Nu mai pariați la Gamebookers!

Nu mai pariați la Gamebookers!

Gata, a fost ultimul meu bilet jucat la Gamebookers. Scot banii din cont și mă car. De la 17:45 pînă la 18:15 m-am chinuit să pun contră pe ultimul meci de pe bilet (Hamburg – Werder Bremen, aveam sub 3,5 goluri). La fără un sfert era 2-0. Timp de jumătate de oră nu am reușit să mă conectez la mizeria de site GB (nici acum nu pot). Scor final – 4-0, gol în minutul 87.

Deci gata. Muie Gamebookers! Hai, că am mulți bani de pierdut, se oferă vreo casă de pariuri online serioasă, cu bonus, ceva?

15 thoughts on “Nu mai pariați la Gamebookers!

  1. hai da-te in kilu meu,nu mai dramatiza atat.
   ca n-au aia cohorte de clarvazatori ca sa citeasca in stele ca vroiai tu sa pui contra.nu,sunt doar praf cu situl.uneori.

   pai vrei sa ti povestesc ce aventuri am avut cu ei la live cand rulam fin un martingale la tenis si mi am luat brutal o mare muie in gat?ca blocasera meciu si situ si serveru,fac pariu ca ramasesera si brokerii blocati mancane-ar pulile.

   uite daca vrei sa incerci ceva misto,baga la bet365.

   au si chat,in timp real,live ul e parfum,mainu` e putin complicat n-au o sinergie a evenimentelor de pariat,sunt un pic fragmentate,dar te obisnuiesti in timp.deci da,bet365 merita.

   ai vreun mail ceva sa ti dau un referal in mortii tei?

  1. mama, am depus 200 RON la bet 365 si deja ma enerveaza. Cum mortii ma-sii vad toate meciurile de azi? Ca ma tot fut cu nu-stiu-ce cupon.

   1. nu merge. nu in ordine alfabetica. da’pentru ca sunt convins ca o sa dai o bere iti dau pont. pe gsp.ro sectiunea international ai un leaderboard banner cu bet365. dai click pe el, se deschide un calendar, alegi ziua de azi si-ti da toate meciurile. te descurci.

 1. In meniul din dreapta…selectezi Fotbal si apoi iti apar sus meciurile de astazi. Tare asta: “daca vrei sa vezi meciurile de pe bet365 de azi intra pe gsp” :))

 2. Cred ca poti sa vezi meciurile ok si de pe flashscore, ai optiune acolo “Vezi cote bet365”. Probabil daca dai click pe meciul tau te trimite pe pagina de bet365 a meciului ales. Bafta si mai arunca si tu ponturi pe aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.