Am fost mort

Am fost mort

Din cauza laptopului stricat, mi-am petrecut weekend-ul ca un sihastru. Sigur, am avut televizor cu posturi HD, aer condiționat, cuptor cu microunde, mașină mică, mobil, ipod, deodorant și păpușă gonflabilă multitasking care are orgasm cînd te răstești la ea, dar neaaah… Fără un calculator legat la internet te simți un sălbatic.

Așa că am băut cu prietenii, am jucat poker, am băut cu străini, am încercat să fut fără chat, mi-am spălat mașina, m-am uitat la meciuri la meciuri, am băut singur și mi-am cocoloșit cățelul în cel mai gay mod cu putință. La dracu, bine că s-a rezolvat rapid cu laptopul, că mai aveam puțin și chiar deschideam o carte. Dar de ce să mai citim cărți cînd există ROboți?

Așa… Acum îmi spune și mie cine pula mea e Ai Weiwei și ce poante fără umor au mai dat dailycummăcac, taimzniuroman, arhi și ceilalți haioși?

21 thoughts on “Am fost mort

   1. Bogdane, nu ma prind deloc de ce ai tu impresia ca esti la “Viata satului”, urmasu’ lu’ Marioara Murarescu.

  1. Ba rin tin tin, Alex Leo Serban (RIP) mic si aspirant ce esti, vii cu cate cate o replica pe aici, de un rand, de efect de ma dai pe spate fara lotiune, ce dracu` e cu dragostea asta bolnavicioasa si laconica pentru mantzy?

 1. Promisiuine microbistica:
  bai mortule (fara net), daca ne incurcati diseara (iara), jur sa nu mai citesc blogurile oltenesti mantzy, decapulmeu, moiseguran si alti dastepti.
  Tango!

 2. Doua eleve de cls a XII a din acelasi liceu din ROVINARI s-au cotonogit rau de tot intr-o pauza. Stirea nu face doi bani, daaar cauza? Mobilu’ caftelii?

 3. Trecând peste faptul că nu pot să înţeleg ce-ai făcut cu aerul condiţionat, uite ce primii pe meil: “caut acumulator original sony vaio vgn-fe31h, care aveti vreunul in plus sau ramas pe undeva si nu il folositi. momentam am unul compatibil si chestia e ca imi injumatateste performantele laptopului!!!!”… Ai dat-o-n d’astea?

Leave a Reply

Your email address will not be published.