M-am răzgîndit, mai pariez la Gambookers

M-am răzgîndit, mai pariez la Gambookers

Din două motive.

1. Pentru că site-ul bet365 e un căcat și nu mă pot descurca pe el nici cu trei operatori explicîndu-mi pașii.

2. Pentru că prea mi-a mers bine în ultimele patru zile. Cred că în sfîrșit am găsit un site competent de dropping odds.


22 thoughts on “M-am răzgîndit, mai pariez la Gambookers

  1. bravo,bravo,bravo!bravo tata,rupe-le capu` la jegosi.inspiratie nu gluma!

    ce ma bucur pentru tine,mai ales acum cand nu ti mai suge pula lorena,ai si tu o desfatare sufleteasca!

    care e faza cu dropping ods?recunosc ca n am inteles…

      1. asta a plecat, deci permite-mi. cu cat scade cota unei echipe, cu atat “sunt mai favoriti”. deci daca borussia avea dimineata cota 1,5 si pe la pranz vezi ca a ajuns pe la 1,3 inseamna ca “baietii” de care vorbeste olteanu’ au prins foaia cu echipele si au vazut ceva interesant sau d-astea. da’ cateodata nu ies, cateodata sunt bagate fix invers la deruta… da’ incearca.

      2. jimerino,eu stiam ca scad sau urca cotele,in functie de volumul pariurilor pe un anumit eveniment.overall.

        tot astept de la oltean sa-mi spuna cu ce l-a ajutat situ` de dropingmoloz sa pocneasca biletele alea.

        altfel,ce pui in seara asta?

      3. Ba, daca ati citi si voi rubrica de pariuri din Kamikaze ati afla de ce scad si cresc cotele. Am avut vreo trei episoade pe tema asta. Nu-i numai volumul pariurilor.

        Ponturile mele de azi:

        Norwich – Doncaster 1, Aberdeen – Hamilton 1. Jucati 100 RON pe astea doua fara frica. Va iese o cota pe la 2,5.

      4. am pariat 5 milioane pe astea doua meciuri. O sa te gasesc bah baiatule bah, o sa te gasesc si la dracu-n praznic si o sa dai socoteala.

      5. da ma, tocmai asta e ideea, ca ele scad si in functie de volumul pariurilor, asa ca nu prea esti sigur ca e schema. e posibil sa fie doar o gramada de lume care ia barca si ei pierd cu hercules. si o sugi impreuna cu alte milioane de gaste. aseara am prins x-ul la real da’ am luat peste 2,5 la ailalti. am crezut sincer ca aia de la chelsea vor sa-l lucreze pe ancelotti…era complicat si imbecil rationamentul. azi iau marcheaza ambele la porto-sev, arsenal 1 si nu marcheaza nani.

  2. After you’ve come to Google, click on the Financing tab within the left side. Within the primary Financing web site, from the superior right hand corner, there’s a tab to sign up. You have got to go with a login name as well as a code. It really is greater to pick a new middle-of-the range software package computer system in fact is to get a cost-free tracking system app. Free of charge cellular checking capabilities a greater chance starting to be witnessed round the goal cellular. Additionally it is push chair and never while powerful..
    bottes UGG pour pas cher http://www.cheapuggbootsfr.com/bottes-ugg-roxy

Leave a Reply

Your email address will not be published.