Anglia vs. România

Anglia vs. România

20 thoughts on “Anglia vs. România

 1. C’asa-i romanu’, mai o tuica, mai o berica, o distractie ceva…si vericule nici nu stii cand au trecut 2000 de ani de civilizatie pentru altii si de futangeala fara rost pentru noi. Sa-mi suga pula (fara sa ma dezbrac) toti bulangii mioritici care mai vorbesc vreodata de progres in fundu’ asta de cur de Evropa.

  1. “bulangii mioritici care mai vorbesc vreodata de progres in fundu’ asta de cur de Evropa.”

   ———

   sau mai degrabă de disponibilitate de implicare. morala: tu implică-te pă bune, că progresul vine sine qua non.

   1. Lorena hai, fata, da si tu un cot in perete si trezeste-te ca eu am vrut sa ma implic da’ n-am bani de o pusca cu luneta pen’ ca-s sarac si fara bani si bancomatili din Spania si Italia nu se mai sparg asa usor.
    P.S. Las ca tu esti tinera si idealista si ai toata vieata inainte sa vezi daca merge sloganu ceala pi care tocmai l-ai postat.

   2. ‘Pă bune’ ca “sine qua non” nu inseamna ce crezi tu ca inseamna.

    I knows how speaking englisch! Hai lav iu, my frend! HAGI!

 2. Pai, ce voiai moshulue, sa le cinte cintecu’ lu’ Solveig de Grieg? Le-a cintat d-alea de la ei de la tara, de unde-i Boc si guvernu’ lui de tzopirlani transplantati la oras. Aia e singura muzica pe care o inteleg si ei, ca daca nu horeste lumea, nu e muzica.

 3. @cockwork orange: măi, eu îl aplic zi de zi în tot ce fac şi, sincer, nu mă plâng. de cam nimic. 🙂

  ninja: da’ stai să vezi cum mă iau în serios când mă piş pe mă-ta. o bomboană, nu altceva.

   1. data trecută când te înjura unu’ la modul romantic, cu “orice privire aruncată pe pagina ta constituie o secundă irosită din viaţa mea”, l-ai pus să repete cu tine ceva de genul: “o fut pe mă-ta”.

    io am luat notiţe. dar pe mama lu’ ninja nu vreau s-o fut, căci nu mă inspiră măicuţe bătrâne cu brâie de lâne. am înlocuit doar verbul.

  1. cumatra, tu chiar nu sesizezi diferenta intre dreptul sau chiar uneori obligatia unui barbat de a zice simplu “o fut pe ma-ta” si nelalocul unei femei cand zice acelasi lucru? “s-o fut pe ma-ta” e o stare, e un mod de a trece prin viata. lucruri de care femeile nu sunt capabile si e dizgratios sa le mimeze. nu e ca la orgasm, ala e marfa si mimat.

   1. Da, se-nvarte cu pula-n jurul concluziei himeniro. Concluzia fiind ca Lorena reuseste sa scoate ce-i frumos din cele mai urate injuraturi. Scoate pasiunea din ele si nu mai afecteaza pe nimeni. Mai tare m-as enerva cand las prea mult ouale fierte pe foc decat cand ma-njura Lorena de mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.