Am nevoie de o virgină pe care s-o fac Dumnezeu

Am nevoie de o virgină pe care s-o fac Dumnezeu

Ah, urăsc lăbarii care-și doresc virgine. Îi urăsc din suflet. Mi se pare cel mai degradant lucru la un bărbat – să ai pretenția să fii primul care fute o femeie. Trădează nesiguranță, o țărănie ieșită din comun și un simț al proprietății foarte prost înțeles. Mereu, cînd dau de asemenea specimene, mă gîndesc la românii ăia care-și iau Dacie nouă (în loc de Toyota la second) și stau cu husele transparente de plastic pe scaun timp de mai multe luni, pentru că deh, au mașină nouă. Așa și cu pizda nouă. Mă mir că nu vedem mii de domni mergînd cu himenuri agățate la gît, ca trofee de vînătoare.

Dar domnii aceștia există și sînt mulți. Așa că m-am gîndit să înființez o nouă religie: VIRGINISMUL. Personajul central al noii mele religii va fi, desigur, o virgină. Nu, nu ACEA virgină. Alta. O pițipoancă, ceva pe la 17 ani, cu zîmbet frumos și țîțe medii spre mari. O s-o cheme Corina. Sau Carmina. Sau Cătălina. Sau, în orice caz, ceva care începe cu C și se termină în A. Viitorii credincioși virginiști se vor ruga la icoane care vor reprezenta variațiuni pe această temă:

Prima și singura poruncă transmisă de Virgina-Dumnezeu supușilor va fi ”Să nu fuți!”. A doua și singura poruncă va fi ”Să nu-ți faci clitoris cioplit și să nu te masturbezi la alți Dumnezei în afară de mine!”. Misiunea virginiștilor va fi să salveze de la cordit cît mai multe virgine în decursul vieții și, după ce le salvează, să le ducă în niște hrube întunecoase și să le mănînce himenele, pe viu, după modelul scientologic cu placenta. Orice himen mîncat va reprezenta un pas înspre mîntuire. În scriptura virginistă, imediat după povestea cu Moise care desparte Marea Neagră în două, ni va spune că, în Ziua Judecății de Apoi, Corina (sau Carmina sau Cătălina) se va fute și va coborî pe pămînt. Cu picioarele. Și-atunci toți virginiștii vor beli pula. Cu mîna.

MARE ATENȚIE! Virgina-Dumnezeu nu poate avea un asemenea vagin. Dacă se întîmplă să-l aibă așa, s-ar putea să nu fie tocmai o religie de succes.

27 thoughts on “Am nevoie de o virgină pe care s-o fac Dumnezeu

 1. La nivelul de dezvoltare a chirurgiei reparatorii din ziua de azi plus mult laudata pasiune a romanasului pentru preludiu(daca-mi sugi pula te fut) si fineturi sexuale (am futut-o de-am rupt-o frate) am indoieli.

 2. Ba, ori umorul meu are o lipsa ocazionala de erectie…aa…reactie, ori postu asta e o mizerie. Astept de la un text, fie ca-i al lui Sartre, fie ca-i a lu Mantzy, sa ma faca sa: 1)rid/zimbesc; 2)gindesc; 3)astea doo deodata (cazul ideal). Si la asta am ramas amorf ca un bolovan. Plm, sa te pretezi sa pui cele mai explicite poze cu pizde pe blog, sa amesteci pornografia cu religia, si totusi sa fii pe locul ensutetzispe in zelist, sau ce plm de clasament, e nu trist, e tragic.

  1. există o explicaţie. săptămâna trecută, radu a rupt toate barierele traficului cu un post care consta din ţâţe-şi-atât.
   iar fiul dumneavoastră a sperat că, mergând un pas mai jos, va aduna şi mai multe (c)oi.

   acum o să vedeţi că o să mă înjure de mamă cu următoarele amendamente:

   1. el nu face ca radu. niciodatăăăăă. nici mort. nici botezat cu sila. nici pus să citească (tot cu sila).

   2.chiar dacă, prin absurd admiţând, îl maimuţărea pe radu, de fapt el încerca să facă parodie la ce făcea radu, dar parodia e pentru lume inteligentă, iar noi, lume proastă fiind, nu ne prindem.

   1. băi, vezi că aşa-şi neagă de obicei bărbaţii amantele.

