Sex pe bani cu Kate Middleton

Sex pe bani cu Kate Middleton

Gata, corporatiștilor, v-ați întors la serviciu? Bun. Ne-a fost dor de voi. Știți doar că internetul nu e la fel fără milioanele de hipsări care trolează de la firmă, prefăcîndu-se că muncesc. Hai, că pariez c-o să citiți asta. Este despre sex, sex pe bani și sex cu vedete din șoubiz. Cred că de data asta va comenta chiar și Lorena, încercînd să sugereze că ar fi, cumva, și cazul ei. N-o credeți.

Invidia nu-i un sentiment care mă încearcă prea des. Ieri, însă, am fost invidios pe bărbații bogați. Să vă explic.

Sexul pe bani nu-i nici el o activitate pe care s-o fi experimentat de multe ori. Și totuși, trebuie să recunosc că, uneori, prea mult sex gratis te poate face să-ți dorești să plătești pentru acest serviciu. E ceva romantic, delicat și extrem de excitant în gestul de a plăti o femeie pentru a-ți satisface favoruri sexuale sau, după caz, pentru a o fute. Important e să ai impresia că ea o face exclusiv pentru bani și că, în mod normal, nu s-ar fi futut cu tine nici moartă. Dacă ești om normal (adică unul căruia îi este frică de pîrnaie), ăsta este cel mai apropiat lucru de viol pe care-l vei trăi vreodată. Fuți o femeie care nu vrea să se fută cu tine. Minunat! Faptul că o și plătești, pe deasupra, accentuează umilința ei, care-i direct proporțională cu plăcerea ta. Prietenele și nevestele nu pot înțelege asta vreodată. Ele vă vor spune: ”Fir-ai al dracului de nenorocit, dai banii la curve care mai sînt și mult mai nasoale ca mine! EȘTI OBSEDAT SEXUAL, SAU CE?”. Sigur, prietenele și nevestele sînt proaste. Îți trebuie multe perechi de coaie ca să le spui că DA, sexul plătit cu o femeie mai nasoală poate fi mult mai mișto decît sexul gratis cu ele. Și multe perechi de neuroni ca să le și explici de ce. Dacă mai era vreuna care nu înțelegea chestia asta, sper că a băgat acum la cap.

În fine, vă povesteam despre invidia mea. Ea a intervenit într-o etapă superioară a sexului pe bani: sexul pe bani cu vedete. Cei care aveți chiar și cele mai mici legături cu șoubizul știți, probabil, că este o practică frecventă. Greu de demonstrat, ce-i drept, dar unanim recunoscută. O mare parte dintre vedetele feminine care apar la televizor se fut pentru sume de bani care variază, exact ca la curvele mai ieftine, în funcție de aspectul și notorietatea respectivei. În multe cazuri se cunosc chiar și tarifele. Plecăm de la cîteva sute de euro pentru o anonimă care a cîntat o dată la Măruță și de două ori la Răzvan și Dani și ajungem pînă hăăăt, către 10.000 de euro pentru o super-vedetă ceva mai cunoscută (și mai slabă și mai bună) decît Teo Trandafir. În această ultimă categorie, plata se face foarte discret, prin transfer bancar, iar actul se săvîrșește undeva departe de granițele României, după ce în prealabil marfa a fost preluată cu un avion/elicopter personal. Vorbim, desigur, de prețul unei partide. Nu știu dacă taxează la oră, număr sau noapte, dar nu cred că este un detaliu esențial. Tot ca și la curvele ieftine, în industria aceasta a șoubizului există proxeneți care plătesc pentru mediatizarea intensă a fetelor lor, crescîndu-le astfel cota pentru oamenii care sînt dispuși să plătească de 30-40 de ori mai mult doar pentru că domnișoara (pe care o puteau găsi și pe anuntul.ro pînă mai ieri) a început să apară la televizor.

Ei, un om de ăsta vreau să mă fac și eu. Cred că-i magnific să plătești bunăciuni cu aere de vedete pentru sex. Cred că e singurul lucru din lume de care aș putea deveni dependent. Și sufăr îngrozitor că nu am banii necesari. De aceea, domnu Tatulici, v-aș ruga din nou să ajutați un biet amărît care nu consumă carne și nu-și permite un futut de calitate cu un teledon la Realitatea TV. Aș vrea să strîng bani măcar pentru o vedetă de talia Monicăi Bîrlădeanu. Sau a Andreei Marin. Sau a lui Kate Middleton. Sau hai, măcar una cam ca Cream așa. Ajutați un suflet amărît și niște coaie pline!

17 thoughts on “Sex pe bani cu Kate Middleton

 1. eu cred ca si curvele de showbiz de la noi sunt de fapt instrumente corporatiste si cu asta am spus tot: se fut, se spala, nu se implica emotional, iau banii si ateapta urmatoarea tura.

 2. uita-l pe tatulici, ca te-ai mai milogit la el.du-te la banca.povesteste.te vor intelege.ca si ei au suflet amarat si coaiele pline.capeti placerea unei erectii spontane la plata, garantat cel putin odata pe luna si multi ani de-acu inainte.poate chiar mai multi decat te tin coaiele.si ai si toate sansele la cate un bonus via bank of england

 3. Draga Andrei,
  M-am intors din provincie in capitala si m-am apucat sa-ti citesc blogul.Am constatat ca acum ai postat povstea asta pe care-iubire-mie mi-ai zis-o din prima seara in care am dormit impreuna fara sa ne f…-si cu care-m-ai si cucerit.Dupa-mi-ai mai zis povestea asta de 2 ori.da, exemplul cu a.m. si io ti l-am dat pe ala cu c….ce vremuri romantice intre noi….Vad ca te gandesti intens la asta, ceea ce e admirabil.Sa stii totusi ca mai exista si femei care inteleg nevoia de sex pe bani a barbatilor iar eu sunt una dintre ele.Cum ziceam canva , motto-ul meu este “sam-sam-sam-samurai sa dai bani ca sa ma ai”! FFFF PROFUND si SEXY.
  a bientot!

 4. “Gata, corporatiștilor, v-ați întors la serviciu? Bun. Ne-a fost dor de voi”
  Cui “v-a” fost dor de corpomuisti? Cati sunteti de fapt, domnule Mantzy?

 5. pana faci rost de bani am eu o reteta care merge acceptabil: o sticla de JB si orice curva care e inalta si creatza poate sa fie cream sau chiat Latoya. Apoi pui banii pe noptiera si gata!

 6. ce se pare ca nu-ntelegi tu este ca printre toti fraierii cu bani care fut bunaciuni din astea se afla si unii care le fut pe gratis 😀

 7. Pingback: kate middleton

Leave a Reply

Your email address will not be published.