Finding emo

Finding emo

Majoritatea oamenilor sînt emo în liceu. Și eu (da, chiar eu, durul neînfricat pe care-l știți azi) am fost. Pe mine chiar m-a ținut ceva mai mult.

Taman cînd să mă apuc să scriu ceva super-haios și cu super-coaie, am făcut greșeala să-mi cotrobăi prin hîrtii. Și am găsit un carnețel pe care scriam cam cu un an înainte să-mi fac blogul ăsta. Deci pe undeva între anul unu și anul doi de facultate. Tocmai îmi rupsesem piciorul la fotbal, era vară și ghipsul era a pain in the ass. Cîteodată la propriu. Nu vă puteți imagina cît de greu e să te caci la WC turcesc cînd ai ghips pînă la genunchi, care mai are și ditamai tocul. Dacă m-ar fi văzut vreun scouter în poziția aia de echilibristică avansată sigur m-ar fi invitat, dacă nu la vreun lot județean de gimnastică ritmică, măcar la un cenaclu de făcut cumpăna.

Ăsta era contextul, deci am o scuză pentru faptul că eram extrem de labil și dădeam dovezi clare că mi-a crescut o pizdă în suflet. Dacă nu mă credeți, iată cam ce scriam la vremea respectivă:

În apărarea mea, vreau să vă spun că acum nu-mi mai e dor de nici unul din lucrurile alea. Nici măcarul de sexul cu gemene (vă pup, Inga și Erika), care chiar a devenit o rutină. Deh, omul se obișnuiește cu orice.

26 thoughts on “Finding emo

 1. roxette? esti dubios.
  a, si ai uitat ‘sa ia steaua bataie’. sau asta era sub ‘sa vad cum si-o trag doi baieti la orez’ si n-ai vrut s-o prinzi in poza?

 2. Da, am mai citit asta cu ghipsu’. Numa ca atunci chiar am crezut ca aveai picioru’n ghips, nu coaiele. Si poza era mai amuzanta fara text.

 3. Ceva îmi face impresia că
  “Te-am urmat până acasă. O să mă păstrezi?”
  “Corpul tău e format din 90% apă, iar mie mi-e sete!”
  “Ştii ce ar arăta bine pe tine? Eu!”
  “Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec o dată prin faţa ta?”
  “Îmi dai şi mie o poză, ca să ştiu ce-i arăt Moşului să-mi aducă de Crăciun?”
  “Ce câine drăguţ! Ce număr de telefon are?”
  “O să mă săruti sau trebuie să mint în jurnal?”
  au fost inventate de tine.

 4. Haa, daca-ti prindeau aia de la Mineru Lupeni carnetelu iti faceau o oferta de-ai fi fost cel mai tare transfer al lor din toate timpurile. 😀

 5. sa-mi “iese” stelele la numaratoare? stop licenta poetica :)! oricum esti mai romantic decat cel mai romantici dintre olteni: Dl. Liviu Vasilica.

  mai intrigant mi se pare playlist-ul din poza 2 dreapta. ala ar fi interesant de vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.