Cocalarul Romeo și bagaboanta care este

Cocalarul Romeo și bagaboanta care este

M-am dus la un film. Încă o adaptare după Romeo și Julieta. O animație jenibilă, pentru pizde fetițe proaste.

E atît de ușor să parodiezi povești mișto. Să parazitezi munca unor oameni creativi cu labele tale look alike. Eu aș interzice parodiile și remake-urile după capodopere. Nu-i corect, e ca și cînd Shakespeare s-ar căca și un constipat i-ar fura căcatul, ar face și el două bobițe lîngă și ar zice: ”ia uitați-vă ce căcat mișto am făcut!  E după Shakespeare…”

Oricine poate s-o facă. Chiar și eu. Vă dau parodii și adaptări după Romeo și Julieta pînă mîine. Am, de exemplu, o poveste cu un Romeo cocalar, fără școală, minte sau job și o Julieta dintr-o altă lume (o să vedeți în text din ce lume) pe care el o alintă ”bagaboanto” cînd îi cîntă noaptea sub balconul acoperit cu termopan. Dar acum plec în oraș, deci vă povestesc cînd vin. Stați pe-aici.

10 thoughts on “Cocalarul Romeo și bagaboanta care este

 1. Ohooo, pai sa-ti dau o parodie tare:
  Romeo – CTP
  Julieta – Mantzy
  ……………….
  In final o fute Romeo, scor curat, 6-0 6-0 🙂
  Ia sa vedem la ce mai esti bun. Lorena, ingaduitoare, ne poate ajuta.

 2. Romeo cocalar și Julieta bagaboanta ? Mantog scrii memoriile familiilor Mantzogue si Cap-de-pulet ? Sau ti-aduci aminte de prima iubire?

 3. E, cacat. Shrek was fun. Cel mai tare sug remakurile, adaptarile oleaca mai putin si parodiile – acum depinde. Io zic ca e mult mai usor sa faci un remake sau o adaptare decat o parodie. Sa faci un misto reusit dupa ceva, orice, e foarte greu. D’aia nu pot sa zic c’am vazut o parodie care sa’mi placa cap’coada. Sunt faze excelente si faze care sunt acolo sa umple timpu’ pan’la o ora jumate. Sau pan’la 2500 de caractere.
  Da’s adaptari foarte misto dupa carti. Ia balanta, ia’l pe cel mai iubit dintre pamanteni.
  Si pulamea, e foarte evident. Cacaturile astea sunt facute digerabil pentru pulime. N’ai citit cartea, n’ai fost la teatru sa vezi piesa, n’are nimic. Iesi in oras la o cola si’o floricica de 50 de lei si daca tot esti acolo, iti rupi de la inima si’un 18 lei sa te pui la curent cu romanţu’ tragic.

  1. Audiobuc pa aipod e mai egstrem la fitza: “ce mortzii tei acsulti, coae?/ Shecspir la magsim, sa muara ma-ta-n cripta!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.