Girls just wanna have fun

Girls just wanna have fun

OK, pot să înțeleg că pițipoancele iubitoare de chat vor să-și eficientizeze comunicarea. Tendința de-a fi cît mai concis poate fi considerată o însușire umană a omului, cum ar zice Gică HagiDeci putem scrie fără vocale, dacă asta ne va economisi, la scară mare, timp prețios. Problema mea este alta: ce drac fac fetele astea cu timpul pe care-l cîștigă economisind vocale? Ei, citiți discuția pe care am surprins-o pe Facebook și vă dați seama cam în ce preocupări sînt decise domnișoarele admiratoare de Proust să-și investească minutele salvate.

9 thoughts on “Girls just wanna have fun

  1. Dovada de neconformism. Ca sa nu foloseasca gramatica academiei, fireste. E un fel de esperanto cocalaresc dupa cum observ.

  2. E vorba de viteza relativa fatza de un reper fix: Vg >Vs! in care Vg este viteza de gandire, Vs este viteza de scriere iar reperul fix este fix pl, adica fix pula ajunsa la corzile vocale. Caci daca ajungea si la corzile consonantice mai putea scrie numai din semnele de punctuatie, sau di emoticoane. Poate si latrand sau mieunand. Hai pa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.