Muie la trecut!

Muie la trecut!

Manifestul Kamikaze de săptămîna asta. Citiți cu atenție, știu și eu că Băsescu e atît de dobitoc încît toată lumea e tentată să țină cu PSD-ul, pînă și tinerii. Dar să ții cu PSD-ul nu se poate. Jos Iliescu!

23 thoughts on “Muie la trecut!

 1. phuiii! ce teapa mi-am luat,am vazut titlul si am crezut ca-i despre lo…marghioala.

  Muie PSD la trecut!
  Muie PSD acum!
  Muie PSD in viitor!

   1. si muie tuturor celor care nu cunosc si alti eroi ilfsipetrovieni si trebuie musai sa il maimutareasca pe dabu. sa va fut mamele de imitaci.

   2. ieta plagiatu!
    ba sa stii si tu ca Ostape e departe si printre femele multa muie´mparte(pardon dedicule, vroiam sa zic secs oral)
    Deci pasariche, cind mai renasti p´acilea pastreaza si un pic de cenusa, nu transforma totu´n cacat.

 2. Ce pula mea vaza de pensionard, bre, Ilici trebuia procesat de viu si dup-aia bagat in urna aia, dupa ce ii cerni cenusa si ii citesti moliftele sfintului Vasile, sa iasa dracii din ea! Umblati cu manusi cu nenorocitu’ asta, cu vaze, scrisori de adio si alte finetzuri, in loc sa folositi clestii pentru manevrarea si ranga/ciocan pentru asomare. Pe modelu’ Foris/Trotki, asa cum ne invata istoria ca tre’ sa mierleasca astia.

 3. Mantog, ma bucur ca nu ignori o anumita dimensiune morala si, la rigoare, un necesar discernamant. N-ar strica, dincolo de juisarea bascalioasa in jurul unor teme la marginea unei vulgaritati abia strunite, sa reamintesti din idealurile vechilor “catavenci”. Ecarisajul privirii tine de minimala igiena morala.
  Memoria e cel mai important lucru.

  1. Vechii catavenci sint sugatori de penis fara idealuri. Mantzy livreaza cu onestitate. Mantzy rulz. Cumparati de la Mantzy!

   1. Niste idealuri or fi avut initial si catavencii lu”90,pana ce-au facut primul milion cu “Scanteia” pe care s-au inghesuit s-o cumpere, cu putinii bani ramasi dupa prima liberalizare, bizonii majoritari care votasera cca 85%Iliescu(las’ca si daca votau altceva, tot un kkt iesea,se pare). Cozonacul puterii inca nu se intrezarea, nici intovarasirea cu Dinescu…Asa ca nu le ramanea altceva decat sa-si tina distinctia de nasparlii cu printipuri cat mai tapana.Pe urma, D-zeu cu mila ! Caci doar El(sanchi!), stie ce contine coptura, pe post de kko cu nuca, daca rahatul e turcesc sau privat(din privata)si,tinand cont de cata muie se da pe-aici, daca chestia aia lucioasa de deasupra e miere sau prinosul tinerei generatii(ma rog, a unei parti din aceasta, ca aveti si voi bizonii si rinocerii vostri,prematur adaptati la porcariile prezentului),degrab’ datatoare de…ce am mai zis. Dezinhibarea este buna ! La mai mare,Mantzy!

   1. Nu mi-e rusine deloc. Ba dimpotriva, am o lista lunga de oameni peste care as da cu masina fara remuscari. Da, esti si tu pe ea, dar departe, pe locul 10.230

 4. Sa-mi bag pula in toti prostii (ca sunt prosti, nu au vreo scuza) care ne obliga sa-l uram pe Basescu. Si le doresc sa apuce si ei trei mandate sub Basescu, sa vada de ce il uram noi pe Iliescu si PSD-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.