La scurt (guest post)

La scurt (guest post)

M-a pălit o nostalgie muzicală zilele trecute și m-am apucat să ascult muzică veche. Printre altele și pe Kim Wilde – you came. Deci Kim Wilde e foarte mișto. Să cînți cu atâta pasiune despre orgasm nici Madonna n-a reușit in 20 de ani de carieră.

You came, and changed the way I feel
…..
Because you came and turned my life around.

Poftim. Și ca dovadă că a marcat-o decisiv momentu’, i-a mai făcut și un remix după 15 ani.

După care am avut o epifanie. Cargo a cîntat prima manea rock.

Suparat sunt, Doamne iar
Stau in carciuma sa-mi inec amarul
……
Sa mor imi e dor

Și rămîn la părerea mea că Salam ar fi făcut un hit de succes din melodia asta la vremea ei. În altă ordine de idei, m-am hotărît că-mi place Mircea Badea. Mă face să mă hlizesc nocturn și-n reluare cîteodată. Cînd n-o dă la comandă, ar putea chiar să facă un stand-up sau down în cazu’ lui, chiar reușit. Numa simplu’ fapt că apare în corset cu nasturi asortat la blugi și mă binedispune la cafea.

Nu cred în horoscoape. Da’ am ajuns la concluzia că între mine, bărbații capricorn și femeile fecioară nu poate exista vreodată un futai cît de cît decent. N-am încercat cu bărbații taur și femeile capricorn. Încă.

Hai cu Kim:

4 thoughts on “La scurt (guest post)

  1. Ma fut in VEVO si-n toti muncitorii de la VEVO si-n ideea de proprietate intelectuala, pentru ca permite astfel de ciordeli. Muie ORDA! VEVO, tu primu mi-o sugi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.