Tetelu is back

Tetelu is back

Nu mai citisem Tetelu de mult. Fraier. Am citit ultimele două episoade și iar m-am rîs. Pula mea, îmi place tembelul de Tetelu că mă face să mă rîd, ceea ce mi se pare pe undeva logic. De exemplu, dacă cumpărați Kamikaze săptămîna asta puteți citi la Tetelu (actualul Jurnal al Mafiei) aventurile Omului Care Uitase Cum Să Fută.

Și tot Tetelu face rubrica cu roboți și țigani. În numărul ăsta a scris o manea roboto-țigănească: ”Pasăre galbenă-n cioc / Asta-i viața de robot / 10 LET a egal b / Arde circuitele / 20 INPUT c / Cîntă păsărelele / Asta e versiunea BETA / 30 THEN GO TO mă-ta”. Continuarea tot în Kamikaze.

Și na, vă dau bonus și niște fragmente dintr-un episod mai vechi din Imperiul Roboto-țigănesc la care tot așa, m-am rîs:

”În 2536, țiganul Milion înțelesese că trebuia făcut un pas decisiv în relația cu roboții pentru a putea încheia cu aceștia o alianță. Planul lui era simplu: să o căsătorească pe fiica sa, Mercedesa Rulota (pe numele ei complet Mercedesa Rulota Semiremorca În Cur Pe Mă-ta), cu un robot. Dar nu cu orice robot, ci cu cel mai tare dintre ei. Milion organiză o petrecere-monstru în Univers, la care îi chemă pe cei mai importanți roboți din toate galaxiile, între care se distingeau IBM Chess Master (campionul galactic la șah), MIT Mathematical Genius (cel mai inteligent robot din Univers), Moulinex 2500 Speed Fruit Mixer Deluxxxxxe (cel mai rapid storcător de fructe din galaxie) și Philips Bulion Star (cel mai puternic mixer de stors roșii din spațiu). Ca să le obțină bunăvoința, Milion îi îmbătă muci pe toț, oferindu-le lichior de siliciu pînă începură să cînte melodii de petrecere din librăria virtuală iTunes Definitive Manelle Collection. Apoi, ca o surpriză, o introduse în camera pe Mercedesa Rulota. Aceasta era atît de urîtă că nici un robot nu s-ar fi uitat la ea, darămite s-o ia de nevastă. Profitînd de faptul că băieții erau sub influența siliciului, Milion stinse lumina și le ceru să joace Perinița cu fiica sa. IBM Chess Master era prea beat ca să se așeze în genunchi, astfel că atenția lui Milion se îndreptă asupra lui MIT Mathematical Genius. Acesta era cel mai papagal dintre toți roboții și, după ce Mercedesa Rulota îl pupă de o sută de ori pe hard și-i supse intrarea de FireWire, cei doi merseră în camera nupțială pentru a isprăvi și ultimul act al pețitului.

Imediat ce intră în cameră cu Mercedesa, MIT Mathematical Genius aprinse lumina. Văzînd cît de urîtă este, robotul se arse pe loc, definitiv, munca de 15 ani a cercetătorilor de la MIT ducîndu-se dracului. […]”

47 thoughts on “Tetelu is back

 1. bai tetelu asta e un fel de STIG. toata lumea vrea sa stie cine e. poate face si el un pictorial in piscina.

  PS: jurnalul e minunat, desi la un momentat am crezut ca scriu 2-3 oameni la el, sau unul cu personalitati multiple.

  aia cu robotii e de cacao – fara nici o suparare. e clar o obsesie mai veche pe care omul tre sa si-o scoata din sistem

  1. Moaama, ce IMENSA ocazie sa taci ai ratat! Ba, ce plm, E CEVA IN NEREGULA cu binomul asta, femei-umor.
   Deci aia cu robotii e una din cele mai misto chestii de umor care s-au scris recent. Nu degeaba toate reclamele va prezinta constipate… 🙁

   1. maaaaamaaaa “tati” da ce rau te-ai facut 🙂 (asta am scris-o cu ochii mei mari, inlacrimati – asa ca personajele din desenele manga)

    ce s-a intamplat cu freedom of speech (ma rog, of writing)?

    Disclaimer: urmeaza parerea MEA: rubrica cu robotii e un carcalete previzibil si rasuflat. nu citesc decat caricatura aferenta.

    PS: ma scuzati, binomul e cu + sau cu – ca sa-nteleg si eu gluma 😀

   2. N-o luati in seama pe baby jane, ea cumpara Kamikaze pentru chestiile serioase din revista, nici n-a pretins vreodata c-ar avea umor.

