In balls I trust

In balls I trust

Îmi plac coaiele, am mai spus-o. Ah… Permiteţi-mi să reformulez. Ştiu cum funcţionează glumele cu gay. Nu există glume mai simplu de făcut. Le fac şi eu mereu, dar mi-e ruşine cu asta. Deci azi nu vă dau voie. Cine face gluma previzibilă cu gay, mă-sa-i poponară.

Voiam să spun că îmi place curajul. Curajul în accepţiunea mea de tînăr superficial este să faci lucruri ilogice, stupide, scandaloase, greşite, nedrepte, nejustificate sau chiar lipsite de importanţă doar pentru că aşa vrei tu. Curajul nu înseamnă, cum aţi putea crede, să nu te dai în lături de la acţiuni nobile, de la a face bine, de la a salva oameni, de la a îndrepta lucruri. Nu. Ăla nu e curaj. Ăla e bun-simţ. Îmi place şi bun-simţul, ok? Dar prefer curajul.

Stop. Simt că mă îndrept spre un text neamuzant şi cu ton scîrbos-moralizator. Aşa că o dau pe filme, ca s-o mai îndulcesc. Adevăratul curaj, deci, nu-i cel al fraţilor Coen, cu plictiseala aia de film. Adevăratul curaj e-al fraţilor ăstorlalţi. Hughes le zice şi au făcut la The Book of Eli (un film decent, mai bun decît The Road filmul şi mai prost decît The Road cartea) un twist final atît de stupid, de neverosimil, de nesimţit şi de jignitor pentru inteligenţă, încît mi se pare genial. Şi cu siguranţă coios. Slavă vouă, fraţi Hughes, şi coaielor voastre tupeiste!

PS – dacă tot am ajuns la The Book of Eli, vă spun şi de ce n-am mai scris de o săptămînă: m-am combinat cu Mila Kunis şi am dus-o o săptămînă prin Motru, să-i arăt frumuseţile oraşului. Acu’ nu mai scap de ea, i-a plăcut atît de mult încît vrea să se mute în micro 1, lîngă piaţa nouă.

15 thoughts on “In balls I trust

   1. Sau poate Milla Jovovich cum ar fi. Stii care’i treaba, daddy? Io cu matale clar avem o problema de comunicarea. Nu merge si daca nu merge, io zic sa nu fortam, ca deja pari scremut si te legi numa de pula. Hai, ia du’te matale si freac’o libidinos-cult langa altcineva pe banca intrucat nu vin aicea pentru remarcile tale ultraspirituale de sahist in parc.

   2. Atitudinea asta de tzoapa ofuscata imi forteaza o ultima gluma scremuta, libidinos-culta, de sahist in parc: sa-mi sugi tura.

 1. ai inceput sa semeni cu bendeac. a facut ala pauza de blog, ai facut si tu. a scris ala de mila kunis, hai si tu. nasol. ceva de cotabita?

 2. haha, sa vezi cand o sa te lase sa-i bagi mana sub fusta, o sa tipi ca o pizda.
  numele adevarat al persoanei este Mila Kurist.
  de-aia bluzele ii stau asa, ca pe scandura, plate.
  zic asta nu ca sa fiu magar incorect politic, ci ca sa nu le intarat aiurea pe d-rele marghioala si lorena.

 3. Ma seaca rau Denzel, am zis ca n-o sa-l vad… dar am incredere in ce zici, asa ca o sa ma “duc la cinema”, o sa “cumpar bilet” si o sa-l vad pe “marele ecran”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.