Cam atît de mică și frumoasă o am

Cam atît de mică și frumoasă o am

V-am mai povestit de site-ul prietenilor mei. Ei de obicei aduc biciclete scumpe. Nu scumpe, prohibitive. De super-fițe. Ei, pentru că mai mulți din redacție ne-am gîndit c-ar fi trendy să ne luăm biciclete de astea pliabile, de oraș. Doar că nu aveam chef să dăm 2000 de euro pe una de fițe, așa că i-am pus pe treehagărși la treaba și au găsit bijuteria asta. E poloneză, are tot ce-i trebuie pe ea (schimbător de viteze în butuc, dinam, portbagaj, sonerie, etc.) , se face mică în cîteva secunde și costă vreo 20 de milioane. Cred că mai sînt vreo șapte disponibile, așa că, dacă vreți să vă lăudați că aveți bicicletă identică cu a idolului vostru, Man Tzi, trebuie să vă grăbiți un pic și să sunați la numerele de telefon de pe site. Asta dacă nu sînteți proști. Dacă sînteți proști, desigur, vă puteți lua MTB din Carrefour.

50 thoughts on “Cam atît de mică și frumoasă o am

    1. Postul asta al lui Mantzy lasa de dorit…mult mai ok piticigratis cu cele 3 perechi de tate. Plus ca e platit.

  1. Fix taranul ajuns la Bucuresti care se minuneaza de diverse. Ai vazut tramvaiu, oau. Ai vazut trafic, pfuai.
    Ai vazut bicla pliabila si ai cazut in cur.
    Deci aveam Pegas pliabil in 86 si intra in lift perfect. Dar stiam si ce-i ala metrou, troleu, vazusem masini.
    Bravo ma, te-ai realizat. Acu poti sa te pisi pe toti motrenii.

  2. Ieri pe la prinz prin centrul vechi se poza cu o bicla fix ca a ta ala de la antene de o futea pe Raduleasca. Va puteti imprieteni de-acuma, aveti lucruri in comun.

  3. De pe bicicleta asta mica poti sa sugi pula din mers. Ai grija la penisurile din trafic ce trec rapid pe langa fata ta. Ti-ar putea intra unu-n gura fortuit si inevitabil. Succes !

      1. Daca asa se masoara, ardeleanul a avut dreptate. Nu e platit postul, nu-s genul milog.

        Cat despre inteligenta, stiam din prima. Voi, ardelenii, sunteti recunoscuti ca fiind oameni foarte inteligenti, in general 😀

      2. băi, pula mea, chiar eşti prost, chit că nu eşti ardelean.

        acum să-ţi desenez că, dacă ăla a dat un comentariu plin de invidie, riposta justă nu e justificarea (“ştii, nu am luat bani pe el”), la care invidiosul dă din cap şi zice atoateştiutor “ăhă-las’-că-ştim-noi”.

        riposta justă e “da, bă, am luat o basculantă de bani”, să-i mai crape o parte din ficat.

        dar urăsc genul de om ca tine, care nu se prinde de subtilităţi şi necesită explicaţii pentru orice căcat.

      3. cel mai tare esti daca o mai futi odata, sa-i desenezi pe abdomen, s-o intrebi daca pricepe, sau e schita rasturnata.

    1. noroc ca Mantzy si-a umplut poza de repere, ca sa poti aproxima distanta dintre pedala si sa (asta ca sa ma exprim technico-anatomic).si eu m-am gandit ca mingea din spate e probabil de ping-pong

  4. buey lorena a innebunit frate, mai nou vine si pe alte bloguri si ii fute la cap pe oameni despre cum ‘e just’ sa raspunzi la comentarii, io zic sa modereze ea comentariile de pe toooaaaateeee blogurile, macar sa stim o treaba.

  5. Nu, n’ai inteles. Nu exista alte bloguri in opinia ei. Exista blogul ei si restu’ de bloguri care au ajuns celebre datorita ei.

      1. Cand subiectu’ e bun si poantele’s reusite. Am ales un subiect prost. Da’ sa ne scuzi, mai gresim si noi.

      2. nu e suficient subiectul, mai trebuie să aibă şi glumeţul o fărâmă de spirit. în primele trei replici, v-aţi ciocnit cap în cap şi v-a ieşit. dar de cum v-am lăudat, mantzy a leşinat pe podeaua băii, iar tu ai revenit la low quality anterior.

      3. Pai asta’i dudaiu’ ce’ncerc sa ti’l edific. In nomine patris, et filii et spiritu comic mortua est cand apari. Se’nmoaie ca patrunjelu’ pe ciorba. Chiar, o ciorba stii sa faci?

      4. dacă am înţeles eu bine, te justifici pentru calitatea execrabilă a poantelor tale prin faptul că nu te plătesc.

        având în vedere că nu am nimic de câştigat dacă ţie ţi-ar creşte valoarea poantelor, n-o să te plătesc nici de acum încolo. 😀

      5. La fel te justifici si tu pentru calitatea cartilor tale? Ca facand o analogie de aceeasi categorie cu a ta, as presupune ca valoarea e pe masura pretului. Desigur, pentru unii exista placere, pentru altii exista doar pretul cu care se poate cumpara.

      6. dar de unde ştii tu calitatea cărţilor mele? eu îţi evaluez poantele pentru că… guess what: ştiu despre ce vorbesc. Prin urmare, îţi recomand să vorbeşti despre ce cunoşti.

        Tu ţi-ai motivat calitatea joasă prin “cât dai, atâta face”, nu eu.

      7. Un alt domeniu pe care nu îl cunoşti. Băăă, frate, nota bene & focus: Eu nu încerc să-ţi evaluez modul în care serveşti oamenilor Coca Cola. De ce? Simplu: nu m-ai servit. Nu cunosc, n-am încercat, nu mă pronunţ.

        Bun, pe baza acestui exerciţiu simplu, încearcă să vorbeşti despre lucruri pe care le ştii despre om. pe care le ŞTII, nu le SPECULEZI.

      8. Pantofii aia nu se pot specula. Ei chiar exista. Ai demonstrat’o vizual in mai multe randuri.
        Si bine, sa zicem ca io’s mai castigata. Am ris mai mult de pantofii taii decat tu de glumele mele. Moca.

      9. e nevoie de mult umor pentru a râde de pantofi normali, simpli, negri, mai ales când tu porţi corturi multicolore, de zici că eşti cupola circului. 😉

        bine, nu voi continua aici, pentru că nu vreau să mă târăşti în ţăţeala ta caracteristică. pe scurt: gusturile vestimentare nu te califică drept fashion icon, de aceea râsetele tale în domeniu sunt irelevante. over and out. zi-i lui geany să-ţi facă o ciorbă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.