Încă un motiv să cumpărați Kamikaze astăzi

Încă un motiv să cumpărați Kamikaze astăzi

Am avut mereu un cur mare. Nu chiar atît de mare ca domnul din postul precedent (vă invit și pe această cale să mai faceți glume despre el). Nici măcar n-am zis bine că-i mare, nu asta e principala lui calitate. De fapt, am avut mereu un cur mișto.

Curul meu e atît de mișto încît colegele de școală/liceu îi rugau pe profesori să mă scoată la tablă doar ca să se uite la el. Nu, asta nu e glumă. Am dovezi! Imediat cum mă întorceam cu spatele la clasă și începeam să scriu te-miri-ce prostii cădeau toate într-o visare adîncă, cu bărbiile sprijinite pofticios în podurile palmelor. Îl apreciau atît de tare încît multe doreau să le-o trag cu curul. De altfel, poate de aia nici n-am prea reușit cu altceva. Mă rog, să nu vă povestesc despre experiențele mele sexuale din liceu, că-i trist. Revenind…

Sigur că e penibil pentru un bărbat să se laude că are curul mișto. Dar, dacă stau să mă gîndesc, sînt și unele femei care se laudă că sînt inteligente, ca și cînd asta ar conta (la o femeie). Ceea ce este și mai penibil.

Dacă nu mă credeți pe cuvînt, cumpărați astăzi Kamikaeze, de la aproape orice chioșc de ziare, aproape orice benzinărie sau de la orice mic.ro al lui Patriciu. Îmi puteți admira superbul cur la pagina 21. Cred. Dacă e altă pagină (nu am un Kamikaze la mine în acest moment, că vreau să-l iau mîine de la chioșc), îmi spuneți voi. Să nu cumva să confundați cururile, că apar foarte multe în numărul de mîine!

Sau, ca să fiți siguri că nu uitați să-l cumpărați, puteți reciti textul meu de ieri.

PS – sigur, ăsta cu curul e doar promo pentru fanele personale. Pentru fanii Kamikaze, în revista de mîine mai puteți găsi: o super-copertă, un editorial excelent al lui Iulian Tănase, un interviu cu Tismăneanu, un reportaj cu verișoara turnată de Felix, un Tetelu la fel de bun ca de obicei și, pe ultima pagină, un manifest de excepție care anunță revenirea României la monarhie. Plus două premii, unul pentru sportivi (abonament la revistă dacă ne bați la ping pong) și unul pentru bețivi (șasă sticle frumoase dă vin).

30 thoughts on “Încă un motiv să cumpărați Kamikaze astăzi

 1. hai ca ii dau cu o campanie de efect sa va creasca tirajul, numa` lasa promo-urile in stil desantat,ca nu ca sa cumpar kamikaze in fiecare miercuri intru eu aici, distreaza-ma, devii redundant

 2. Toate ca toate, da’ aveti si’n revista reclama aia la acatiste si pomelnice online asa cum aveti pe sait? Ca pan’acu’ mi se pare cea mai amuzanta chestie tocma ca nu e scremuta.

 3. Bun, am cumparat revista.
  Am studiat si concurenta (am un coleg, asa, mai masochist de felul lui, care a cumparat si celelalte 2 ziare). Puteti sta linistiti. Academia Catavencu: penibila, penibila, penibila. Catavencii, unde i-am lasat: prezentare bunicica pe partea grafica, idiosincrasia vs Basescu (desi, se vede c-au schimbat stapanul si trag cam imprastiat), multe articole scremute.

  1. Si de fapt am fost la 2 chioscuri. la unu am certu kamikaze si am luat catavencii, iar la al 2-lea am cerut kamikaze si mi-a dat hartia aia igienica alu adamescu. Eu mi-am facut traba, voi unde erati?
   Imediat ma enervez si printez situ, si va trimit 2.5 ron .

 4. Le-am cumparat pe ambele trei.
  AC are niste glume pe care doar in Infractoarea sau Atac la persoana le-am mai vazut. Iar la bule mi s-a facut jena de jena lor.

  Pe Catavencii si Kami le pastrez pentru o comaparatie elaborata pe buda.

 5. Mantzy ne vorbeste de fizicu’ lui :)) El e un tigan durdului si negru pe la ochi care masoara un metru si o flegma .

 6. Tot am impresia ca voi de fapt nu vreti sa va vindeti revista.
  Deci la chiosc n-am gasit-o, iar acum am incercat sa ma abonez pe site si… pula. In 3 browsere nu pot da submit la formularu din pagina 1.

 7. Tzoapa de la mic.ro s-a chinuit 3 minute, pe ceas, sa scaneze pretul la kami si mi-a spus ca de azi exista si catavencii. Recunosc, am cumparat si catavencii ca sa vad ce au reusit sa faca…Editorialul lui Buscu m-a dezamagit maxim.

 8. Vezi cum ești, Matzy? De ce nu ai spus că planul secret, diabolic și genial, de reinstaurare a monarhiei îmi aparține? Pă mine de ce nu m-ai lăudat?

  1. Pai m-am gandit sa nu te dau de gol lu Baselu si sa va suparati. Ca el nu citeste revista, da’ pe blog aici intra, ca-i cu pula si pizda :))

 9. Da’ pe cine pula mea a suparat poetul national in viata de l-a facut sa dea cu X 3treiu in pom inainte de Caracal? Iar s-a rasturnat o caruta acolo!

 10. Le-am cumparat pe toate trei ca sa vaza ochiu meu cum sta treaba. M-am ras la Kamikaze, am zambit la Catavencii ( da’ mai sa vomit la editorialele lu Buscu si lu Dinescu-ce naspeti!) si m-am simtit prost rasfoind revista lu Adamescu. Prost ca m-a mancat in dos s-o cumpar si p-aia de dragul fair play-ului!

 11. voiam sa-ti dau trimitere la o gagica care sa ma reprezinte da-n afara de pornache aia de la pagina 18 care e de-a doispea, astia n-au femei. mai erau unele cu niste dansuri da’ mi-a fost lene sa citesc articolul.

  ba, mantzo, n-aveti femei, ba. noi n-avem cu cine ne identifica, ba. ati pus-o p’aia buna, matracuca dracu’ sa va ranjiti numa’ voi. ai dracu’ de brezipitzi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.