O am mică, dar frumoasă

O am mică, dar frumoasă

Lumea nu înțelege care-s avantajele. E muuult mai comod s-o ai mică-mică și cînd se face mare să fie doar normal de mică. Trebuie să vezi ca să crezi, s-o încerci, să simți. Cînd o scot, pe mine mă opresc oamenii pe stradă. Ieri, de exemplu, mergeam cu ea prin centru, să mă vadă toată lumea, și m-a oprit o doamnă. Conversație reală:

– Vai de mine, mamă, ce frumoasă e!… De unde o ai?!
– (eu, ridicînd din sprîncene și mîngîindu-mi-o cu o mînă) De ce, vă place așa mult?
– (un pic jenată) Aaaaa, nuuu… Adică nu pentru mine. Pentru fie-mea, ziceam să-i fac cadou, că vine ziua ei…
– Serios? Îi plac fetei matale așa mici?
– E moartă după ele, cică se poate urca mai ușor.
– Da? O costă 20 de milioane.
– Așa mult?! Nu se poate în două rate?
– Nu știu ce să zic…
– (zîmbind complice și înghiontindu-mă cu cotul) Dar ia zi, pot s-o probez și eu un pic?

De căcat, știu. V-ați prins de la a doua propoziție că nu-i vorba despre pulă. Probabil majoritatea v-ați prins și despre ce vorbesc, de fapt. Dar poze și detalii nu primiți pînă la prînz, așa că nu insistați. Oricum, chiar o am frumoasă.

18 thoughts on “O am mică, dar frumoasă

  1. Lorena, btw, vezi ca sunt niste prosti (olteni, e drept) care vad ca te luam la pula pe aici si au impresia ca suntem magari. Ei nu stiu ca tie iti place. Explica-le tantalailor :))

   1. dragă clonă, eu cam bănuiesc cine eşti. ştii că te-am ţinut sub ban luni în şir, şi ştii că pot s-o mai fac. dacă nu vrei chestia asta, îţi recomand călduros să sugi pula asumat, sub semnătură proprie sau cel puţin nick neutru. Numele meu nu e pizdă, să şi-o pună toată lumea peste faţă.

  1. nu cred deloc ca l-a intrecut. a aratat doar ca nu se pricepe la tate. “ţâţe timide, de şcolăriţă, prinse în sutien de uniformă” hahaha – sutienul ala e din noua colectie de la etam, de unde-si cumpara lenjerie toate corporatistele. asa ca, daca nu stie asta si nu a mai vazut sutienul ala pana acuma, inseamna ca radu nu prea are succes la aceasta specie.

   1. si ca sa imi intregesc spusele, i-am trimis, bineinteles, tatele lui mantzy. 75C, fara sutien of course ca n-am nevoie, sunt oricum tepene, strajuite doar de doua suvite lungi pana la buric.
    vedeti, el nici macar n-a avut nevoie sa ceara.:)

   2. of andreea, n-ai invatat nimic. pai daca trimiti fara sa ceara asta nu-l face pe el legendar, te face pe tine disperata.

 1. Sa nu o dai la nimeni, in niciun caz la fete ca ele-s proaste, o pierd si apoi o cauta toata ziua. In fiecare seara sa o speli bine de tot, ca sa nu miroase, iar dimineata sa o freci de mai multe ori inainte de a iesi din casa… sa te asiguri ca nu a ruginit 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.