    “care cocuţa? visezi. care cocuţa cu ţâţe mari, cur beton şi tatuaj pe bu… în fine, visezi, fă.”

 3. @daddy cool, fiecare are silul lui de a se afirma.Poate articolul asta atrage trafic.
  Mantzy s-a gandit ca cele mai cautate cuvinte pe google sunt futai,sex,caut,virgina :)).
  Tu cum de ai dat de acest post? :)) Am banuieli ca cauti o virgina, ca Dacie ai deja :))

 4. Eu stiam doua dame dintr-o poză mai vintage, cătrănite pe armele nucleare si pe cine le poartă: „să lupţi pentru pace cu ajutorul armelor e ca si cand ai fute pentru a sustine virginismul“. Chiar ok sa scrii un post despre asta, mi-am zis citind introducere. Da`pentru ce, sfântă Cătălină, ai dat cu băţu-n baltă?

 5. Ba, cand pui chestii pe blog sa atragi trafic nu se cheama ca te prostituezi? iar daca ai scris asta pentru ca ti-a parut interesanta…pai mai bine zi ca ai pus-o sa te prostituezi. adica plm, poate atragi tu 10 spargatori de seminte care au cautat pe “goagle” toate prostiile din titlu tau, da merita pentru aia 10 sa pierzi 2 care te citeau demult?

  1. Die Lorelei

   Ich weiß nicht, was soll es bedeuten,
   Dass ich so traurig bin;
   Ein Märchen aus alten Zeiten,
   Das kommt mir nicht aus dem Sinn.

   Die Luft ist kühl und es dunkelt,
   Und ruhig fließt der Rhein;
   Der Gipfel des Berges funkelt
   Im Abendsonnenschein.

   Die schönste Jungfrau sitzet
   Dort oben wunderbar,
   Ihr goldnes Geschmeide blitzet,
   Sie kämmt ihr goldenes Haar.

   Sie kämmt es mit goldenem Kamme,
   Und singt ein Lied dabei;
   Das hat eine wundersame,
   Gewaltige Melodei.

   Den Schiffer im kleinen Schiffe
   Ergreift es mit wildem Weh;
   Er schaut nicht die Felsenriffe
   Er schaut nur hinauf in die Höh´.

   Ich glaube, die Wellen verschlingen
   Am Ende Schiffer und Kahn
   Und das hat mit ihrem Singen
   Die Lorelei getan.

   1. Nu stiu ce va sa-nsemne
    Ca sunt asa de trist;
    Un basm din alta vreme,
    Nu ma lasa sa exist.

    E racoare si amurgeste,
    Si Rhinul curge maiestuos;
    Piscul muntelui luceste
    In lumina soarelui apus.

    Cea mai frumoasa fecioara
    Sade minunat acolo sus,
    Isi piaptana pentru a nu stiu a cata oara
    Parul in auriul soarelui apus.

    Si-l piaptana cu un piaptan auriu,
    Cantand un cantec ce nu-l stiu;
    Era o minunata armonie
    In navalnica-i melodie.

    Timonierul in mica lui corabie
    E cuprins de-un dor salbatic;
    Nu mai cata la a stancilor indicatie,
    Ci doar la fata de pe piscul singuratic.

    Cred ca el pana la urma
    In valuri cu corabia se scufunda;
    Facut-a asta cu cantul ei
    Frumoasa Lorelei.

   2. Cu sfichiuieli si cu suspine
    Tesute vag cu-amor ranit,
    Duduia asta vrea ca sa aline
    Curul lui Mantzy, lorenit.

   3. “Ramas bun
    Ma numesc Lorelei. Legenda spune ca am ucis.
    Anii mei tineri au sunat a cantec, dar am trecut pe langa ei cu dragostea de mana si am ramas cu mana intinsa ca a regelui Lear.
    Mi-e sufletul ca tufisul Paiurului pe coasta Marii Negre: numai ghimpi curbi care-au incununat odata fruntea lui Hristos.
    A trecut o ploaie de primavara si s-a tesut in zare braul frant de matase al curcubeului; cu el imi incing mijlocul si ma duc.

 6. niste oameni rai si invidiosi! eu sunt de acord si drept razbunare cabd ajungi tu in raiul ala mahomedan sa le deflorezi intr-o singura nopate pe toate cele 72 de (orice-le-ei-fec-raman)virgine

Leave a Reply

Your email address will not be published.