Liberalizați creierele. Legalizați marijuana.

Liberalizați creierele. Legalizați marijuana.

Prima problemă, cînd vine vorba de marijuana (cannabis), este aceea a lipsei de informare și a comunicării între părți. Trăim epoca în care toți cretinii pot scrie pe net și este cumva explicabil că se vor găsi mii de idioți ultrareligioși sau de țărănoi plini de prejudecăți care să evoce pe te-miri-ce bloguri pericolul iminent la care se supun cei care fumează iarbă, o plantă ilegală în România. Pe de altă parte, cei care fumează fie pleacă de la premisa că ceilalți sînt la fel de informați ca ei, fie n-au nici un chef să-i inițieze pe neștiutori, fie sînt reticenți (din teamă sau din lipsă de interes) în a aborda subiectul. Se tem de oameni proști care o să-i judece, de polițiști zeloși care să le facă dosare penale și de reacția părinților cînd vor afla că-s ”niște drogați”. Ei, lăsați că zic eu ce trebuie zis. Celor care fumează iarbă li se va părea că urmează niște banalități. Nu lor vreau să mă adresez. Pe ceilalți îi rog doar să aibă puțintică răbdare și deschidere. Am convingerea că vor afla lucruri noi. Vă vorbește un tip care nu a fumat niciodată țigări, dar fumează ocazional marijuana.

1. Prejudecăți legate de marijuana

a) Marijuana provoacă dependență – FALS. THC-ul nu este o substanță care să dea dependență fizică. Singurul pericol real este că, dacă fumezi iarbă în amestec cu tutun (cum se obișnuiește), riști să devii dependent de nicotină.  Care este într-adevăr o dependență al dracului de nasoală. Dar asta cred că o știți și voi mai bine pentru că, fraieri și de la țară fiind, țigări băgați în voi normal, deși (după cum vom concluziona mai tîrziu) sînt mult mai periculoase decît cannabisul. Cît despre dependența psihică, aia e o labă. Să fim serioși, dependența psihică are un nume încetățenit: hedonism. Da, mare surpriză: de obicei oamenii au tendința să facă lucruri care le plac. Și să repete acțiunea. Dar marijuana nu provoacă mai multă dependență psihică decît, să zicem, merele verzi sau excursiile la munte.

b) Consumul de marijuana este o etapă către consumul de droguri mai puternice – FALS. De fapt nu doar fals, ci de-a dreptul stupid. Este ca și cînd ai spune că dacă bei multă apă minerală riști să te apuci de alcool și să devii dependent. Fiecare drog are efectele lui. Efectele marijuanei și ale cocainei, de exemplu, sînt diametral opuse. Marijuana te moleșește și îți dă o stare senină, de liniște interioară (vezi hipioții), în timp ce cocaina te face hiperenergic și neobosit (vezi-i pe lăbari din cluburile de fițe). Dacă vrei ceva mai puternic decît iarba, poți cel mult să-ți dorești un somnifer. Dar nu asta ar fi ideea (vezi mai jos, punctul 3), deci nici pe somnifere nu vei trece.

c) Marijuana are efecte negative pe termen lung – NEDEMONSTRAT. S-au făcut mii de studii. Nici unul nu a relevat legătura directă între consumul de cannabis și vreo formă de cancer sau orice altă boală (ATENȚIE: vorbesc despre consumul moderat. Nu știu dacă a încercat cineva să fumeze 20 de jointuri pe zi și nici nu cred că e posibil, ținînd cont că efectele unuia durează 2-3 ore. Dacă faci excese, poți să mori și de la apă plată). Cred că nu mai e nevoie să vă spun cam cu cît crește dependența de nicotină riscul apariției cancerului la plămîni sau cît de mișto este să mori (în chinuri groaznice) de această boală care provoacă peste un milion de morți anual. Ah, de efectele nicotinei asupra circulației v-am spus? Țigările cresc presiunea sîngelui și favorizează pomparea de colesterol și grăsimi în sînge. Infarct garantat. Marijuana, pe de altă parte, scade presiunea sîngelui și poate cel mult să-ți răcească puțin extremitățile. Vă puneți niște șosete mai groase și continuați ce făceați. Dacă vreți să vorbim și despre efectele consumului exagerat de alcool, le comparăm și pe alea. Dar nu voi spune eu că țigările și alcoolul sunt mult mai nocive decît iarba. O să v-o spună un doctor cît de curînd.

