Și cred într-una Bancă, atoateplătitoarea

Și cred într-una Bancă, atoateplătitoarea

V-am obișnuit să fiu sincer, nu? Ei, țăranul cu Maserati recunoaște că-i datorează totul lui Dumnezeu. Tot așa și eu recunosc că datorez totul băncii. Fără ea, n-aș fi strîns în veci 13.300 de euro cu care să-mi permit să-mi iau mașină, oricît de mult aș fi cîștigat. La cît cheltuiesc, n-aș fi strîns 13 mii nici dacă luam 15 mii pe lună. Nu mi-ar fi ajuns să plătesc chiria pe luna respectivă și fetele cu care fac sex pe gratis, deci scump.

Așadar, banca își merită cu prisosință cele două mii pe care o să le plătesc dobîndă, iar românii ca mine merită cu prisosință să fie (să fim, mă rog) exploatați. Să fim sinceri pînă la capăt și să acceptăm dictatura capitalismului cu zîmbetul pe buze. Uite, eu deja mă gîndesc tot mai serios să-mi cumpăr și-o casă. Și ghici cine o să m-ajute s-o plătesc!

15 thoughts on “Și cred într-una Bancă, atoateplătitoarea

  1. aproape ca am plans :D. slava domnului ca ai o pseudoslujba ca la talent actoricesc esti praf.

    off-topic: ce scumpa e catelusa kami >:D<

  2. Mantzy, io te felicit monstruos, unde mai pui ca ai facut o alegere indubitabila, Polo, da, Polo e visu ala mare. 13300 mi se pare un pic cam mult, insa.
    P.S Am vazut ca pretenu tau, Razvan, se lauda ca are bicicleta sucara, cica e scumpa tare, pa mine ma oftica enorm chestia asta, spune tu, sincer, e adevarat? Daca e adevarat, cum de a reusit s-o cumpere, sa nu-mi spui ca a luat de la banca, ca nu pot crede!
    PPS Prisacariu ce masina are, ca se da tare mare?

  3. Ba, io vreau sa cumpar linia tramvaiului 5 cu tot cu tramvaie si vatmani + magistrala de metrou berceni-pipera. Sa fie ele ale mele si sa dau party de ziua mea ca la mc donald’s numa cu coziaş si palinca finlandeza. Asta’nseamna sa fii boss, nu ca orice tîrtan motorizat.

  4. tot nu inteleg cum anume faci tu sa futi. am mai auzit ca se poate fute si exclusiv pe vrajeala, da’ eu parca tot nu vad cum. te cred, da’ nu pot intelege.

Leave a Reply

Your email address will not be published.