Nu vinde, nu pleca, nu muri!

Nu vinde, nu pleca, nu muri!

Ieri am avut o seară frumoasă. Ca toate serile în care ia bătaie Steaua. Mi-am dat seama că mă bucur cînd pierde Steaua nu doar pentru că se oftică milioanele de analfabeți care nu știu fotbal și țin cu această jenă de echipă. De fapt, mie îmi place Gigi Becali și trăiesc ca să-l aud comentînd înfrîngerile după meci (uneori chiar în timpul reprizei a doua, ca ieri) și făcîndu-i de căcat pe toți angajații din club, da’ și pe el însuși (ieri a zis, de exemplu: ”Dobitoc, eu?! Io sînt cel mai mare idiot de pe tot globul pămîntesc!”). Pînă acum mi se părea că Steaua își merită patronul. Acum însă îmi dau seama că Becali e mult prea haios pentru echipa asta de triști. Ia uitați AICI reportaj de umor, nenică.

Ei, poate un tîmpit ca taximetristul ăsta care m-a provocat pe mine la o liniuță în trafic (vezi poza mai jos) să pretindă că-l apreciază pe Gigi pentru ceea ce este – un mare comic al micului ecran? Niciodată! Rușine suporterilor Stelei! Fac de rîs un om pe care nu-l merită și nu-l înțeleg. Vino la Craiova, nea Gigi!!! Oltenii sînt la fel de proști și de simpatici ca matale!

9 thoughts on “Nu vinde, nu pleca, nu muri!

  1. ai si alte motive pentru care sa te bucuri, pasarica?

    in legatura cu analfabetii din peluze sunteti macar la fel de prosti, ba si mai boi, atata timp cat va bucurati sau suferiti in aceste vremi pentru un fotbal de asa valoare

    ne bucuram si noi pentru ca este singurul mod de a scapa de cioban

  2. Cind o sa va saturati de cacatu’ asta vindut drept fotbal in Romania? Ce se intimpla aici n-are legatura cu sportu’ asta, e ca la circu’ pa gheata unde maimutele joaca hochei si cateii baga cu botu’ mingea-n cosu’ de baschet.Pe afis poa’ sa scrie meciuri de NBA si NHL, da’ toata lumea stie ca e circ, pe cind liga lu’ mitica se ia in serios si zice ca la ei se joaca fodbal. Muie, ba, idiotilor care batjocoriti sportul rege si alora care se mai uita la asa ceva !

  3. Nu am văzut meciul dar când am văzut pe Internet scorul am fost straniu de neemoţionat deşi club-ul acesta care face fotbalul de râs de mai bine de cincizeci de ani a primit ce a meritat. În ceea ce priveşte patronul să nu uităm că doar două genuri de oameni sunt mai proşti decât oltenii în România: moldovenii şi ciobanii (cu excepţia momârlanilor). Aşa că locul acestuia este acolo unde este sau în cel mai bun caz la CSM Unirea Focşani.

  4. Daca oltenii sunt prosti, probably dar surely tu esti cel mai mare retard si faci umbra pamantului degeaba. Morti maati de frustrat care n-ai ce face si iti omori timpu plangandu-ti de mila dupa usa din baie. Mori da-te-n spanac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.