Aveți ouă? Se ocupă fetele de la PR

Aveți ouă? Se ocupă fetele de la PR

Fiscul și-a făcut datoria, mi-a blocat conturile înainte de Paște și mi-a futut toate muzele cu pula lungă și mai ales strîmbă a legii, umplîndu-mă de nervi. Nici azi nu o să scriu nimic, deci. Dar o să vă îndemn să cumpărați Kamikaze. Dacă nu pentru calitatea textelor, măcar pentru aceea a vopselei de ouă pe care o veți primi odată cu revista. Am zis bine, fetele de la piar?

În altă lipsă de ordine de idei, în seara asta plec la Motru, ceea ce e bine pentru blogul ăsta. Mereu îmi vine inspirația cînd mă duc la Motru. E ceva atît de fabulos la orașul acela micuț, cu cocalarii lui micuți, cu curvele lui micuțe și cu orizonturile micuțe ale locuitorilor săi, încît e imposibil să nu simți cum ți se scurge fronda în coaie și în pix.

Ne vedem joi, deci, cum zicea și George Michael într-un cînteec. Sau era Elton John? Mă rog, unul dintre poponari.

20 thoughts on “Aveți ouă? Se ocupă fetele de la PR

  1. Calatorie sprancenata! Cale batuta! Ai grija la gropi! Ca daca n-ai, fronda aia se va scurge-ntr-o omleta / shi-n pix o laie pasta.
    Daca vei merge la manastire, ai grija care pacate vrei sa ti se anuleze. Sau macar ce grupe(categorii) de pacate. Ca nu cred a exista popa care sa aibe timp sa ti le anuleze cu bucata.
    In rest, Paste fericit!

  2. He-he, Motru – riul/ramul/orasul oricum va curge prin venele tale micute, cu idealurile lui micute, ever. 😀 P.S. N-avea si Chirila, alt poponar, da’ muult mai putin celebru, un cintec cu “ne vedem in nu’sh ce zi”? Sa fie ceva codat in limbajul lor?

  3. Cica Mantzy intreaba la farmacie “aveti vopsea de oua?”, iar farmacista (si ea blogaritza, gen Lorena, super plictisita si smart) ii zice, dupa ce-l masoara din cap si pana la coaie, “Dichisitule!”.

  4. Sa inteleg ca aveti un ruj de buze la promotie cu revista (care e cam de cacat, da’ ma rog, merge daca nu au catavencu) ?

  5. Viu si eu la Motru! Mie-mi plac curvele mignone si mici, cu pizda minuscula si provinciala. Nu vreau vreo shemale basoalda si ososa sa-mi faca de rusine pula!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.