Charlie şi Bubu vă spun bancuri cu vameşi

Charlie şi Bubu vă spun bancuri cu vameşi

Charlie a fost pentru două săptămîni la Motru, la bunici. Azi îl aduc înapoi acasă. Vă trimite poza asta cu prietenul lui Bubu şi un banc cu vameşi (în caz că nu-l ştiaţi), alături de tradiţionalul “vă muim pe toţi, şpăgarilor”!

Cică era ziua de naştere a unui vameş şi colegii lui nu ştiau ce cadou să-i facă.
Zice unul: “Hai să-i cumpărăm un Ferrari!”
Ceilalţi protestează: “E prea puţin, mă, ce naiba!?”
Altul: “Hai să-i luăm o vilă în Elveţia!”
Ceilalţi: “E prea puţin, să fim serioşi, e colegul nostru de atîţia ani!”
Altul: “Hai să-l lăsăm singur pe tură într-o zi.”
Ceilalţi: “E prea mult, mă…”

15 thoughts on “Charlie şi Bubu vă spun bancuri cu vameşi

 1. Intra intr-un bar un vames cu capul foarte mic. Avea capul mic cat o minge de ping-pong.
  Vazandu-l, barmanul nu se poate abtine si il intreaba: -Scuza-ma vamesule, dar nu ma pot abtine si vreau sa te intreb, de ce ai capul asa mic?

  Vamesul ii raspunde: -Pai eram io saptamana trecuta la servici, gata sa ies din tura, si ma hotarasc sa fac o plimbare pe faleza. E si cum mergeam io asea pe plaje, vad la un moment dat o sirena esuata. Ma grabesc io sa o salvez sa o arunc in apa, o arunc in apa, si cum ma uitam io asea la ea cum se duce vad ca se intoarce spre mine deodata si ma-ntreaba:
  -Iti multumesc ca m-ai salvat, pentru asta o sa iti indeplinesc o dorinta.Care e dorinta ta?
  Si stau io asea si ma gandesc, “domle io bani am cacalau, de frumos sunt frumos..”
  -Fa-mi o muie mica.

 2. dupa coloratura jucariei as zice ca charlie e cam gay. ceea ce in viziune cosmica nu prea conteaza pentru ca si el si “prietenul” lui sunt absolut superbi 🙂

 3. De fapt, prietenul ii vine cumva unchi, nu? Iee, Bubu, esti celebru, toate catzelusele trolleritze vor ofta privindu-ti poza (in care, nu, nu se vede ca nu mai ai coitze). 😉 Asa cum trolleritzele bipede ofteaza umed dupa stapinul tau. Si care, da, le are, pt. vulgu curios. 😀

  1. Moaa, ce pacat, acu ai fi putut sa futi si tu cu blogu… Ma tem ca va trebui sa te limitezi la citeva limbutze sub coditza. 🙂

  2. Mai gay decat poza cu caini este doar acest schimb de replici care nici nu mai conteaza daca apartin aceluiasi personaj. Si cu gheismu’ n’am nimic in esenta, da’ libidinosenia ma ucide.

   1. Marghi, io zic c-ar fi bine sa te abtii de la comentarii in plin sindrom premenstrual. Si cine plm ar putea crede ca libidosenia (dupa cum o consideri tu) poate ucide cea mai tupeista (si-aici sint finutz!) comentaca EVER?!

   2. Stimate domnule Manţog, sper ca nu aveti si freza emo care sa completeze atitudinea asta megacool si nepieritoarele replici de care pana si Sergiu Nicolaescu le considera perimate.

 4. Foarte tare bancu lui Gid. Ma intreb cu ce era la origine(ca sigur nu cu vamesi, sper ca era cu manelisti).
  In schimb bancul lui Mantzy e obosit!

 5. o conferinta de vamesi. In pauza, la o tigara, discuta de una-alta, cand vine vorba de masini, si in special cat timp le ia sa-si cumpere BMW.
  – Eu trebuie sa lucru vreo 6 luni, zice vamesul francez.
  – E vreo 4, zice cel neamt.
  – Eu, zice romanul, trebuie sa lucrez vreo 2 ani jumate.
  – Hai, serios, asa de putin castigi in Romania?
  – Pai nu castig putin, dar totusi, BMW este o companie destul de mare.

 6. ba mantzy, io cred ca tre sa facem o sedinta cu copiii ca si ai mei is la al doilea caine pe care il cheama Bubu. tot bichon. io am zis sa-i zica Geolgau sau Tiberiu, da ei nu, Bubu,Bubu.

  1. Ha-ha, “oamenii buni au caini”, cum am vazut io o declaratie a harnicului (ca sa zic asa) fotbalist Latovlevici de la Steaua. Bei, Ostape, si abtine-te cu clasificarile astea! N-as vrea ca Bubu sa afle ca-i bichon si sa ramina marcat, cumva. Lui i s-a spus (ca si noua, de altfel) ca-i caniche pitic. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.