De ce merg oamenii la filme în mall și de ce ascultă Aerobaza Kamikaze

De ce merg oamenii la filme în mall și de ce ascultă Aerobaza Kamikaze

Bine, mă, recunosc, eu merg la filme doar pentru trailere și pentru nachos. Nachos pe care, de altfel, le și termin odată cu trailerele. Mi se par atît de antrenante și de cuprinzătoare promo-urile astea la filme care vor veni încît sînt tentat și eu să ronțăi exhaustiv, cît pentru un film întreg. Am și o glumă slabă pe care o fac cînd se mai termină cîte un trailer. Mă las pe spate satisfăcut, oftez ca după o îndelungă concentrare și zic tare, să audă toți cocalarii din sală: ”mda, e vechi, l-am văzut”.  După cele patru-cinci trailere (nu știu dacă ați observat, dar, de obicei, un trailer la un film prost e acceptabil, iar unul la un film mișto e o adevărată capodoperă), urmează corvoada filmului pe care-am venit să-l văd. Unul singur nu m-a dezamăgit, în ultima vreme. Surprinzător, se numește Bridesmaids și e pentru pizde. Mă rog, așa se zice. Eu mă îndoiesc c-ar fi pentru femei, totuși, dintr-un motiv foarte simplu: are umor. Și da, e un fel de The Hangover, doar că femei în loc de băieți și cu umor în loc de neumor.

Ce legătură au toate astea cu faptul că la ora 13 avem emisiune la City FM? Absolut nici una! Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne ascultați. Nu de alta, dar ne-a zis un băiat care ne-a auzit data trecută că n-a mai rîs așa de cînd asculta Radio Vacanța pe plajă la Albena. Sau poate era altă stațiune?…

16 thoughts on “De ce merg oamenii la filme în mall și de ce ascultă Aerobaza Kamikaze

 1. Ba, n a fost rau deloc. Da’ cum ar fi sa aveti si un invitat , pe ultimele 15 de min de emisie, sa fie un cazut de genul Dj Boros, “Petre stai lucid”etc, d-astia powder, care sa fie luati la perpulis. Cumva pe fundal ruleaza dnb, atunci cand vorbiti voi?

  1. Vezi ca ai pus din viteza un extra “i”, am priceput mesajul totusi, dar nu ma intereseaza.
   Incearca la altii!

   1. Da, dar vezi tu, cam sugi pula. Deci nu faci obiectu’ incercarilor mele. Io doar te informez. Poate nu stiai.

   2. Da, ma, clitorisutau. Replicile astea stralucite cu “ai gresit c’ai scris gresit cand gresesti ca de fapt ai vrut sa spui cum zic io nu cum zici tu” sunt into’deauna mai tari decat orice, rup fîșu’ si dau rusine. Recunosc, am gresit, imi cer scuze. Reformulez: sugeti pula.

  2. Vaai Marghi, dar cat de inteligenta esti, m-ai dat pe spate cu raspunsurile tale bine articulate. Vad ca pula e un laitmotiv in commenturile tale, ai dat 4 commenturi si ai zis pula cel putin odata in fiecare din ele. Diferenta dintre noi doi e ca tu doar ma injuri pe mine desi tu, probabil chiar sugi pula din cand in cand. Nu esti un pic ipocrita? :))

   1. Nu. Chiar sugeti pula. Unde vezi ipocrizia? Eventual n’o vede neterminatu’ ala din cauza ta ca’i blochezi accesu’ la pula prin interventiile tale. Mersi, nu esti necesar.

 2. alo, aerobaza? Vineri n-am putut asculta decat jumatati de poante…se mai plange careva de dificultati tehnice sau sa caut hiba prin maruntaiele computerului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.