Urîtă sau proastă?

Urîtă sau proastă?

– Fiule, dintotdeauna bărbații s-au întrebat cum pot jigni o femeie mai eficient: să-i spună că-i urîtă sau că e proastă? După secole de studiu, s-a constatat că, în general, femeile sînt mult mai afectate atunci cînd li se spune că sînt urîte. Și totuși, există niște femei (foarte puține!) pe care le deranjează mai mult să fie făcute proaste. Acele femei sînt urîte.

12 thoughts on “Urîtă sau proastă?

 1. Pai e cam ca la barbati cu treaba aia cand simti c’a luat’o teleguta la vale i’o dai combinata decisiv: stii, prietenu’ tau cel mai bun oricum are pula mai mare ca tine si fute mai bine. Dar, hei! Am o idee, putem ramane amici care nu se fut.

 2. Domnilor, eu am o solutie foarte simpla la aceasta enigma. Ii spui foarte simplu: Fa, esti proasta si urata!
  Stiu, stiu ca o sa te injure ca ce este mai mult? Mai mult proasta? Asta nu se poate ca a terminat jurnalismul deci e intelectuala. E mai mult urata? Nu se poate ca are cu un cos mai putine pe spate decat tine si mustata ei e mai deasa si mai frumoasa.
  Aaa, gata! Am gasit formula corecta: Fa, tu esti si proasta si urata!

 3. Romani, se scumpeste benzina! 😉

  Conform zicalei: “e frumoasa, dar e proasta”, femeile frumoase se agita mult mai tare decit cele urate cand sint facute proaste. Pt ca nu vor sa fie considerate ambalaj frumos, dar fara continut.
  Alea urite care fac spume ca sint facute proaste sint de obicei balenele care merg pe principiul the beauty comes within. Altfel, o femeie urita si de treaba are foarte putin self esteem, asa ca cam poti sa o faci cum vrei 🙂

  Eu prefer femeile frumoase si tacute 😉

 4. Pe femei nu le deranjeaza sa fie facute proaste pentru ca ele stiu ca sunt inteligente.
  Daca le faci curve e mult mai eficient, pentru ca ele stiu ca nu sunt si se oftica.

 5. stiu ca iar plagiez un tricou, dar unele lucruri merita a fi repetate:”Daca un barbat vorbeste intr-o padure, si nici o femeie nu-l aude, tot inseamna ca nu are dreptate?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.