Dragoș Bucurenci vă prezintă Documentarul cu Animale al Zilei

Dragoș Bucurenci vă prezintă Documentarul cu Animale al Zilei

Mă pregăteam să scriu o satiră mușcătoare plină de ironie fină la adresa societății actuale cu exemplificare pe căcatul ăla de Românii au talent și pe boii care se uită la așa ceva. Dar am renunțat.

Pentru că am văzut cel mai frumos documentar pe National Geographic Wild. Cu animale. Cu leoparda Likeadima (o cheamă ca pe un prieten de-al nostru, la rîndul lui mare prădător în ecosistemul Bucureștiului, pentru că a omorît o grămadă de animale mici prefăcîndu-se că are grijă de ele). Și leoparda Likeadima vînează o femelă de babuin, pe care o omoară și o tîrăște în copac. Leoparzii și babuinii sînt dușmani de-o eternitate. În timp ce leoaica suia în copac prada, observă ceva: babuina pe care tocmai o omorîse avea cu ea un pui născut cu cîteva ore înainte. Likeadima lasă prada din gură și se îndreaptă curioasă spre pui. Comentatorul zice că probabil îl va mînca. Dar nu-l omoară. Îl linge și îl ia în gură delicat ca… Ah… Am zis că nu mai vorbesc de Lorena. În fine, are grijă de el și chiar îl apără de o hienă, apoi îl urcă în copac. Se joacă cu el ore întregi, iar puiul de babuin o urmează peste tot. De mă-sa moartă, leoparda a și uitat. Noaptea, puiul moare de frig. Leoparda îl lasă pe creangă, apoi ia leșul maică-sii moarte și pleacă. La doi pomi mai încolo o mănîncă.

Ah, Dragoș Bucurenci, unde ești, să împarți cu mine această minune a ecologiei zoofilistice?! Sînt vulnerabil, aproape că am plîns la filmul ăsta. Vreau mai mult verde în copaci și mai mult maro în boxeri. Ai o noapte pînă îmi revin la heterosexualitate. Știi unde să mă găsești… Pusi!

UPDATE: Am găsit bucata respectivă de filmuleț pe YouTube. Vă recomand tot documentarul, HD dacă aveți posibilitatea:

14 thoughts on “Dragoș Bucurenci vă prezintă Documentarul cu Animale al Zilei

 1. Vechi. Mai era si-unu’ cu o leoaica si-un pui de gazela. Pe care l-a crescut destul de mult. A trebuit sa plec, n-am aflat daca a apucat sa invete puiul de gazela sa vaneze singur. Stie cineva?

  1. puiul de gazela a murit de foame :(. leoaica ii aducea carne :(. de atunci urasc reporterii astia wild life. niste cacanari. M**e NatGEOWild

   1. hahahahaaaaaaaah. gluma asta e atat de proasta incat merita o statuie.

    bine-ai revenit piticule porno.

    Pese: eu nu-s chiar gazela, sunt mai mult o junica asa 🙂

 2. Dupa imbecilitatea asta de post singura sansa a lui bucurenci ar mai fi sa ti´l futa´n cur pe ciarli pina ti´l face poseta. Si nici macar nu ai putea sa te superi pt. ca tocmai ti´ar fi demonstrat mantzogareste ca´i barbat.

 3. “În timp ce leoaica suia în copac prada” – esti sensibil si emotionat. Dureri menstruale? Sani umflati? Sfarcuri iritabile? Anxietate? Vodka si prozac – nu trece, dar nu’ti mai pasa.

 4. Apropo de romanii sunt talentosi, am incercat sa ma uit de vreo doua ori dar m-a calcat pe nervi. In loc sa-i vedem pe aia cum se fac de cacat, intrerup tot timpul ca sa descopere noi talente de opera, cum au vazut ei la spanioli.
  Ma pis pe ea de emisiune, m-a enervat, nu ma pot uita. E fragmentata, aia 3 sunt niste dobitoci (poate mai putin andra), glumele de cacat, un fail pe ansamblu. Au ruinat un format de succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.