Echipa de la Academia Cațavencu a plecat de la mogul

Echipa de la Academia Cațavencu a plecat de la mogul

Mutare surpriză la Academia Cațavencu: echipa condusă de Denis Dinulescu și Paul Vinicius a hotărît să plece de la mogul și să lanseze propriul lor săptămînal de umor. Surse abilitate din interiorul brandului afirmă că titlul viitoarei publicații va fi ales dintre Cațavencule!, Cațavencilor, Cațavencool, Al/a/ai/ale Cațavencului și Eu cațavencuiesc, tu cațavențuiesti, el/ea cațavențuiește. ”Spiritul Cațavencu pleacă odată cu noi și nu va muri niciodată!…”, a anunțat Dinulescu luni noapte spre marți dimineața, la o conferință de presă organizată în barul scriitorilor, după care a continuat: ”Haaarrrggggmpprrrrrrr…”, și a căzut într-un somn adînc.

Se zvonește că în spatele proiectului ar sta controversatul milionar Nicolae Văcăroiu, mare admirator al echipei de la Academia Cațavencu, despre care se știe că l-a făcut celebru. Cînd a fost contactat de către redactorii noștri, Văcăroiu se afla la ”Budapesta” și, cum nu prea putea vorbi, s-a mulțumit să declare, : ”N-n-nu știu, eu nu șșștiu niiimic! Presupun că aj ști ji eu dacă ar fi ceva clar! Nu fac declarații pînă nu vine nota!”

Deasupra siglei celui ultimului număr din Academia Cațavencu, echipa demisionară a postat un mesaj în care și-a îndemnat cititorii să-i urmeze la noul săptămînal: ”VĂ MULȚUMIM CĂ AȚI FOST ALĂTURI DE NOI ÎN TOATĂ ACEASTĂ SĂPTĂMÎNĂ. CAȚAVENCU CONTINUĂ DE SĂPTĂMÎNA VIITOARE, CU O ALTĂ REVISTĂ ȘI ÎNTR-O ALTĂ CÎRCIUMĂ.”

4 thoughts on “Echipa de la Academia Cațavencu a plecat de la mogul

Leave a Reply

Your email address will not be published.