2. De ce ar trebui legalizată

a) pentru că sutele de mii de copii proști care consumă etnobotanice (majoritatea droguri sintetice și extrem de periculoase chiar pe termen scurt și foarte scurt) merită să aibă o alternativă. Nu spun că puștanii ar trebui să fumeze. Spun doar că oricum o vor face. Și credeți-mă, dragi părinți idioți și politicieni încuiați, că ați prefera să vă știți fiul sau fiica hlizindu-se de la un joint la o petrecere decît să-l găsiți la morgă după ce-a fumat o chestie netestată pe care a luat-o de la colț de stradă și care a costat 5 lei.

b) pentru că ar aduce bani căcălău la buget.

c) pentru că ar provoca pierderi uriașe traficanților.

d) pentru că, odată reglementată, poate fi ținută sub control (gen interzisă la volan, în școli, etc.) mai ușor.

3. Efectele imediate ale fumatului

– în 99% din cazuri, capeți o stare generală de bună dispoziție. În 1% din cazuri devii paranoic și ai atacuri de panică (asta se întîmplă uneori celor care fumează prima oară și sînt speriați de efectele fizice trăite). Rar am auzit cazuri de halucinații.

– ți se ascut simțurile. Berea devine mai amară, sucul mai dulce. Muzica începe să capete alt sens (ți se pare că auzi fiecare instrument în parte). Animal Planet și Nat Geo Wild devin mult mai haioase. Mirosurile sînt și ele mai intense.

– îți amorțește fața/gîtul. Amorțirea gîtului poate produce o senzație ușor neplăcută de dificultate la înghițire. E doar o impresie. Puteți bea apă fără să vă temeți că vă va intra pe gaura greșită.

– ți se face foame (există și un cuvînt pentru senzația de foame post-fumat: munchies). Se tratează cu covrigei și ciocolată.

– îți crește pulsul și ți se răcesc extremitățile;

– am întîlnit / auzit oameni cărora iarba le provoacă senzație de vomă. Unii fumează, totuși, chiar și așa.

– devii mult mai analitic și mai critic (cam ca după consumul de alcool, minus agresivitatea și durerea de cap). Uneori chiar mai hazliu și mai creativ (aș zice eu), chit că nu-i tocmai LSD.

– dormi buștean după și te trezești foarte odihnit, oricît de puțin ai dormi. Fără dureri de cap sau grețuri a doua zi.

Vă las cu un filmuleț despre președinții americani care au recunoscut că fumează iarbă, ca să vedeți cam cît de testat e produsul.

77 thoughts on “Liberalizați creierele. Legalizați marijuana.

 1. Am cunoscut si din aia care bagau cam des iarba si erau cam zombie. Cica iti fute memoria. Nu am chef nici sa experimentez, nici sa caut cercetari in directia asta. Si alcoolul iti fute memoria si nu e interzis.

  1. iti fute memoria si puterea de concentrare. iti da o stare generala de durere in pula. dupa juma de ora iti vine sa mai bagi unu, numa ca sa vezi daca te duce si mai departe de atat. dar toate astea se intampla doar daca de la consumul ocazional (gen o data pe saptamana la un party) ajungi sa bagi in fiecare zi un pipon la 2 ore in loc de tigari.

 2. Eu sînt prea bătrîn ca să ma mai apuc acum, dar nu trebuie să fii user ca să-ţi dai seama că argumentele standard sînt tîmpite.

  Şi pe lîngă toate alea, problema cea mai mare e că statul te tratează ca pe un copil. Dacă vrea omul să inhaleze benzină că aşa-i rîvneşte lui pipota, statul să-l pupe-n pulă, din princiu, zic. Asta mă doare pe mine cel mai rău, faptul că ţi se fură dreptul de a decide ce faci cu persoana proprie la tine-n casă.

 3. amsterdam, nu? din pacate aveai bilet (clasa a II-a?) doar pana la bucuresti.
  ghitza, pastreaza textul si pune “viteza”, e acelasi lucru.

