Neapărat să intrați pe kamikazeonline.ro

Neapărat să intrați pe kamikazeonline.ro

…ca să vedeți cum am sărbătorit victoria României cu Luxemburg în centrul Bucureștiului. E cel mai amuzant film de la Kamikaze din 2011, cu un Bărbosu în formă aproape la fel de bună ca Mutu, formă facilitată, e drept, și de bidonul de vin alb primit de la tăticu. Abia la întoarcerea acasă și terminarea bidonului am ajuns ca mutu.

44 thoughts on “Neapărat să intrați pe kamikazeonline.ro

 1. Lorena-i cumva un transsexual ranchiunos cu rabufniri de ura misandrica in amintirea testosteronului pierdut?

  1. nu, băi, ăla nu-s io. ăla e o labă tristă care n-are suficientă personalitate să adopte o identitate proprie şi mi-o plimbă de colo până colo.

   mantzy, insist. banează ÎN PULA MEA idurile de pe care nu comentez.

   Şi la mulţi bani.

   1. rectificăm: una e când zici tu despre alţii (prilej pt. “hăhăhă, n-aveţi umor, mânca-v-aş”) şi alta e când zic alţii despre tine (“whaaaaaaaat? scârbelor! guri sparte ce sunteţi!”) 😉

   2. Exact. Vezi ca stii? Da’ explica’mi, ca eu n’am inteles. Cum se cheama cand zici tu o chestie sub forma de parabola despre tine, lumea ride si p’orma te oftici?

   3. Asa, si cum se mai numeste atunci cand zici ca faci un cadou de ziua cuiva, sa zicem, nu’l mai trolezi, si p’orma faci exact pe dos?

   4. marghioalo, o reluăm a mia oară: nu eu am stat cu circ, cu indiscreţii şi apoi, brusc, “cum îţi permiţi să zici de mine” şapte zile pe blogul tău, ci tu pe al meu. Atunci ai stârnit şi stalkerul.

    Înainte să începi să dai sfoară-n ţară, ţi-am ţinut secretele. După – nu am mai avut nici o obligaţie.

   5. am zis: “în măsura în care mă lăsaţi.”

    dar dacă ăsta nu mi-a respectat rugămintea de a bana mailurile mele alternative, lăsându-l pe “lorenalupu” să facă circ, iar după aia ai venit tu să mă freci la icre, se cheamă că nu mă lăsaţi. Asta e.

   6. Stai asa, sa le aranjez, ca stii ca ma pricep. Eu vin sa te frec la icre. Tu ma banezi. Eu plec. Tu vii dupa mine si ma freci contraofensiv la icre. Nu te baneaza nimeni. Da’n schimb vrei sa fie altii banati. Da’ nu esti la tine pe blog. Io zic sa se’ntample una din chestii. Ori se baneaza toata lumea de pe unde se face vreo referire la tine, ori te baneaza pe tine ca sa nu mai existe subiect. Nu?

   7. Ntz, aranjament prost.

    1. Eu te rog întâi cu binişorul să încetezi. Tu, pula. Eu îţi arăt cum e să fie omul indiscret. Tu, pula. Eu, văzând că nimic nu merge – ban.

    2. Eu nu vin după tine, ci mă reîmprietenesc cu posesorul blogului, îl bag în Zona Prietenoasă de această dată, că stă mai bine acolo – şi comentez independent de tine. Tu nu te poţi abţine să nu decupezi poze cu mine, să ţi le pui pe blog, să nu-mi decupezi coperta cărţii, s-o pui pe blog, etc. Uneori, mă uit cu mirare – blogul ăla ar trebui să se numească sătefutlorenalupu.blogspot.com.

    3. Nu mă interesează să-l baneze pe stalker ci să-l oblige să nu-mi mai folosească numele şi mailul. Nu am zis ban pe ip, am zis ban pe mail. Furtul de identitate e în continuare o infracţiune.

