Fiind băiet, filipineze dezbrăcam

Fiind băiet, filipineze dezbrăcam

Săptămîna trecută am auzit o știre cutremurătoare la radio: doi suedezi au fost condamnați la închisoare pe viață în Filipine pentru înființarea unei rețele de videochat la care lucrau exclusiv localnice. POFTIM?! Are you fucking kiduiți cu mine?! Femeile alea erau FILIPINEZE! Din proprie experiență vă spun: întîmpini ceva mai multe probleme ca să cureți o ceapă decît ca să dezbraci o filipineză.

Eu ar trebui să știu. Pe vremea cînd stăteam pe mirc și auzisem de pizdă doar din poveștile bătrînilor satului, îmi petreceam nopțile pe mirc, încercînd să conving cetățene străine să se dezbrace la webcam sau măcar să-mi trimită niște poze mai deocheate. Nu știu cum se făcea, dar la orele la care stăteam eu pe mirc, acest program de chat era extrem de folosit în Filipine. Cam două persoane din cinci pe care le abordam era o fată din Filipine, iar una din cinci era un transsexual din Filipine. Ălora nu le ceream poze decît de la spate, ca să se înțeleagă, da?!

Ca să conving cît mai repede filipinezele să se dezbrace, îmi creasem și două alter ego-uri beton, cu poze, CV, povești de familie, amintiri din copilărie și tot tacîmul. În primul eram un prinț indian indecent de bogat care poseda (printre multe altele) un elefant personal, pe care îl creșteam (sanchi) în palat. În al doilea eram un fotomodel nord-american extrem de arătos, dar vag tembel, mărturie stînd engleza la un nivel nu foarte avansat cu care eram cîteodată prins.

După luni de zile de mircuit aproape exclusiv în scopuri masturbaționale (ce vreți, filmele erotice de pe Sat 1 erau doar miercurea și îngrozitor de frustrante, că aveau o acțiune stupidă care să justifice cele patru scene de sex scandalos de timid), ajunsesem expert în deschiloțare online. Folosindu-mă de una din cele două personalități pe care mi le creasem și de cîteva texte creație proprie pe care le învățasem deja pe de rost, reușeam să dezbrac o filipineză în aproximativ 27,5 minute (media per pizdă de filipineză). Credeți-mă, n-a văzut Bote pule de aurolaci cîte genitale de filipineze am văzut eu, în scurtele mele cariere paralele de prinț indian, respectiv fotomodel american.

Revenind la știrea cu suedezii închiși pe viață, mi se pare o enormitate. Poporul ăla e născut să facă videochat! La dracu’, trei filipineze din cinci îmi arătau și ovarele doar dacă le promiteam că le dau niște bani. Cred că dacă chiar le dădeam 5 dolari ar fi fost în stare s-o aducă și pe mă-sa la internet cafe și s-o dezbrace! Păi, dacă ăia au primit asemenea pedeapsă, înseamnă că și eu sînt pasibil de vreo 15 ani doar pentru că le-am umilit așa, la ID. Chiar așa! Dacă cumva nu s-au prescris faptele și auziți c-am fost arestat prin Filipine, atunci rogu-vă, fetelor, trimiteți și voi niște scrisori cu poze nud în plic, pentru un prinț indian putred de bogat și închis pe nedrept care vă va schimba viața de îndată ce iese de la pîrnaie.

22 thoughts on “Fiind băiet, filipineze dezbrăcam

 1. Print indian Mantzogule? Pai d-aia tot ce reuseai erau filipineze, chiar daca misuna elefantu in sufragerie.
  Pai cu italian divortzat, posesor de lantz de magazine de haine si un pic mafiot, sa fii vazut tu suedeze, olandeze, norvegiene si alte neamuri blonde peste tot.

 2. Si care alter-ego avea mai mare succes? Cine producea deschilotarea mai rapid? Printul Indian sau Modelul american?

 3. Pai nu’ti mai ramane decat sa cauti o fata minora pe care sa o amagesti cu celebritatea in scopu’ de a poza nuda la ga(o)zeta cum ar veni si te’ai scos de cazare si masa. Ala mic si negru care respira greu pe la spate, ciudatul mănţel turbat pe la gratii . Toti infractorii si opsedatii circula pe net si’si fac blog, n’ai pomenit cata destrabalare sociala. Si pareai baiat serios asa, de casa. Taica’tu stie?

 4. “Cam două persoane din cinci pe care le abordam era o fată…” . Cre’ca tre’ sa mai lucrezi putin la fraza asta. 😉

 5. Prietene, dacă aveai webcam la mirc da’ nu duceai niciuna acasă înseamnă că erai papagal.
  Nici eu nu duceam (nu duc nici acum) da’ n-aveam webcam la mirc.

   1. Clar eşti papagal. Nu mă refeream la filipineze ci la românce.
    Dacă erai atât de tare încât să ai webcam la mirc (poate că între timp o fi apărut vreo versiune de mirc care suportă webcam, deşi nu cred – plus că nu erau webcam-uri pentru toţi amărâţii ca mine pe vremea aia, poate doar la Microsoft pentru conferinţe), deci dacă erai atât de tare şi te-mpiedicai la adus adus ştoarfe ieftine acasă…

  1. Preventiv dau şi raţionamentul: româncele acasă sunt mult mai la îndemână decât filipinezele pe net. Sigur, în cazul în care nu eşti psihopat.

  1. Bă mircu’ ăsta e pentru noi ăia care nu putem deschiloţa offline.
   Dacă ai deprins deja arta asta atunci n-o lua înapoi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.