 4. Pentru cei care au nevoie de si mai multa info, exista pe piata o carte care se numeste Fratele meu canabisul si este de la editura Art. Are date complete, de la samanta la rulat, de la accesorii pt fumat la reactii chimice. Have fun.

 5. Deci după aia a ţăranului din Spania cu Audi, asta e a doua mare capodoperă de prostie fudulă pe net a ultimilor ani. Că aia cu a te lăuda c-ai dat o muie, cu nume şi prenume, deja nu mai e prostie, e tîrlănie infectă.

  1. Comentariul tau, in schimb, nu castiga nici un premiu de taranie incuiata, pentru ca mai ai multe de genul asta. Dupa cum observa si o comentatoare ieri, cam multa scremere in ultima vreme si haiosenie pula. Eu zic sa mai iei o pauza de la comentarii.

   Si cred ca fumasesi ceva cand ti s-a parut ca ma vezi pe mine laudandu-ma cu o muie cu nume si prenume. Cel mult numele si prenumele s-au laudat. Daca-mi arati pasajul, sunt tarlan infect. Daca nu-l gasesti, tu esti tarlanul infect. Pusi.

   1. da’ cand mi-ai scris mie numele intr-un post cum a fost tarlan infect? din greseala cica.
    deci cum ziceam, esti trecut la promiscuitati sexuale si greseli jenibile.

   1. Asa, si? Ca sa ma citez: “Mie nu mi-a zis nimic, nu m-a interesat prea tare și nici nu consider că i-am făcut ceva care ar fi putut duce la acest deznodămînt nefericit pentru gentlemenii care-mi comentează pe blog.”

    Asta e pasajul in care m-am laudat cu muia? 😀

   2. awww, ce-ai tinut tu minte glumita aia in care sugerez ca ti-am dat muie, induiosator!

    Dar gata, ca sunteti off-topic si aici nu comenteaza decat oamenii cu coaie (mult mai putini decat ma asteptam, e drept). Coaiele sunt o specie pe cale de disparitie.

   3. în măsura în care toată lumea ar şti de glumă, mi s-ar fâlfâi aprig. dar când se ajunge la mailuri obscene de la diverşi penibili, deja nu mai e de râs. zic.

   4. Permiteti’mi sa intervin, ca pot pune cap la gura niste idei mai rapid decat ai face “muie”. Actiunea s’a petrecut concomitent. Dar mai apoi, primu’ care’a dat’o voalat fara sa precizeze a fost Manţii, iar Lorena a recunoscut la ea pe blog intr’o contra cu subsemnata.

   5. Bravo, Marghioala, esti singura corecta, desi mai tanara decat babalacii astia.

    Da, imi recunosc (si rezerv) dreptul de a ma lauda cu mui anonime. Ba poate chiar cu unele care nu s-au intamplat. Licenta poetica si sanse mai mici de infectare cu HIV.

   6. Dar uite, va fac o favoare, desi mi se rupe daca ma considera cineva taran: povestea voalata a fost povestita cu acordul prealabil al Lorenei. De altfel, TOATE povestile voalate cu continut sexual si/sau schimburile de replici pe chat sunt publicate cu consimtamantul celeilalte parti. Multumesc.

   7. da, marghioalo, TU ai venit ca o idioată: “ia zi, fă, i-ai supt-o?” ai merita din plin să îţi redirecţionez măcar o parte dintre obsedaţi pe mailul personal, să te speli la cap cu ei.

    nu îmi stă în fire să mint, am răspuns ca un om care nu are nimic de ascuns: “aşa, şi?” prin asta ai avut grijă să atragi atenţia tuturor boilor asupra acelui amănunt insignifiant pentru mine, uriaş pentru toţi proştii. braaaavo, poţi să te feliciţi, ai făcut un lucru minunat. sper că eşti mândră de tine.

   8. ba nu, MINT! Nici nu ma gandeam sa povestesc muia, nici macar n-a fost ceva atat de spectaculos. Acum imi amintesc ca, MAI MULT, am scris povestea LA SUGESTIA Lorenei. Ori n-am dreptate ce zic, Lori?

