Tîrgu-Jiul de carte și revistă

Tîrgu-Jiul de carte și revistă

Ieri și alaltăieri am fost la Motru. Îmi trebuia cazierul pentru firmă. De fapt la Tîrgu Jiu. Și acolo s-a întîmplat ceva, dar brusc mi s-a făcut lene să scriu și vă las pe voi să ghiciți ce anume. Oricum, a fost foarte surprinzător.

46 thoughts on “Tîrgu-Jiul de carte și revistă

  1. auzi, nu mai bine ne dai “cheile” de la blog sa-l scriem noi, in plm? Ca de la revista le avem deja de la Felix.

  2. Ti-ai dat seama ca nu s-a intamplat nimic, ca de fapt nici nu ai plecat de acasa si ti-ai pus intrabarea: “Pentru ce pula mea imi trebuie mie cazier? Pentru firma? Care firma? A cui firma?”… apoi ai deschis laptopul si ne-ai impartasit si noua minunatul tau vis cum ca ai avea o firma a ta.

  3. Ai fi avut vro revelatie. Cum ca e mai bine in plm sa iti faci buletin de bucuresti decit sa bati aiurea drumurile la motru. Sau sa te insori si sa te ia aia in spatiu.
    Sau sa descoperi ca ai cazier.
    Sau sa te caute astia si ai mandat pe 29 de zile pe numele tau.
    Sau poate iar vro saraca ti-a zis de blog si ti s-a facut mila de ea.
    Sau poate nu ti s-a intimplat nimic.

  4. bai, nu imi vine sa cred ca ai ciordit gluma de la piticigratis. la aia cu amy care se uita in sus la noi ma refer. parca nu ai stii ca majoritatea il citeste si pe el.

  5. P.S.: Deci rog pe aceasta cale pe domnii poieti dupe blogu asta sa ma ajute si pe mine cu niste rime (na, ca deja m-a prins!) la “Iusuf”, in afar’ de “zaduf” si “naduf”. Stiti voi, pt. cintecu CARE am promis sa-l dedic Selmei Iusuf, ca s-o eclipsez pe Noros Cecer aia a lu’ Vintila. 🙂

  6. pămătuf, puf, bluf, ciuf, dar dacă nu îţi iese, dar poţi scrie cuvintele de-a-ndoaselea. dacă nu vrei să ajungi la tuf, încearcă fusui.

    1. bucură-te că nu-ţi cere el bani pentru onoarea de a-i oferi rime.

      mă rog, eu nu-s “dupe blogul ăsta”, dar nu pot să nu ajut moşii să treacă strada. Zi-le Valerică:

      Auzit-aţi de un stuf
      Marfă bună, nu un „spoof”
      Furnizat de vreun Tartuffe
      Ipocrit şi pus pe bluf
      Chel, cu un singur zuluf
      Creţ şi moale ca un puf
      Şi livrat într-un burduf
      Decorat cu un schinduf?
      Zice-n sinea lui Tartuffe:
      „Dacă nu vând aceft ftuf
      De mâine ief la produf!”

      1. Nedormitul si lorena: sper ca, dupa ce comentati platitudini pe toate blogurile din Romania, va mai ramane timp sa va si futeti. Sau ati ramas tot la virtual? C-asa-i intre comentaci.

      2. tu ce te bagi? nea mitică a cerut un ajutor, noi, ca oamenii miloşi, i l-am dat.

        sau aşa e la cocalari idioţi, ajuţi tataia să coboare din autobuz şi vine fi-su cu harneala şi ruperea în figuri să se pişe-n capul altruiştilor?

      3. ți-am zis, loreno, că e viu? ce dracu era să pățească la tîrgu jiu? nu vezi, răspunde la check comments, deci e în parametri optimi.

      4. oricum, dacă – doamne ferește! – pățește ceva, blogul rămîne în mîini bune. îl știi pe-ăla micu’ care recita greu? era ta-su, mă!

  7. Hahaa, ERAM PRECIIS ca astia doi or sa sara cu rimele! 😀 Bravo ba, poietilor, mersi! P.S. Lori, vezi ca dedublarea asta de personalitate – intelectuala semirafinata / curva proasta, pe care deocamdata pare-se ca o practici voluntar, e foarte periculoasa pentru psihic si-o sa te afecteze, cu timpul. Daca n-a si facut-o! Si, Nedo, tu nu esti ma ala care “facea mumos” pe blogul Simonei Tache, formind ce ce io numeam “caracuda de siaj”? De unde plm te lovi demnitatea asta?!

    1. iar dacă nu erai hodorog incult, ştiai că, de la Villon în sus, multor scriitori le-a plăcut s-o ardă hardcore, şi asta nu le-a afectat cu nimic scrisul, dimpotrivă.

      1. 😀 Aloo, domnisoara, DECI te rog frumos! Cind io citeam Villon tu inca eclozai in oole lu domnu tac’tu… Sint tare (in lecturi), crede-ma. E drept, si pt. ca pe vremea aia nu existau internetul, blogurile, tv-ul si toate ca… aa… prostiile astea. Si vezi ca exista niste neconcordante in comparatia ta: Villon o ardea “hardcore” ca (si) curvar destept si (mai ales) AUTENTIC , nu ca (si) curva proasta de conjunctura. Plus ca, plm, tu te bagi in seama ca ARTISTA pe-aici. Deci: UIMESTE-NE sau dispari!

      2. defineşte “curvă proastă de conjunctură”. nu mi-e f. clar ce înseamnă în mintea ta asta.

        apoi, dacă într-adevăr ai prestat toate acele lecturi, filtrându-le prin creieraş, şi nu ai răsfoit doar cărţile, să te faci că citeşti, CUM MORŢII MĂ-SII PREDICI ABSTINENŢĂ UNUI ARTIST? Categoria cunoscută îndeobşte pentru excese, nicidecum pentru cuminţenie.

        apoi, ca să te uimesc, mai trebuie să ai şi tu nişte noţiuni elementare de cultură generală, locotenentă şi soldată. altfel păţim ca-n bancul cu badea Vasile la balet.

      3. Lorena, nu pomeni tu de dictie, ca vorbesti ca un copil de la scoala ajutatoare pentru surzi din Singeorz-Bai. Sunt curios cum vorbeai inainte sa te invete vreun smecher (care probabil a facut misto de tine si ti-a luat si banii) sa chinuiesti cuvintele asa. Asculta-te si tu, vorbesti ca Rain Man.

        Hai, bucura-te iar ca te-am comparat cu Dustin Hoffman 😀

  8. Faci ce faci si o mai incingi din cand in cand pe Lore. Sau cum ar titra gazetele noastre, ce-ti mai place s-o arzi aiurea !
    Valabil pentru amandoi.
    Si-nca o chestie. Ce-ti mai plac animalele !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.