   8. Arata’mi unde m’ai rugat tu cu binisoru’. Link sau nu s’a’ntamplat. La cata publicitate ti’am facut, ar trebui sa ma platesti. Ca de amuzat, te’ai amuzat si tu la coperta cartii si nu numai.
    http://1.bp.blogspot.com/_wO0069q7jGc/TSwmd9M_BLI/AAAAAAAAAIU/COgr17QpifI/s1600/southyde%2Bpark.jpg
    Deci cum sa nu fie amuzant asa ceva?
    Sau asta e tot un stalker sub forma ta?
    “=))))))))))))))))))))))

    Vă expediez lenjeria de pat prin curier s-o duceţi voi la spălătorie că m-am pişat pe mine de râs. “

   9. Marghi, nu-mi dau seama ce te recomanda sa tratezi cu superioritate pe toata lumea. Fata, tu esti doar o picolita zburatoare.

    Lory, am inteles ca emisiunea auto “Ce poti face cu un vw“ s-a “filmat“ la initiativa si cu aprobarea ta. prealabila.
    Asuma-ti caterinca si nu te mai da cu curu de pamant.

   10. Alo. Centrala! De câte ori să repet că nicăieri, NICĂIERI ÎN PLM., am fost de acord cu DEZVĂLUIREA EXPLICITĂ A CHESTIEI? O poveste voalată e una, o grosolănie publică e cu totul şi cu totul altceva.

    Dacă era o chestie voalată, la nivel aluziv, avea hazul ăla discret al secretelor comune.

    Din clipa în care s-a lăbărţat pă tot netu’, a ajuns un circ urât şi scârbos, bagatelizat de toţi proştii.

    Reiau, ca să nu las loc de trolaj în plus: NU AM FOST NICI O CLIPĂ DE ACORD CU DEZVĂLUIREA EXPLICITĂ A NUMELUI MEU. Punct.

   11. Detectez un non’sens. N’avea cum sa fie voalata si secreta atata timp cate era pe net. Si nu numai povestea sub forma de post cat tot preludiul aferent. E ca si cum te’ai duce in piata publica c’o pancarta agata de gat: dati si mie un ban ca va zic o poveste si dup’aia ai sustine sus si tare ca tu nu cersesti.

   12. Avea cum să fie voalată dacă nu dădeaţi voi cu clonţul. Pentru că era o poveste ca oricare alta, dintre multele poveşti erotice pe care le scrie ăsta când n-are ce face?

    Care preludiu? Comentam şi atât. Tu îl comentezi pe ăsta cu mult dinaintea mea, oare se califică la preludiu infinit sau la onanism înverşunat? 😀

   13. Nu, pentru ca eu nu comentez luni de zile cu intentia de a ma fute cu cineva sau a avea material de laba. Eu cand vreau sa ma fut, ma fut.

   14. care “intenţie de a fute pe cineva”? bogdan a declarat dragoste la mine pe blog şi mie, ţie, şi tuturor celorlalte comentace. reprezintă asta vreo intenţie serioasă de futut? nu.

    în concluzie, pe net se aflau strict nişte comentarii, nu “un preludiu”. nişte comentarii ca ale tale, ca ale oricui altcuiva.

    iar asta cu “eu când vreau să mă fut, mă fut” e o minciună. tu când vrei să te fuţi, întâi îl verifici pe ăla dacă e bun de sclav, dacă vrea relaţie, dacă desface capacul la borcan şi, dacă nu îndeplineşte lista de prerogative, nu te fuţi – preferi să le înjuri pe celelalte care o fac. 😀

   15. Hă. Pai asa stricati voi piata, ma, ca va puneti pizda’nainte sa verificati marfa. Io sunt o sentimentala. Inainte sa ma fut ii pun in fata ca la taierea motului o tavita cu surubelnite, lite si patenti si’i zic: cine nu stie sa repare patu’ dupa ce ne futem, doarme pe jooooos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.