Revelație de 12 cm

Revelație de 12 cm

Tot încercînd să găsesc și eu o femeie de care să-mi placă măcar cît să o suport în preajmă șapte zile consecutiv, am ajuns să realizez tristul adevăr: doar bărbații cu pula mică se îndrăgostesc.

38 thoughts on “Revelație de 12 cm

 1. Mantzy, ai o mica greseala in text. Cred ca vroiai sa spui ca: “doar DE barbatii cu pula mica MA indragostesc”. Te rog corecteaza!

   1. 😀
    Pai si noi ce sa intelegem postul tau?

    Nu poti sa suporti o tipa 7 zile consecutiv pentru ca oamenii in general sunt niste nesuferiti si tu oricum apreciez ca ai ceva tendinte sociopate.

 2. Ca sa ai viata usoara cu femeile, cel mai bine e sa le tii in curte si sa le dai drumu-n casa numai cind e nevoie. Sa nu te lasi induplecat de vrajeli cu mi-e frig/dor/foame/sete,etc. Toate vor sa-i ia locu’ lu’ Ciarli in inima ta. Rezista si fi barbat. Unamuno a spus ca “daca ar avea si parale, ciinele ar fi cel mai bun prieten al omului”. Daca ar mai sti si sa spele si sa calce, sperantele de maritis pe care le nutresc muierile ar scadea dramatic.

  1. Doritorii de casatorie cu cainele pot avea ei parale, pot invata din dragoste (daca nu stiu) sa spele sa calce etc iar cainele o sa-l invete sa-si suga pula ca cainele batran, ca tot o are mare iar cu timpul apare mimetismul de situatie ca diversitate in relatie.
   Daca are norocul sa fie catea, cu banii pe care ii are isi poate face ce vrea la pula astfel incat sa o mai nefericeasca si pe ea cate-o data.

 3. Una e țîțe frumoase și alta e țîțe uriașe. Nimic nu se compară cu țîțele uriașe. Cînd vine vorba de țîțe, mărimea bate frumusețea la curu gol. Aș duce logica mai departe și-aș zice chiar că țîțele uriașe și urîte sînt mai frumoase decît țîțele frumoase. Da, e irelevant că-s lăsate, urîte sau prea moi. Sînt o pereche de țîțe gigantice, iar noi sîntem bărbați și le vrem.
  @@@@@@@iti multumesc pt asta! esti iertat pt toate! o sa ajungi in rai

 4. Na, mah, na! Tate gigantice! Sa va ajunga odata ca m-ati innebunit de cap. Tate gigantice in sus, tate gigantice in jos… 8-|

 5. bre io n-am considerat niciodata ca as avea-o mica… dar privind prin prisma afirmatiei de mai sus incepe sa ma ia cu tremurici…ma indragostesc prea repede

 6. Fratilor, nu stiti ce vorbiti – nici nu stiti ce naspa e sa ai o pula mare. toate gagicile se sperie de ea, trebuie dusa multa munca de convingere (“doamne, asta nu intra niciodata!”). si in timpul actului toate se plang ca le doare si ca nu mai suporta.

 7. Stiti bancu ala? Femeile-s de trei feluri. Cuminti (se fut numa cu sotu si/sau pretenu’ sau cel mult cu inca un verisor din provincie), curve (sperie cam toata fauna matarangilor din arealul respectiv) si curvele dracului (se fut cu toata lumea numai cu tine nu).

 8. te contrazic. Eu am pula mare si ma indragostesc de ma cac pe mine de indragosteala.

  Inafara subiectului, de proba:
  Lorenaaaaaaaaa!
  Lupoaicooooooo!

  1. Prostutelor, cit de mult iubiti povestile despre plua! Aproape la fel de mult ca plua insasi. Asta mic vaz ca s-a prins: vrei sa captezi interesul muieretului? Pronunta cuvintul magic “pula” si li se aprind instantaneu toate beculetele. Evident, functioneaza si pt. muieretu masculin. Si, raspunzind curiozitatii: junioru e rezultatu unei exceptii. Aka facut din dragoste, cu o plua de om sarac. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.