   9. Chat? Da’ unde v’ati cunoscut, ma?
    Aha, deci asa functioneaza. E bine de stiut. Ai auzit, ma, Lorena? Cica ar fi fost cu acordu’ partilor. Eu nu’mi’amintesc sa’mi fi dat acordu’ in ceea ce priveste niste informatii legate de mine pe care te’ai apucat sa le vehiculezi.
    Da’ n’are nimic. Muia primita de la Manţii a fost tandra. Restu’ ce’au urmat au fost mai hardcore.

   10. “Hai, baieti, o puteti fute pe Lorena” nu are nici o legatura cu muia, recunoaste. Asta as fi zis si daca nu ne intalneam vreodata :))

   11. bogdane, atunci confirmă şi faptul că femeia era într-un delir de neoprit, că o tot presam să înceteze, că timp de câteva zile a postat minim o sută de comentarii cu AI LUAT MUIE, FĂ, să întipărească în mintea tuturor ce s-a întâmplat. aşa a fost sau nu?

   12. Stii care’i faza Lorena? Ca obsedatii aia nu vin c’ai facut tu o muie undeva. Nu, fata. Ca daca nu erai de acord cu popularizarea evenimentului nu se intampla asa. Aia vin tocmai pentru ca tu insati n’ai facut nimic, din contra. Si pentru ca nu esti decat o muista ahtiata dupa trafic cu orice pret, in stare sa se lase tavalita numa ca sa atraga inca cativa la ea pe blog sa’si mai vanda o carte. Lasa ipocrizia in numele amuzamentului. Balesti lasciv ca o curva ciunga pe langa orice posibil comentac si vii sa dai lectii de morala.

   13. nu, drăguţă, nu mi-am exprimat nicăieri acordul ca tu să vii pe blogul meu şi să transformi POVESTEA VOALATĂ în poveste explicită. nicăieri.

    cu asta am încheiat subiectul.

   14. Ai inchiat subiectu’ pe dracu’. Tocma din cauza subiectului ti’ai castigat o parte din notorietate. Macar fii recunoscatoare pentru asta.

   15. ce vorbeşti, mă?

    dacă voiam expunere de acest gen, nu scriam, ci pozam în Playboy, mă duceam la Playboy Parties, făceam şi eu pictoriale cu fofo la vedere şi vindeam poate de zece ori tirajele de acum.

    Dar nu am ales calea asta. NOTA BENE: AM ALES SĂ NU O ALEG. NU MĂ BĂGA TU DIN SIMPLU ŢĂŢISM ÎNTR-O CATEGORIE DIN CARE AM ALES SĂ NU FAC PARTE!

   16. Prietena mea, puteai sa opresti totul de la’nceput. Puteai sa zici: no comment. Puteai. N’ai facut’o. Si acum stai si combati pe tema asta. Cu mine, cu Manţii, cu oricine. Iarasi, lasa ipocrizia si princiiple inalte care se aplica numa’n dreptul altora. Ca persoana implicata’n conflict, iti spun, esti mult mai aproape de ideea de tatism decat ai crede. O reprezinti. O sa vii cu argumentul tau solid ca nu te’ai fi pretat daca n’as fi insistat si ca platesti cu aceeasi moneda etcetcetc. Argument care nu se leaga logic cu morala inalta pe care’o propovaduiesti.

   17. marghioalo, m-am săturat de argumentul “de ce nu mi-ai şters comentariile”.

    plm, dacă ai discernământ, normal e să judeci tu ce faci, nu să le reproşezi oamenilor că nu ţi-au şters ce ai făcut. TU CU MÂNA TA.

    Eu am încercat să te opresc arătându-ţi cât e de nasoală indiscreţia. Mizez pe inteligenţa interlocutorului şi pe persuasiune, nu pe delete. Normal, când am văzut că nu ţine, ţi-am dat ban. Too late.

   18. bogdane, nickuri de genul laurenţiu, sfântu petre, mircea33, etc, nu spun nimic nimănui. dar uite cel mai la îndemână exemplu: tu însuţi.

