Coming soon

Coming soon

Incredibila poveste a acarianului Ionuț, creatura mîrșavă care mi se cacă-n gură în timp ce dorm, provocîndu-mi astfel crize de astm. Acarienii, alături de klingonieni și de brăileni, trebuie să facă lumii un bine și să dispară. Îi cer pe această cale domnului Tatulici un Teledon televizat care să mă ajute să stîrpesc acarienii sau măcar s-o fut, la alegere, pe una dintre Ema Zeicescu și Adriana Nedelea. Mulțumesc.

Iată-l aici* într-o poză recentă. Wanted, dead or alive.

* pe acarian, nu pe Tatulici.

23 thoughts on “Coming soon

 1. De acarieni te-ai umplut la biblioteca, ca te-a pus draq sa citesti acolo in loc sa futi (tot acolo); asta in caz de astm bronsic. Ca daca futeai acolo capatai astm pulic.
  Acarienii sunt peste tot. Pe de alta parte, fara acarieni ai pati altele si mai si. Multumeste-te cu simbioza asta, ca pentru simbioza cu acariencele alea doua iti trebe elanu’ mare.

 2. Am o veste proastă pentru tine. Înainte de a se căca în gura ta, ăla din poză te şi sodomizează în gură şi tu visezi că bei apă minerală.

 3. Dupa ce ca ai labele uscate ca scoarta de copac mai esti si alergic la praf? Vai de capul tau mantoage.

 4. Mantog, tati, io c-o sleahta de acarieni braileni ne-am cacat sistematic in gura ma-tii, bineinteles, in timp ce dormea. Si-asa ai aparut tu, pseudococalarule previzibil, hibridule prazaro-sarmesc, pe-alocuri agramat. Sal’tari Denisucai din Motru.

 5. mda ,ema arata ca o fata batrana, acum ca s-a maritat arata ca o closca ajunsa,a facut gusa. in schimb uscata aia isterica de adriana pare ca are ceva potential. se apleca peste pupitrul intr-un fel interesant.

 6. baietii ciumeci le fut pe ema si pe adriana la party-urile trustului, nu fac laba cu gandul la cum le-ar tine tatulici ca sa le mameleasca ei.

 7. datem pula mea de bulangiu.a trebuit tu sa faci o aroganta de braileni..esti invidios ca pi la noi trece dunarea si e frumos,campie plm,nu ca in catunu ala de motru oras de mineri si de scriitori netalentati.muie iliescu!

 8. Hai, c-ai atins o culme a perversiunii cu potloagele astea doo! Bleah. Cah. Mai pervers nu poate fi decit sa-l vrei pe Tatulici insusi.

 9. ba`e`jnebuuun…acarienii se caca?nu`stiam.

  si sa ma fut in soarta ei de panarama zeiceasca,s-a maritat jigodia,ce nebunatica era pe vremuri cand ne mai dadea vantu` bani de party si timbilding.muie multa muie multa a luat.

  poza aia seamana cu zoso.ala care scrie “ce-si doresc femeile”.ahahahahahahahahahaaaaaaaaa.

  p.s. lorena a murit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.