Argumentul Hugh Hefner

Argumentul Hugh Hefner

Imbatabil. Pentru secretara care nu vrea să și-o tragă pentru o mărire de salariu, pentru nevasta care nu înțelege că ți-ai tras-o cu secretara (în caz că ea a vrut), pentru criticii lui Irinel Columbeanu, pentru proces (în caz că tipa pe care ai hărțuit-o și/sau șantajat-o s-a plîns poliției):

Hugh Hefner are 85 de ani și a (pretins că) făcut sex cu mai toate playmate-urile pe care le-a promovat în propria revistă (majoritatea cu circa 60 de ani mai tinere). Ba cu una a vrut să se și căsătorească recent, dar tipa l-a părăsit în ziua nunții, așa că Hugh a apărut la televizor (pe CNN!) cu cele doi noi iubite ale sale. Și a vorbit foarte serios despre relația dintre ei și a spus foarte sincer că da, face sex cu domnișoarele, că doar sînt împreună. Iar Piers Morgan și-a păstrat în tot acest timp o față serioasă, ba chiar nu dădea semne că ar detecta ceva penibil în toată povestea.

Dacă Hugh Hefner poate și e și promovat intens pentru asta, noi de ce nu am putea? Să curgă banii și influența and the bitches will soon follow. Iuhuuu! Hei, voi, misogini!

6 thoughts on “Argumentul Hugh Hefner

  1. Vreau doar sa-ti semnalez ca fie ai vrut sa vorbesti despre “voi doi, iubitele sale” si atunci ai incurcat topica, fie alea doua noi iubite sint homalai, fie ai gresit si tu, ca si tu esti om.

  2. cred ca l-am visat pe Cucui gatind imbracat. cu un smoking a la Hefner si pe tine jucandu-te-n tarana, facand capcane pentru porumbei, de-alea cu lighean pe bat. pe pariu ca Hefner tocmai se jertfeste pe altarul stiintei?

  3. Nu suport curvele feministe, la fel cum nu sunt de acord nici cu misoginismul. Sunt in stare sa merg la o bere cu mai multe muieri fara sa ma simt marginalizat sau frustrat (doar merg din placere). Dar articolul asta cam stiu eu unde bate (da’ nu spun).

  4. hai sa va zic io de unde porneste:
    doua bozgori intra intr o crasma si unu comanda:”doi oi moi”
    la care cellalt zice:”scuzati prietena meu, nu stie sa vorbeste romaneste, corect era: doua oua moua”

Leave a Reply

Your email address will not be published.