    ştiu, ştiu, eşti unul dintre lăbarii realişti, care nu s-au pretat la mailuri şi alte măgării. dar însuşi faptul că, banat fiind, insişti să te bagi în seamă cu mine în mod repetat pe blogul unui terţ, ţie ce îţi sugerează?

    discuţia asta offtopic putea fi mult mai scurtă dacă se reducea la “dă link şi recunosc că-s târlan”. Link. “OK, sunt târlan”, sănătate, şi nu te băgai tu s-o lungeşti.

   19. Si daca a supt pula ce? Toata lumea o suge. La propriu si la figurat. Pentru ca a supt pula, eu i-as da o limba-n pizda. Gratis. Si sunt si curatzel.

   20. Doamnelor, ma scuzati ca intervin dar Marghioala, ce pula mea te fute pe tine grija cu cine se fute Lorena si ce puli suge? Mie personal mi se pare ca esti invidioasa.
    Lorena, suge fata pula in continuare cui vrei tu, nu e interzis, e chiar recomandat. Poti sa te si lauzi, noi, cititorii tai fideli suntem alaturi de tine.

 6. Why so serious, sonny boy? Daca nu traiam paranoia si o senzatie acuta de sufocare combinata cu alta de voma in tandem c’un tremolo necontrolat in picioru’ drept si nu simteam cum ma oligofrenez incet spre sigur, prima experienta ar fi fost ubermisto. Nimic nu parea mai adevarat si mai melodic decat Party in the USA pe care am pus’o pe repeat si sesiunea de karaoke in spaniola.

 7. dom’le, dilema cu cine da muie cui, si cata publicitate trebuie facuta actului cre ca ar fi mai bine sa le discutati la un telefon. unde puteti sa va muiti cat va doreste sufletelu, fara spectatori. parerea mea.

  acu revenim la subiect.
  is fumator de ceva vreme, am fost si bautor semi-profesionist (pana mi-a futut viata un doctore cu niste ziceri nasoale despre niste organe personale).
  iarba d-asta n-am incercat. din mai multe motive.

  unu fiind ca am deja destule vicii, nu simt nevoia de unu in plus.

  altu fiind ca se fac periodic analize la sange la mine la munca. si cacaturile alea ies. nu ma intrebati cum, habar n-am.
  si ar fi complet penibil sa fiu dat afara in felu asta idiot, din moment ce io sunt ala care tre sa ii dea afara pe cei prinsi bauti sau / si drogati.

  un al 3-lea ar fi ca nu prea am ocazia. fiind oleaca mai batran, pe vremea mea, pe post de iarba erau carpatiul, marasestiul sau bucegiul (moratea pe schiuri:) si vodca ieftina. “saniuta”.
  asa ca amicii mei (aia care au mai ramas), is maxim betivi. cu iarba si ei, ca si mine, n-au contact.

  CA COncluzie, io personal nu-s interesat, da daca omu vrea sa se otraveasca cu tutun, canabis, tuica de pufoaica sau aurolac, io zic sa-i dam voie. care-i tampit si vrea sa se sinucida, e dreptu lui. abia nu mai mananca pensia statului, nu?

   1. @alin
    da. lucrez pt basescu 😀
    ne pregatim sa-l bagam pe mantzy la parnaie (in celula cu nepotu lu Terente), ca exemplu pt ziaristii indisciplinati. si fara vaselina.

  1. thc-ul iese daca analizele sunt specifice. daca-s de rutina , gen glicemie colesterol si d-astea, n-ai treaba. plus ca un puf acolo nu se simte.
   hai !! puf, puf, pass !

 8. Marghi draga, da `hai si la mine la blog, la o muiala in grup. Zi-mi ce sa scriu pentru interes. Daca vine si Lorena, o sa ne distram. Si eu am probleme cu traficul. Iubirea dintre voi doua imi insenineaza fruntea de fiecare data. Vii, Marghi?

 9. nota pentru comentaci: toate comentariile off-topic despre mui care nu sunt postate ca raspuns la schimbul de replici cu mui (sa stea in carnatul ala) vor fi sterse.

  1. eu sunt 99.999% sigura ca n-ai scris tu textul asta. de ce? ma-ntrebi. pentru ca arata ca un referat de clasa a 4-a, bibilit nevoie mare, cu liniute, cu toate tz-urile si ah-urile si e luuung cat o zi de post.

   desenul in schimb, mi-a placut.