   1. cum? mos craciun nu exista?

    musat cu happyfish (lame) si divertis (mega-lame)? nuuuuuu :(((((((((((. nu cred. eu cred ca e tipul ala inalt cu plete. pare apt sa fie tetelu :).

    cand esti pregatit sa-mi spui adevarul nu uita ca mai am o tzatza de aratat.

    gata, ca daca mai comentez mult ajung troll pe blogul lui mantzy, ceea ce ar fi chiar trist 😀

   2. Aviz amatorilor de ţâţe: Un tip care cam tragea la masea (era sofer – de aici si obiceiul cu bautul – la firma la care lucrez) a venit intr-o dimineata fara ghiulul de care era foarte mandru. L-am intrebat ce s-a intamplat si mi-a spus ca fusese cu o noapte inainte la bar la Victoriţa si dupa vreo 5 rachiuri s-a gandit ca n-ar strica sa-i vada ţâţele. S-a dus la ea si a intrebat-o daca i le arata. Ea a spus “da, desigur, daca-mi dai ghiulul”. Problema omului era ca dimineata nu mai avea ghiulul, dar nu-si mai amintea daca i-a vazut ţâţele Victoriţei.

  2. numai o pizda proasta ca tine vrea sa vada cum arata autorul.. sa stie daca rade sau nu. Daca are pula mare, rade (ca muta la pula), daca e urat.. “scrie naspa, domle”.

 2. Stiu eu! Tetelu e Doru Buscu. Si Doru Buscu e inventatorul umorului in Romania. E insui umorul din Romania in persoana si se caca umor in fiecare dimineata.

 3. Domnule Mantog, m-ati dezamagit imens bagandu-l la dvs in blogroll pe tristul acela. Si tocmai sub pisici, cu care a avut o cearta din postura de comunist. Stiu ca e colegul dvs, dar nu are nicio treaba cu umorul, lucru de care isi daduse seama la un moment dat incetand sa mai scrie. Apropo, acum ca a schimbat macazul. care o mai fi parerea lui despre cel mai “tare” radio?

 4. @BJ; tot Musat umbla vorba si pe aici ca ar fi Tetelu, plus ca Mantzy l-a deconspirat intr-un anume loc, involuntar sau poate nu. Deci, beibi ai trei surse care zic acelasi lucru. Te poti declara satisfacuta.

   1. Nu ala de la Pro TV, Musat de la voi de la revista, dintr-o poza de pe FB, sa nu ma insel acum, dar are sens. Ma rodea si pe mine curiozitatea de mult cine e Tetelu, si am aflat totusi prea usor cine e, la Catavencu cel putin era subiect tabu asta cu identitatea lui tetelu.

    Oricum tu l-ai identificat deci ala e.

   2. Un offtopic asa de corazon, se poate face o vizita din partea unui cititor infocat la voi in redactie sa va vad in exercitiul functiunii? asta e a doua curiozitate stringenta dupa cine e tetelu.

  1. Da-l in pula mea, si-a tras roboti si tigani si i-a pus la munca si l-a lasat pa Mantogu’ sa se chinuie la blog cu pana si calimara pina in 2069, cind o sa mierleasca ! Vezi, daca a facut practica si a trait printre tigani, a prins jmenu’!

 5. daaa! genial intr-adevar. PS si MMCP-urile lui sunt mai putin stangace ca ale tale…
  acu sa zic ce-i ok: anchetele, henrieta, jurnalul din sua, sportul lu’ hancu, picturile, posterele de film.
  Penibil: iepurii, vecinii melteni, bulele, prima pagina…
  restu e la categoria subteran.
  Per ansamblu: asa un umor fin e in revista incat o cumpara elevii de ciclu primar ca sa coloreze rubrica cu iepurasi.
  si tu ai asa un umor rafinat ca nu pricep cum dracu nu te-au bagat astia in capsula langa bach sa-ti dea drumu-n cosmos…ce, pe extraterestii nu tre sa-i scoleasca cineva despre pozitiile eficiente de stat pe buda ? ( recunoaste ca e singurul context in care ai facut umeri-craci..da’ decat singur)

 6. giginho,
  ce intelegi tu prin genial? ziarele sau emisiunile cu mare audienta? vezi cum se duce raitingul cand incepe emisiunea lui plesu si liiceanu, care, poate tu nu stii, sunt mai geniali decat morar si buzdugan. daca esti oligofren, mars in mortii ma-tii, la cancan care are de 10 ori cat ziarul patriarhiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.