Violul din lift, abordarea nr. 2 (conține reacții ale babelor vecine)

Violul din lift, abordarea nr. 2 (conține reacții ale babelor vecine)

Ne-am obişnuit ca în Moldova să se petreacă lucruri reprobabile, majoritatea pe fondul consumului exagerat de puţin de mîncare şi apă. De altfel, chiar mă întrebam cum de nu şi-a mutat încă PRO TV-ul sediul central la Iaşi, ca să fie mai aproape de centrul evenimentelor. Ieri s-a întîmplat ceva banal. Şi pentru Iaşi, şi pentru PRO TV. O adolescentă a fost violată într-un lift.

Dacă nu credeţi că în Iaşi o asemenea întîmplare e un fleac, vă rog să urmăriţi reacţiile la cald ale acestor două locatare. Prima (0:25) e de la început foarte voioasă, iar la 0:36 chiar zîmbeşte şăgalnic şi cu subînţeles cînd povesteşte cum a ameninţat-o violatorul pe fată. Deja a doua pufneşte în rîs de-a binelea (vezi 0:49). Nici ea nu se crede cînd spune că violul e un lucru periculos. Cît despre faptul că evită liftul şi preferă scările, ce să mai zicem? La cît de înfricoşată pare, cred mai degrabă că baba se gîndeşte să se angajeze liftieră, doar-doar o da norocul şi peste ea. Pardon. Nenorocitul, voiam să spun.

PS – nu mai știu să pun nici linkuri, nici filme pe acest căcat de WordPress. Muie WordPress, cel mai de căcat hosting de bloguri evă!

10 thoughts on “Violul din lift, abordarea nr. 2 (conține reacții ale babelor vecine)

  1. Vezi că WP sau YT sau amandoi au schimbat regula. Apesi butonul EMBED, bifezi ultima casuta din cele 3 – ‘Use old embed code’ si codul ăla-l iei. In rest, îl pui cum stii.

  2. Io n’am citit un barbat mai fascinat de violuri si de moldoveni decat tine. Nu stiu daca asta’nseamna ceva, dar sigur este ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.