 10. Corect man, e drept insa ca arderea in sine e nociva, si cantitatea de thc este mult mai mica decat in cazul vaporizarii, deci, cannabisul nu se fumeaza decat daca n-ai vaporizator (vezi in pana me pe wiki daca n-ai idee ce-i aia)
  E medicament mo, problema apare cand skank-u ii tratat de binevoitori cu diverse chimicale, unele facute doar sa adauge la greutate. Statule nostru drag, legalizeazo, si promit ca sustin tot ce face si biserica si boc si oricine.

 11. On topic: Da, pentru Maria!
  Off topic: Faza mai misto la blogu asta sunt comentariile care, in multe cazuri, bat la cur textul.
  In cazul de fata, nu mai inteleg nimic: cine si cata muie a luat?
  Lory, Marghioala sau Mantzog?

  Muie, muie, da` sa stim si noi!

 12. toate bune si frumoase mantoage. an citit ecluberatiile tale si sunt foarte faine. insa remarc faptul ca ele suunt pentru o lume ideala in care fumatorii de iarba sunt responsabili. ori amandoi stim ca marea majoritate de consumatori sunt IRESPONSABILI iar restul de 20% poate sunt ca tine (iti fac un serviciu considerandu-te responsabil, dai o bere)

  am vazut si eu oameni sub influenta marijuanei si nu faceau frumos. nu generalizez dar iti dai seama ca nu toti se vor simti bine dupa ce fumeaza

  Post Scriptum: de ce naiba la toate articolele tale bune sau proaste comentariile aluneca spre fosta activitate sexuala dintre tine si lorena? devine plictisitor si enervanta chestia. incep sa banuiesc existenta unei intelegeri pentru cresterea traficului pe blog :))… dar eu sufar de mania persecutiei si vad comploturi oriunde 🙂

  1. evident ca o tuta precum lorrry, zisa pitbull, nu poate aprecia decat fie un articol scris doar de dragul traficului, fie, cu talentul oral cultivat pe unde apuca, o muie de dimineata.
   tantzy, concluzia articolului poate fi buna,da’ felul in care e argumentata e de tot rahatu’
   pe langa faptul ca nu are in vedere fapte, pe langa faptul ca nu are in vedere aspecte de natura stiintifica ( fara legatura cu fc mititelu ) ,articolasul tau mai are si marele merit de a compromite o idee, tocami prin proasta argumentare.
   parca era mai misto cand scriai despre fotbal, nici la asta nu te pricepi da’ macar nu facea rau nimanui.

   1. cu ocazia asta m-am lamurit de ce te place susnumita loryca
    alt prost care nu intelege nimic, alt moldovean mort dupa trafic, ca de traffic nu a auzit neam de neamul vostru de cititori de playboy
    ma plictisesti pipirig sau bibirig sau ba tizule,sau mai draga celebritate

   2. Ha ha, hai ca mai trollez pret de-un comment si gata pe azi. Ba, imi pare rau ca nu ne putem intelege, mie imi place armonia dintre oameni. Hai totusi mataluta la mine pe blog, facem o muiala organizata acolo. Sunt disperat dupa trafic. Vreau trafic. Vii?

 13. ontopic daca imi sugeti pula veti vedea ca produce dependenta psihica si fizica.

  Efectele imediate ale muitului, de la mine pentru voi:

  – în 99% din cazuri, capeți o stare generală de bună dispoziție. În 1% din cazuri devii paranoic și ai atacuri de panică (asta se întîmplă uneori celor care muiaza prima oară și sînt speriați de efectele fizice trăite). Rar am auzit cazuri de halucinații;
  – ți se ascut simțurile. Berea devine mai amară, sucul mai dulce. Muzica începe să capete alt sens (ți se pare că auzi fiecare instrument în parte). Animal Planet și Nat Geo Wild devin mult mai haioase. Mirosurile sînt și ele mai intense;
  – îți amorțește fața/gîtul. Amorțirea gîtului poate produce o senzație ușor neplăcută de dificultate la înghițire. E doar o impresie. Puteți bea apă fără să vă temeți că vă va intra pe gaura greșită, logic;

  – ți se face foame (există și un cuvînt pentru senzația de foame post-fumat: munchies).
  – îți crește pulsul și ți se răcesc extremitățile, logic;
  – am întîlnit / auzit oameni cărora iarba le provoacă senzație de vomă. Unii fumează, totuși, chiar și așa.

