemiscat la poza facuta cu camera setata pe modul Profesional (P), cu efect de miscare a persoanelor in fundal. Da chiar trebuie sa pui pozele intregi, cu 5Mpixeli?

  1. cre’ca am vazut o mie de puzzle-uri cu 5 euro pe la tarabe pe-acolo cu fix zona aia. Tu ce zici? Altceva care m-ar putea interesa detii?

 7. ai mai prosti oameni din lume sunt americanii ! Dupa aia vin spaniolii, italienii, austriecii si bulgarii. Romanii nu sunt in clasament pentru ca se lauda singuri “suntem hoti, corupti si prosti “. Normal sa nu intre in competitie. Ei se dopeaza sa fie cei mai prosti !

 8. spune drept, te-ai lasat fotografiat de chinezi ? Nu de alta, dar pe Hallstatt il vei gasi in curand in replica si in China si n-am inteles daca fac copia cu cei cativa locatari ai satului sau mai au nevoie si de cativa turisti.

 9. Fata din a doua e chiar draguta, nu vad de ce ar fi cineva marlan. Ma intreb doar cine e puletele de langa ea si ce cauta acolo?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.