Caut o fată care să

Caut o fată care să

Nu sînt misogin, doar foarte pretențios la unele chestii. Ca de exemplu la scris. Așa cum am convenit, pot număra pe degetul unei singuri mîini femeile a căror scriitură să-mi fi plăcut. Nu neg faptul că-s cîteva meseriașe pe metafore și scenarii de telenovele, dar eu insist să descopăr și una care să scrie dezinvolt, rotund, fără clișee și, mai ales, cu umor.

Dacă ești femeie și crezi că te încadrezi, trimite-mi un text demonstrativ pe andrei.mantog@kamikazeonline.ro. Nu mă interesează cum arăți, cît porți la picior sau sutien, dacă ai prieten sau dacă faci cur (cum sigur te vor întreba cel puțin trei băieți, dacă faci greșeala să comentezi aici). Dacă știi să scrii, te-ai scos. Dat fiind faptul că vei fi o mare raritate (femeie care scrie bine, uaaaau!), îți pot garanta că o să devii suficient de celebră cît să nu mai fie nevoie să stai la cozi și suficient de bogată cît să-ți permiți operațiile alea estetice de care, să fim sinceri, probabil ai nevoie, dat fiind faptul că îmi imaginez că din cauza lipsei de atenție din partea băieților te-ai refugiat în citit cărțile alea groase care ți-au format stilul.

PS – descifrarea ultimei fraze din textul de mai sus face parte din test. Altfel, frazele lungi sînt extrem de periculoase, dacă nu ești Gabriel Garcia Marquez.

30 thoughts on “Caut o fată care să

  1. De pulă are parte pizda fara carte. O pizdă cu carte da pula de’o parte. Ai pula departe, pui pizda pe carte. Lasi cartea deoparte, pula’n pizda frate.

  2. Alo Mantzy, Raduleasca la telefon. Cum cine? Romanciera de mall de mare succes si de Dani!!! Te sun de la Monaco de pe prispa casei de pe plaja. Stau cu picioarele in nisipu asta amestecat cu cristale swarovski si sorbesc dintr-o bouillabaisse adica un fel de ciorba da scoici cu raci, tot un bors cu peste da mai rafinat asa ca si scriitura mea ca de aia am venit aici pen’ca nu inteleg scriitorii astia din Romania care nu-mi recunosc meritele literare imense din showbiz poate tu ca esti ca cam de varsta lu’ dani (mancatas cocoselu verde crud de ziarist puber ce esti) ma intelegesti oleaca si spui tu la toata lumia scriitorala ca cine are Porsche Cayene si fost sot milionar evreu nu poate sa scriasca banal si cocalaresc si poate o sa-mi postfatezi ultima mea carte (mie-mi place mai mult postfata ca e pe la spate, intelegi si se potriveste mai bine, sic!) care se numeste : “Otilul, studiul materialelor si elemente de structura”

  3. Nici sa ma rogi n-as scrie pentru un (mai multi) ins(i) cu atatea frustrari ce rasar ca ciupercile dupa ploaie din anuntul unui kamikaze cu ciorapii legati de gat, dar cu coaste mai multe decat ar fi cazul lipite de coloana care nu stiu daca e vertebrala sau de apa menajera, din blocul in care poate ca sta cu chirie, dar se crede nabab si seih in acelasi timp cu cadanele chioambe milogindu-i-se la usa. Au guri si n-am cuvinte. Decat o revista imi vine-n minte.

    1. nu e greu de loc , prietene…pot silabisi in timp ce ti-o dau la gingie fara nici o problema ( ia zi repede , esti din aia de le plac curcile sau ai avansat spre capre si oi ? )

Leave a Reply

Your email address will not be published.