O curvă și milioane de idioți

O curvă și milioane de idioți

Ați văzut Jerry Maguire? Da, știu, e un film semibun și de pizde, pe deasupra. Dar ce să fac, dacă mă simt ca Tom Cruise în noaptea aia în care scrie el cu însuflețire un manifest plin de sinceritate al impresarului sportiv? Crede că o să dea lovitura, dar reușește doar să-și înfunde cariera cu adevărurile alea nespuse pe care-l mănîncă-n cur să le mărturisească în carte. Ca să nu mi se întîmple asta și mie, sper să mă cenzureze cineva înainte ca materialul meu despre prostituția din presă să apară pe site-ul Kamikaze. Dacă-s fraieri și mi-l bagă, luați-vă o cafea și citiți-l acolo.

Beni, link pe ”acolo”. Mulțumesc anticipat.

25 thoughts on “O curvă și milioane de idioți

 1. băi, două chestii mă scârbesc absolut la tine:

  1: când tu, omul cu cel mai mârlănesc şi dezgustător umor din lume, apari să te vaieţi şi să te dai minoză că umorul altora e mârlănesc şi dezgustător.

  2: când tu, omul care mi-a făcut o dată dovada lipsei totale de deontologie (când ţi-am sugerat un subiect care necesita acţiune imediată, iar tu ai declarat solemn că ţi se rupe pula) te dai deontolog.

  să scrii tu despre deontologie e ca şi cum s-ar apuca şuţul din autobuzul 104 (cel care ne zeciuia constant buzunarele în studenţie) despre cât de rea e hoţia.

  guess what: modul tău de a vedea viaţa şi profesia e tot de acolo. abia când începi să faci pe floricica eşti cu adevărat jenant.

  1. in sfarsit o reactie pe masura erectiei pe care mi-o provoci in mod constant
   pacat numai ca suna, mie imi suna, un pic a razbunare eeeeeeftina, de femeie fututa si lasata
   ceea ce, desigur, nu-l face pe tanty mai deontolog, mai talentat, mai priceput la fotbal
   ramane doar un pusti care fute, cu blogul, moraliste de serviciu la care politica dublului standard functioneaza perfect

   1. dacă urmăreai discuţia, observai că io am fost cea care a zis: ntz, nu ne mai futem.

    de ce am zis asta? pur şi simplu, pentru că mă sperie genul de om care îşi arogă dreptul să facă A, B, C, D., în schimb, de cum fac alţii A, B, C, D, pune vestmintele de popă şi începe să predice.

    textul ăsta e numai bun după ăla cu Sfântu Onania. E exact aceeaşi tipologie de personaj.

  2. Deci unu, esti proasta, nici macar n-ai citit textul si-ti dai cu parerea. Poate-i la misto teaser-ul, proasto.

   Si doi, tu n-ai umor, e deja unanim acceptat, deci n-ai voie sa-ti dai cu parerea despre umorul altora.

   Apropo, mai zi-ne bancul ala pe care-l considerai tu “genial” pe Facebook, sa vaza lumea acolo ‘umor’ marlanesc si dezgustator.

   Tu esti singuru om din lume la care nici macar vulgaritatea nu suna amuzant, ceea ce e foarte greu. Drept dovada ca tu alegi bancurile din Playboy 😀

   1. nu, drăguţă, faptul că n-am umor e “unanim” acceptat strict de tine, care nu ai citit în viaţa ta ceva scris de mine. prin urmare, vorbim tot de părere pe neveu.

    două la mână, în ultima vreme remarc din ce în ce mai des la tine atitudinea asta de moralist, deci nu era deloc greu să iau lament-ul de mai sus în serios. Chirilă şi Bendeac ar putea fi mândri de tine. Poate te ia chirilă să facă şi cu tine un “studiu de om”: http://tudorchirila.blogspot.com/2011/02/mica-expozitie-alb-negru-studiu-de-om.html
    cu diferenţa că la tine va fi mică expoziţie negru – negru.

   2. n-am citit ce-ai scris, din moment ce nu recunosti ca toata lumea cu umor spune ca n-ai umor inseamna ca esti in faza de negare.

    cat despre asa-zisul subiect pe care nu ti l-am bagat eu in ziar:

    1. Era un non-subiect.
    2. Era un non-subiect care, culmea, mai aparuse in presa.
    3. Era o incercare patetica a ta de-ati ajuta niste prieteni, ceea ce nu se face. Sa scrii de rau pe dusmanii prietenilor tai, adica. Probabil le promisesei ca li-l bagi in Playboy dar nici macar la revista de tiristi nu te-a bagat nimeni in seama cand ai venit cu super-subiectul tau.

   3. oau, a doua erectie pe dimineata asta ! ceea ce de la o varsta incolo e important !
    va multumesc doamna lorrry, va multumesc domnule tantzy !
    credeti ca puteti fi convinsi sa jucati intr-un film, porno desigur, care se va numi ” sa ne dam cu posetele in cap ” ?

   4. manţoage, încă o dată: nu eşti “toată lumea cu umor”.

    doi: ba era subiect. sau nu ştii tu ce e ăla subiect, caz în care iar nu eşti omul care să abereze deontologie.

    trei: în muncă, nu am prieteni şi duşmani, am subiecte. atât.

 2. apropo de prostitutie deontologica; nu esti unul din aia care au schimbat pula eoliana cu pula lui Oprea?
  Si voi, ca deontoloaga Firea: direct in pula lui Pandele!

   1. Deci io o sa ma trezesc noaptea din somn in sudori calzi, ca de la rece ma’bolnavesc la ovare, framantata de grija ca nu ti’am platit drepturile de autor pentru comentariile astea bestiale pe care le scrii’n numele meu.

   2. Superior. Ma trezeam noaptea in aceiasi sudori calzi framantata de alta grija: vai, dar oare ce’o sa zica Lorena cand o sa vada comentariile astea gretoase? da’ oare mi’o scoate banu’ ala?

Leave a Reply

Your email address will not be published.