  – devii mult mai analitic și mai critic (cam ca după consumul de alcool, minus agresivitatea și durerea de cap). Uneori chiar mai hazliu și mai creativ
  – dormi buștean după și te trezești foarte odihnit, oricît de puțin ai dormi. Fără dureri de cap sau grețuri a doua zi.

 14. De-acum, de cand cu “spaisurile”, cred ca-i singura solutie sa mai atenuezi un fenomen care-i un fapt implinit: lumea baga. Macar sa consume ceva decent. Ca e o diferenta mare intre ele. Una-i sa te te caci pe tine de ras cand te uiti la Trinitas (uid) si alta-i sa-ti imaginezi ca-i cutremur si ca o strangi pe gagica-ta de gat (spais).

 15. Sa-mi bag pewla daca inteleg de ce ai scris articolul, ma gandesc ca ti-au saltat dealerul sau nu te-ai obisnuit cu asta noua.
  Deci, sa fie clar pentru toti idiotii : nu e OK sa se legalizeze! De ce? Pentru ca n-am chef in pewla mea sa-i dau si lu’ Boc inca pe-atat cat dau pe fericire. Nu va ganditi ca drogurile si curvele – daca devin legale, o sa le accizeze si impoziteze astia cu cel putin 100%?
  Deci, nu.

 16. parca era cineva pe-aici care-avea grija subiectului, sau mi s-a parut. eu zic sa se descriminalizeze si sa fie lasat omu sa faca fengsui cu ce plante de apartament vrea el.Cu prejudecatile e mai complicat ca , de la Einstein citire, mai repede spargi atomu decat pe dansele.Poate daca intra pe filiera de medicament…Un dispensar eco “Joint Venture” ar fi super!

 17. ba. sa ma anunti cand vrei sa te invat de etapa urmatoare. BOOOOOOONG.

  e ca si cum drogul s-a dus la frumusete pe muchie de cutit si s-a intors cu 10 ani mai tanar si cu tzatze noi, sa moara ciupilan. iti arat io in una din zile.

  bun lucru a facut silvia cand mi l-a luat.

 18. la “ordin” s-a facut un studiu, pe sobolani, al carui rezultat a fost urmatorul: consumul de maria duce la moartea neuronilor.
  Pe urma baietii au recunoscut ca au tinut sobolanul “consumator” numa in fum de iarba.

  Concluzie: nu stati intr-o camera plina de fum de iarba. Riscati sa nu aveti oxigen.

  Iarba este tinuta in ilegalitate si datorita efectelor ei, efecte duplicate acum de chimicale (scade greata si creste pofta de mancare – pentru cei pe chimio), poate sa inlocuiasca somniferele, etc.
  Credeti ca industria farmaceutica doreste una ca asta?

 19. andrei mantog, treci la loc! ai nota 1! nu e frumos sa copiezi din alte parti si sa zici ca tu ai facut. care e diferenta dintre ce zic alti blogari si ce zici tu? ca ai pus niste labe in plus, nu te face diferit! m-ai dezamagit, credeam ca esti bun! nu esti!

  nu mai vreau sa o fut pe lorena lupu. pe marghioala n-am vazut-o, a mai ramas noua sinceritate. dar ea zice ca doar eu as vrea, ceea ce inseamna ca ea nu vrea. pula mea, mersi ca m-ai lasat sa-mi expun frustrarile la tine pe blog! ai grija de tine! te puuuuup! :))

 20. Felicitari, Mantzy, ai ajuns la perioada autocritica: “Trăim epoca în care toți cretinii pot scrie pe net”
  Mai bine ramaneai pe Kakamikaze.

 21. S-a facut un studiu si e nevoie de fumul a 800 de grame de marijuana cu 12% THC ca sa omori un soarece…Si se pare ca soarecele a murit din cauza intoxicatiei cu fum nu cu THC

Leave a Reply

Your email address will not be published.